Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonkaNT

Otyłość...? Damy jej radę:)

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Czasem tu zagladam by zobaczyć jak wam idzie :) siłownia to świetny pomysł , ale ja niestety za bardzo nie mam czasu jezdzic , a po drugie szkoda mi troche kasy :) Obecnie co dzień ćwicze 45 minut zumbe bez przerwy idzie sie spocic :) Stosuje dietke MŹ i pije zieloną herbatkę. Mam zamiar jako przekąski jeść tylko jabłka zamiast słodyczy i chipsów . Co o tym sądzicie , czy jabłka tuczą chciała bym zjadać ok 5 jabłek dziennie :) Pozdrawiam 3mam kciuki za wszystkie

HEJ,ja chodziłam na aerobik 4 m-ce i nic nie schudłam, wiec nadzieja w siłowni:) jabłka są zdrowe, ale ja mam po nich wzdęcia. mysle ze na pewno lepsze niz ciastko, drożdzówka czy inna niezdrowa przekąska, a nie można znowu wariowac. ja po 5. sztukach bym chyba padła:( ale kazdy lubi cos innego:)

Hej:) ja myślę, że jabłka nie tuczą, skoro są diety oparte tylko na jabłkach:) chcecie się pośmiać? Dziś zauważyłam, że mój brzuch się zmienia. Zamiast jednej wielkiej ogromnej fałdy robi mi się kilka mniejszych. Takie zagłebienia mie się robią:D się uśmiałam przed lustrem. Chociaż zawsze się nabijałam z lasek które mówiły ''oj robi mi się trzecia fałda''. Zawsze im odpowiadałam, trochę z sarkazmem, że dobrze, że ja nie mam takich problemów, bo mam tylko jedną:D. Myślicie, że człowiek w kilka lat jest w stanie zgubić 50 kilo i trzymać to? Znaczy mój kumpel schudł 40, ale od maja do teraz, może mu czasem wrócić. Moim marzeniem jest powoli zgubić 50 kilo, chociaż 20 to też byłoby sporo:). Myślę, że jak będę powoli się odchudzać to dam radę, ale kto wie... Moi rodzice kupują duże ilości czekolady, a czekolada to moje uzeżnienie. Nic innego nie musi istnieć. Innego słodkiego to nawet nie jem... Ale staram się to zastępować super mocnym kakaem z mlekiem O,5 procent i wodą, żeby bardziej rozcieńczyć. I pół łyżeczki cukru. Ogólnie nawet kawy nie słodze, chyba że na kacy więc te pół łyżeczki to nic takiego

Gość valkiria742
celesta 88 witaj mam pytanko zumba jest dobra?tzn daje wycisk:)

Wiesz co ja przed chwilą znalazłam ćwiczenia z zumba na toutubie i zrobiłam dziesięć ponad minut a przed tym zrobiłam krótką rozgrzewkę. Spociłam się:D a mam pytanko, masz może jakieś filmiki takie dłuższe? Wiesz typowy trening? Bo na necie są jakieś krótkie, a to mi się podoba. Tymbardziej, że mam dobre ucho

Witam , kolezanki :D Moj cel to pozbycie sie 10 kg :P Mam nadzieje ze w grupie raźniej dlatego pisze tu. Od dzisiaj zaczynam walkę z kilogramami :D

Jakiej hmmm ogolnie rzecz biorąc to nie bd jeść słodyczy, pić gazowanego i słodkiego, ogranicze spożywanie tłuszczy ,aż do całkowitego o ile to możliwe ich wyeliminowania. Cel : picie dużej ilości zielonej, czerwonej herbaty wody niegazowanej i ćwiczenia chociaż godzinka dziennie :D Od tego zacznę..

To fajnie, ale nie eliminuj do końca tłuszczy. Lepiej już jakiś tran bierz. Ja dziś piję maślankę i jem grejfruty. Chcę się przeczyścić trochę, bo ciężko mi tak

Codziennie robił przynajmniej 20 km rowerem, i małe posiłki co dwie godziny. Np jabłko, jogurt, czy pół puszki kukurydzy

valkiria742 Zumba jest świetna , mi przypasowala 1 lekca i tak naprawde tylka ja ćwicze co dzien :) jest ona podzielona na 3 party ok 15 min , po takim treningu cieknie ze mnie jak nie wiem. valkiria sprobuj sobie pocwiczyc te 45 min gwarantuje ze bedziesz zadowolona. Muzyka wpada w ucho i jest mobilizujaca tzn tempo :) na dole podaje linki http://www.youtube.com/watch?v=pvbn3V-Ptoc http://www.youtube.com/watch?v=9rWx5tC4fyM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_dvc5pF9DnY&feature=related jest jeszcze 2 lekcja , ale moim zdaniem 1 jest swietna . Po 3 dniach jestem czyje sie lepiej , mam wiecej energi (zawsze chodzilam ospała) Efekty takie ze spodnie mi są luzniejsze juz po 3 dniu i czuje się śilniejsza :) Polecam w domowym zaciszu , nie trzeba zaraz na jakies spotkania chodzic :) Dodam ,ze sama dieta nic nie da trzeba cwiczyc i spalac kalorie , po co sie glodzic jak mozna jesc wszystko tylko mniej i ćwiczyć :)

Dzięki wielkie za linki:) ogólnie to zubma mi się super wydaje. Wybawisz się, wytańczysz, a do tego ćwiczysz. I jakoś tak łatwoej niż z brzuszkami:)

IlonkaNT Zgadzam się z Tobą :) ja jak mam brzuszki robic to chora jestem i szybko mi sie odechciewa , bylam w szoku jak pierwszy raz dotrwałam do końca ćwiczeń i to z zumba :D Polecam

ilonkaNT zajęcia zumby sie odbywają w galerii pawelec, jest tam też siłownia, ja zastanawiam się czy się nie przejść i zobaczyć jak to wygląda

A właśnie sprawdzałam, i po zniżce studenckiej był płaciła 63zł na miesiąc za dwa razy w tygodniu zumby. Jutro nas kumpela idzie zapisać:) idę napewno. Kurczę, ale się napaliłam na to:) i słuchajcie, popełniłam grzech ciężki. Wpierdalałam. Byłam u koleżanki jej pomóc, bo jutro imprezę ma, a nie będzie mieć jutro czasu, więc zrobiłam jej 4 sałatki(w tym 3 na majonezie) i ciastka francuzkie z jabłkami. I jak próbowałam to jednak jadłam, trzeba było doprawić... I najgorsze... Zjadłam dwa mega duże ciastka na noc:(

IlonkaNT uuu bad girl ;) a ja jabłuszka 2 małe wszamałam :) i zubbe cwiecze 7 razy w tygodniu i to za darmoche bo w domu ;P ale 3mam kciuki w grupie wieksza motywacja

Dzięki za kciuki, przydadzą się:) wiesz ja mam wrażenie, że jak będę umówiona to naewno będę ćwiczyć:) bo tak w domu to czasem motywacji brak ''a jeden dzien nie będę ćwiczyć to się nic nie stanie'' a potem to już dupka...

A ładnie to robisz? Bo ja niby ucho mam, ale coś mi to nie bardzo wychodzi tak jak ma wyglądać::) i trochę się boję śmiechu

hej:) Zrobiłam dziś tą zumbę z linków:) świetna naprawdę:) a mam do Was pytanko, co mogę kupić kumpeli na urodziny? Myślałam o czymś praktycznym, ale tańszym-tak do 50zł Za rok bierze ślub, od czerwca idą na swoje, myślałam coś do domu, tymbardziej, że ona lubi praktyczne prezenty:)

Jeszcze dziś nie ćwiczyłam :) , za to jestem po śniadanku 1 bułka , kostka półtłustego białego sera z koperkiem i jabłuszko + mała activia :) syta i szczęśliwa :) teraz idę sprzątać potem mam do pisania prace na socjologie ;/ Co do prezentu to może jakiś ładny kryształowy wazon na kwiaty :) PS : Co do wyglądu mojej zumby to pewnie śmiechowo wygladam taka 100 kilowa bambaryła tańcząca :D ale z czasem bedzie coraz lepiej :) Pozdrawiam :*

Gość danillo
cześć Ilonko,czytam sobie tematy dietetyczne i mnie tu przywiało;) chciałam napisać apropo Twojej miłości do czekolady :D słuchaj może kup sobie takie koktajle białkowe wlaśnie o smaku czekoladowym? Są smaczne i mają mnóstwo białka,które jak wiadomo pomaga przy zrzucaniu wagi;) I masz dwa w jednym,coś czekoladowego i odchudzającego;) Pozdro

hejka, schudłam prze tydz. 1,2 kg i wypijam mnóstwo wody, herbatek itp. co do prezentu, to mi sie marzy taka patelnia-grill,nie elektryczna, do smazenia potraw i mam nadzieje ze mikołaj w tym roku mi ją sprawi, poniewaz jestem bardzo, bardzo grzeczną dziewczynką:) mozesz jej takze kupic taką "salaterke" z grubego szkła, z dwoma lub trzema przegródkami. u moich kolezanek to sie sprawdza. głębsze na sałatki(3 obok siebie) albo na przekąskI: orzeszki, paluszki itp. kupic mozna do 50 zł spokojnie:), praktyczne , ładne.chyba ze gustuje w czym innym.albo komplet filizanek, kubków kolorowych? jesli maja isc na swoje.

Wczorajszy dzien minal mi nadzwyczaj dobrze. Rano zjadlam bułkę z pasztetem , pozniej banana i wypiłam activie. Oczywiście zielona herbata była a dzis zaczelam od banana dzien i pije herbatkę czyli nic nowego, zastanawiam sie co zrobić na obiad. Może jakies pomysly?

hej:) dzięki za pomysły. W końcu kupiłam taką miskę na sałatkę, dosyć dużą, nowoczesną. będzie pasować jej chyba, często sałatki robi, kupiłam też mały bukiecik z trzech róż:) danillo -dzięki, ale mi chyba potrzeba kakao:) ma jednak tam jakieś właściwości:) kaja3000-gratulacje! Oby tak dalej:) efiedusiek21- banany nie są zlę, ale mają cholernie dużo cukru jak na owoce, i w diecie chyba będziesz musiałam sobie odpuścić:) wiem, też uwielbiam banany

Pewnie masz racje co do tych bananów :P Na obiad zjadłam 2 pomidory z sosem francuskim bo nie przyszlo mi nic innego na mysl.. Do konca dnia juz tylko woda i herbatka..

Heja:) Ja wczoraj bardzo grzeszyłam, ale cóżnie dało się inaczej:). Dziś pokutuję z sokiem pomidorowym w ręcę. Nawet nie ruszę jedzenia...