Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IlonkaNT

Otyłość...? Damy jej radę:)

Polecane posty

uwielbiam zakompleksione pomaranczki, które rozwalają topiki, bo pod swoim nickiem nie napiszą:( ignorujemy takie wpisy:)

Znacie może jakisś sposób, żeby zasnąć? O czwartej wstaję i już od godziny leżę w łóżku, a że zasnąć nie mogę to siedzię w necie na telefonie...

Powinnas pic duzo herbaty zielonej :) nie tylko czerwona :) nie pic slodkich i gazowanych napojow, jesli wczesniej mialas to w zwyczaju. Moj kuzyn jak przestal pic cole to w miesiac poszlo mu z brzucha wszystko, mimio,ze nie cwiczyl :)

Masz rację:) herbata zielona pobudza, ale przyrządzona tak: parzona w 60-70 stopniach góra dwie minuty. Parzona wrzątkiem tak, że liście leżą w herbacie działa relaksacyjnie:)

A chyba dobrze. Starałam się jeść pięć małych posiłków co trzy godziny. Wypiłam trochę ponad T2 litry wody, dzięki czemu na zajęciach ciągle latałam do wc:) ale powiem Wam, że jak na pósiłek miałam jabłko albo jogurt do picia to chciało mi się jeść. Wtedy zapijałam wodą. Ktoś tu pisał o biogarden błonnik z ananasem +chrom. Poczytałam o nim w necie i chyba kupię, ale bardziej, żeby na wieczór zwalczyć uczucie głodu... Chociaż przed posiłkami też warto

Hej jak tam dietowanie? Dajecie radę? Ja dziś zjadłam rano jogurt activie truskawkową(potrzebowałam coś na szybko)-piąta rano Potem chwilę przed ósmą zjadłam jabłuszko. Przed jedenastą wziełam dwie tabletki biogarden błonnik z ananasem, bo chciałam od razu po kupieniu wypróbować. Godzinę poźniej zjadłam sałatkę kupną-sałata, pomidor, ogórek, trochę fety i sosik. Nie wiem czy to zasługa błonnika, ale się tak zapchałam jakbym zjadła schabowego z ziemniakami i sosem. Koło piętnastej kawa z mlekiem to już nic nie jadłam(nawet nie lubię z mlekiem, ale szybciej ostygła a miałam dziesięć minut na wypicie jej). Po 19 wypiłam szklankę maślanki smakowej przed którą wziełam 2 tabletki błonnika. Ogólnie czuję, że mi się uda. Mój kolega schudł 39,5 kilo od maja do teraz. Ale ćwiczył i był na diecie 5 posiłków. Teraz chce utrzymać. Dodatkowo postanowił rzucić palenie. On jest moją motywacją

Ten błonnik to świetna sprawa. Nie mogłam śniadania zmieścić... Naprawdę. Zrobiłam sobie małe opakowanie serka wiejskiego+plaster pomidora w kostkę+dwa plastry szynki drobiowej w kostkę i trochę cebuli w kostkę. Dodałam dużo pieprzu i troszeczkę soli. Zjadłam połowe i autentycznie nie mogłam zmieścić:) ten błonnik to super sprawa:)

hej, ja stawiam na herbatke czerwona i zieloną, które kupuje w sklepie z hebatkami i bardzo mi smakują:) kiedys brałam bio cla z ziel.herbata i chyba działało:) ale wtedy dietkowałam i cwiczyłam. poza tym duuuzo wody mineralnej i lekkie, pożywne posiłki. dzis w domku bylo na sniadanko :płatki górskie na wodzie z mlekiem, łyzka jajecznicy i powiem wam, ze jak dopiero jadam o 10, to dzis byłam jeszcze pojedzona o tej porze, ale sie zmusiłam do zjedzenia sałatki z połowy papryki, sał. lodowej i kilku łyzek jog.naturalnego. aha, wczoraj zakupiłam bajeranckie body modelujące, z 129 na 50 przecenione. idealnie leży, uciska i swietne w biuscie:) polecam.

tak Ilonka ja korzystam z błonnika nadal.:-) ale już coraz mniej żołądek sie skurczył i już tyje zarcia nie potrzebuje.;-) także z czasem będziesz go potrzebować mniej aż całkiem nie będzie trzeba go brać bo wystarczy ten blonnik z warzyw i jedzenia

Hej:) a tak z ciekawości, gdzie kupiłaś te body?:) czerwona i zielona bardzo dobra. Ja zieloną mam prosto z Chin, ale tylko czasami ją pijam, mój ojciec codziennie piję po kilka filiżanek. Ja lubię czerwoną, ale to już kupna... Oczywiście kupuję liściaste:) mnie dzisiaj boli nerka i zaraz zacznę piwko pić, chociaż wiem, że dużo kalorii. Tylko tak strasznie boli... Niby dużo piję, ale ból nie przechodzi, a piwo bardziej przeczyszcza nerki niż herbata... Jak nie przestanie boleć to jutro pójdę do lekarza... W szkole mnie wspierają z dietą(jestem strasznie otwarta to wiedzą). Mówią, że dam radę, bo jestem strasznie ambitna. Ja jednak boję się, że nie dam rady. Boję się kryzysu i wieczornego burczenia. Mam nadzieję, że błonnik pomoże.

także co i raz będę zaglądać jak Ci idzie. Życzę sukcesów i dobrych spadków wagi :-) pozdrawiam.

A ile tabletek dziennie brałaś? Ja czytałam, że można kupić sypki i dodawać do zup, czy naleśników. Wtedy cała rodzina je, a nawet nie wiedzą. I też im pomoże:) a wiadomo, że się mniej zje jak jest dużo błonnika w np naleśnikach.

piwo nie powoduje tycia kochana tylko to co sie je po nim lub do niego bo powoduje głód przyspiesza metabolizm jeżeli wytrzymasz bez jedzenia napewno nie utyjesz :-) ja pije piwo i jakoś nie przybieram na wadze

Nie mogę go wmieścić, ale piję:) mam lekkiego szmerka, bo w ogóle mam słabą głowę i bardzo żadko piję. Potrafie kilka godzin siedzieć z drinkiem lub kieliszkiem wina. A tak w ciągu dnia to nigdy nie piłam:)

czuje sie super jest mi dużo lżej i kolana i kręgosłup nie boli.:-) na szczęście. Ciśnienie spadło wyniki wyszły super są dużooo lepsze.:-). Na początku to rano brałam cztery tab. W południe trzy i wieczór trzy wszystko minimum dwie szklanki wody zawsze dwadzieścia minut przed jedzeniem potem brałam trzy razy po trzy tabletki teraz biorę trzy razy po dwie

ja też po dwóch mam szmer he he ;-) a co do zielonej pije bardzo dużo ładnie mi ciśnienie normuje także jestem zadowolona no jakieś półtora litra czasem he he jak wody nie mam bo nie kupię ale ogólnie wody to jakieś cztery litry ogólnie dużo pije

Gratuluję Ci takich wyników:) ja to bym chciała tak kupować ciuchy w H&M itp:) rzadko się zdarzy, że w coś z sieciówek wejdę... Raczej w takich małych sklepikach i trzeba się nalatać, żeby coś ładnego znaleźć... Chociaż wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu ubrałam glany, koszulkę z woodstocku itp. Dawno się tak nie ubierałam. Zawsze leginsy, tunika, obcasy. Kolega z klasy powiedział mio wprost, że mam częściej ubierać glany, bo jestem dużo bardziej atrakcyjna, taka jakaś bardziej szczęśliwa, promienna. Chociać i tak mimo, że grubas ze mnie to jestem jedną z najbardziej wesołych i lubianych osób w grupie. I nikt nie woła na mnie kujon, wręcz przeciwnie, zrobiła się u mnie w grupie moda na wysokie wyniki:) ja wiem, że ja się tak strasznie rozpisuję, ale uwielbiam gadać:D

także wszystkich płynów razem z kawa ziołami wychodzi koło sześciu litrów no i ciągle wc ;-) moze dlatego tyle nie zre ;-)

Gość valkiria742
witajcie ilonka a pijesz ocet jablkowy?:)

Piję piję:) i jest mi po nim dużo lepiej, mam ładniejsze włosy i skórę, mniej boli mnie rano głowa, lepiej śpie. I przyśpiesza się wypróżnianie. 3 razy dziennie po dwie łyżeczki na szklankę wody...:) ale ten na naturalnej fermentacji, a nie te trujące na occie spirytusowym czy winnym

Gość valkiria742
rozumiem a mozesz napisac ni prosze przykladowy dzien Twego menu?:)

mi też wszyscy mówią że optymistka urodzona ciągle sie śmieje ale chyba pączuszki tak mają do siebie że są szczęśliwsi.:-) ;-)