Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

chłopcy nie lubią wyzwań

Polecane posty

Nie jestem pewna czy ludzie zastanawiają się nad tym jak ciężkie jest wyznanie, jezeli są nim niezainteresowani ;)

A musi być mniej rozgarnięty? Co to za związek gdzie jedno musi udawać lekkie upośledzenie w ramach podnoszenia ego partnera.

"A musi być mniej rozgarnięty? Co to za związek gdzie jedno musi udawać lekkie upośledzenie w ramach podnoszenia ego partnera. " ma być bardziej rozgarniety, jak mam szanowac mneij rozgarniętego? jak go pożądać? ja chcę być kobietą w związku, nie chcę rządzić

Gość Pedro Rizzo
skromna - a ty masz coś do zaoferowania, poza litanią wymogów i marudzeniem?

Gość Pedro Rizzo
a, no to już wiem czemu możesz w takich tłumach przebierac

Chcesz być podnóżkiem i nosić gazetę i jednocześnie być doceniania....i to wszystko oznacza "bycie kobietą" - ciekawa teoria. A słyszałaś o czymś takim jak partnerstwo i wspólne podejmowanie decyzji?

Gość Pedro Rizzo
Moorland babska wersja wspólnego podejmowania decyzji : baba decyduje, facet bierze na klatę konsekwencje

Problem polega na tym, że mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta i też czasem potrzebuje wsparcia. Dlatego dawać trzeba po równo - również w kwestii wynajęcia swojego ramienia.

Gość Pedro Rizzo
"Problem polega na tym, że mężczyzna to taki sam człowiek jak kobieta i też czasem potrzebuje wsparcia." Moorland nie masz przypadkiem wolnej siostry bliźniaczki?

Gość Waleryyyyy
Skąd jesteś "Skromna"

Pedro - niestety nie :P Studentka - dużo zależy od tego w jakim momencie pozna się daną osobę, bardzo fajny człowiek może mieć bardzo nieprzyjemny okres w życiu i wtedy warto pomóc.