Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

chłopcy nie lubią wyzwań

Polecane posty

Gość Pedro Rizzo
Moorland, a sama nie zamierzasz przypadkiem w najbliższym czasie zostawic swojego chopa?

ja pierdziele ludzie, to wszystko (silne ramienia) zależą od sytuacji w jakich się znajdujemy, czasami jest naprawdę ciężko - samotna weź pod uwagę fakt, iż większość facetów nie przyznaje się do problemów, przeżywają je sami, a Wy wówczas szukacie oparcia, i czasem w durnych sprawach...żalicie się itd, a facet przeżywa swoje problemy sam - większość facetów

Gość Waleryyyyy
muszisz szukać wśród starszych!!!!

przywykłam sama radzic sobie ze swoimi problemami, faceci przywykli udawac że problemu nie ma a te jakoś z ich życia nie znikają to jesteś chyba na najlepsze drodze to kobiety twardej, wszystkomogącej :)

Życzę powodzenia w tworzeniu związku gdzie jedno nie mówi o problemach, a drugie udaje, że ich nie ma :)

Horoskop na dziś: "To czas duchowej samotności i głębokich przemyśleń. Pewien mężczyzna może pomóc Ci osiągnąć pełny rozkwit." Gdzie jesteś pewny mężczyzno? :)

Gość ja zły bardzo zły
Po prostu szukasz kogoś lepszego niż ty, chcesz faceta który może mieć każdą! Tylko potem nie płacz jak będziesz jedna z wielu:)

Gość ja zły bardzo zły
no to na raz:)