Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

chłopcy nie lubią wyzwań

Polecane posty

Gość oj możesz być
bardzo męcząca w związku na dłuższy czas, każdy facet z czasem od ciebie ucieknie ...

Bo nikt chyba nie lubi zarozumiałych ludzi:) Już na wstępie podkreślasz swoją wyższość-albo nie doceniasz innych ludzi, albo przeceniasz samą siebie, a najpewniej jedno i drugie. Dyskusja zaczyna się robić jałowa, a i czas już na mnie-miłego wszystkim!

Gość tamtamtamtam
wyjaśnij mi ślicznotko skromna dlaczego siedzisz całymi dniami przed kompem? Bo gdybyś była faktycznie taka szałowa, to jeśli nie z facetem, to wychodziłabyś z koleżankami na imprezy, jesteś zakompleksioną studentką z małej miejscowości z mocno zaburzonym postrzeganiem samej siebie. To nie pytanie, to stwierdzenie. Faktycznie dyskusja robi się wyblakła. Wyblakła jak Tomaszów El.

Gość ja zły bardzo zły
masz po prostu przewróconę w główce. Zycie jest takie jakie je sobie kreujemy Twoje zmartwienia na chwile obecną to studia a tak po za tym marzenia Twoje rachunki płaca starzy, na razie nie kreujesz jeszcze swojego życia bo nie jesteś samowystarczalna Miałaś wogóle jakiegoś chłopaka?

Gość oj możesz być
co uciekł?

Gość tamtamtamtam
uciekł, to przez tą jej niezwykłą skromność, nie wytrzymał, czuł się przy niej kompletnie niedoskonały

Gość ja zły bardzo zły
To że nie imprezujesz to nie znaczy że nie będziesz po prostu się boisz ostro imprezować na razie ,ale w końcu się przełamiesz i pójdzie już z górki amfa, potem koks po 3 latach studiów będziesz już ostra imprezowiczka i damą do towarzystwa w jednym i to tak naprawdę będzie początek końca twoich marzeń i bajkowego życia.W najgorszym razie w tym okresie zaciażysz

Gość ja zły bardzo zły
a gdzie ty możesz pracować? aha chyba że jako modelka względnie hosstesa ale to nie praca tylko po prostu masz to szczęście że jesteś ładna

Gość oj możesz być
no to nie długo powoli zaczniesz obniżać swoje "skromne" wymagania

Gość ja zły bardzo zły
To co mogę powiedzieć jesli masz jakieś 24, 25 wiosen to ci zycze żebys nie poznała życia, bo może ci się uda tak beztrosko je przeżyć do konca Powodzenia

Gość oj możesz być
nie załamuj się, zrobisz sobie doktorat i przedłużysz swoje studiowanie i ... marzenia

Gość oj możesz być
z czasem to czasem zmieni się w często