Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

chłopcy nie lubią wyzwań

Polecane posty

To za mało. Dziewczyna z dobry charakterem może być tylko przyjaciółką. Dziewczyna z dobrym wyglądem może być tylko kochanką. Księcia na dobre ustrzelisz majac obie te cechy.

pokrętne twe myślenie, ja chcę sie rozwijac, kariera, zwiedzanei świata etc charakter mam dobry acz niepokorny (dobry w innym znaczeniu niż zasugerowane przez ciebie :) )

Gość tamtamtamtam
z Tomaszowa El? :)

Gość tamtamtamtam
to Ty znowu wałkujesz to samo, lalalala

Gość tamtamtamtam
jest piękna, farbowane włosy, niewysoka, studiuje - oj tak - i po alkoholu każdy facet jej, pychotka

Gość tamtamtamtam
wiem, bo wypierasz ekscesy po alkoholu i mówisz sobie rano: życie jest jedno, trzeba szaleć, a ja przecież jestem taka fajniusia, silna i SKRO-MNA, taaak, przede wszystkim skromna, to moja największa zaleta

wierz lub nie ale przymiotnik skromna jest adekwatny do rzeczywistości :) nie jestem imprezowiczką :) czasem mi sie zdarzy, ale czasem :) wygląd -pominę, jestem ładna, to musi wystarczyć :)

Gość ja zły bardzo zły
każdy ma takie marzenia jak ty, tylko jedni zdają sobie sprawę że życie to nie bajka, tylko życie prędzej czy później cię doświatczy wtedy najwyżej popadniesz w depresje podejrzewam że jak byś zobaczyła swoje życie za jakieś 20 lat i to za kogo wyszłaś to bys z miejsca sie popłakała

życie jest takie jakim go uczynimy :) ja kreuję sobie piekny świat poprzez swoje wybory, wybórprzyjaciół godnych zaufania, wybór studiów, które mnie interesują i które gwarantują przyszłość, wybór partnera ...