Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromna*studentka

chłopcy nie lubią wyzwań

Polecane posty

Gość Pan wszystkich kobiet
a w łóżku też ma byc dominujący?

Jak studentka szuka dominacji, to powinna poszukać: 1. Murzyna - w łóżku na pewno zostanie zdominowana. 2. Araba - w życiu na co dzień będzie miała 100% dominację.

to perfumy służą do maskowania potu? nie...dobrze wiesz o co mi chodziło i nie przekręcaj jak baba :P Ale perfum nie używasz do włosów Wystarczy kropelka pod obojczyk lub nadgarstek i od razu...hmm...sama się pewnie kiedyś przekonasz dokładnie...ona nie wie , że magia kryje się także za zapachem perfum - i to niekoniecznie "szampana" do kłaków :P

Gość gbghnbhnjh
skąd przekonanie ze kazdy murzyn jest dominujacy?

A idąc na randkę z mężczyzną, który Cię intryguje nie zakładasz ładnej bielizny, nie używasz perfum-to kobiece przecież...Sama świadomość, że użyłaś perfum z zagłębieniu między piersiami dodaje pewności siebie i ...Eh, ale Ty chyba dziewczynką jeszcze jesteś :) :)

ok w takim razie musisz znaleźć najpierw dominujące , konkretne dla siebie zapachy i niego ... panna ma braki w przyciąganiu - i to spore...

Girl_with_dragon_tatoo jesteś obeznaną kobietką , więc zrób szkolenie tej "księżniczce" - bo ma widoczne braki , a szuka faceta bez braków... ...:P

panna jest naturalną kobietą, lekką zwiewną, nie lubi przesady zapachów, bizuterii mowa tylko o zapachach teraz - biżuteria to już inna kwestia , zależna od ubioru i stylu...:P

Revolver- a cóż ja mogę idealnej radzić Ale z tego się wyrasta a jak ona dostała dożywocie? :classic_cool:

Z rozdętego do granic absurdu ego:D Z wiekiem się pokornieje i nabiera dystansu-szczególnie do siebie. Nie trzeba już na wejściu się reklamować : jestem wspaniałą kobietą, bo to z Ciebie emanuje:) Ale fakt, nie każdej jest to dane.

co jedna to lepsza księżniczka...:P o bogowie...zabraknie księciuniów ....już i tak wymieramy...:P