Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona_sukienka_w_kropki

Co lepsze: usunąć, oddać do bidula czy zostać bardzo nieszczęśliwą matką?

Polecane posty

Gość żeniaOrzełkowa
to ja Ci teraz cos napisze kochaniutka:) moge Ci zagwarantowac ze ta twoja "nieszczesliwosc" przerasta cie tylko na chwile obecna:) boisz sie tych wszystkich wyrzeczen tego, ze z czyms tam sobie nie poradzisz, czy moze przeraza cie fakt ze mialabys zostac samotna matką ( o ile tak jest...) mialam dokladnie tak samo! :) a dzis, trzymajac ma rekach 2 -letniego , usmiechajacego sie do mnie brzdaca, ktory co pare chwil sie do mnie mocnooo przytula i krzyczy "mama kocham!! " nie potrafie sobie wybaczyc ze w ogole kiedykolwiek moglam pomyslec o tym zeby go usunac ( bo tak bylo...) , ze tak bardzo go przecierz nie chcialam... czuje sie z tym ohydnie... i bardzo czesto to do mnie powraca... dzis , niewyobrazam sobie bez niego zycia:) jest wszystkim co mam...

Wydaje mi się że podatki i tak musiałabyś płacić Nie płacisz ich aby domy dziecka mogły się utrzymać Nie będzie mi nigdy przykro z tego powodu że staję w obronie życia które samo bronic się nie może - za którego matka decyduje ABORCJA zawsze bedzie morderstwem jakby na to nie patrzec I tylko to jest wazne i to potępiam

Dla niektórych płód to nie dziecko A niby co kartofel? I kto ma prawo decydować o tym od kiedy płód to człowiek Sama zobacz jak niedorzecznie to brzmi Dla prawdziwej kochajacej matki dziecko jest dzieckiem od pierwszych chwil istnienia Dla egoistek którym wygodniej jest usunąć dziecko niż wziąć odpowiedzialność za jego życie płód nigdy nie będzie człowiekiem Takie rozumowanie jest wygodne bo nikt nie chce zyc ze swiadomoscią że dobrowolnie i na wlasne zyczenie popelnil morderstwo na niewinnej istocie TAkze myśl dalej że aborcja to taki sam zabieg jak wyrwanie zeba

Dla jednych ziecko to cud dla innych problem, rzecz ktorej w razie potrzeby mozna sie pozbyc wykorzystujac fakt ze samo za siebie decydowac nie moze Do której kategorii ty się zaliczasz?

Panie zwolenniczki aborcji. Kolejny raz powtarzam: macie ZERO praw do decydowania o życiu dziecka. Dotarło? Jesteście tylko inkubatorem. Dziecko to nie własność ani rzecz, to człowiek. Nawet za zabicie psa poszłybyście siedzieć, a wy dzieci chcecie mordować? To nigdy w Polsce nie przejdzie. A kobiety zabijające dzieci mam w pogardzie większej niż kurwy uliczne. Jesteście ZERAMI dającymi dupy na prawo i lewo, a potem usuwającymi płód na takiej samej zasadzie jak robicie kupę. Taki poziom degeneracji moralnej i cała ta wasza fałszywa retoryka normalnie rozwala każdego odpowiedzialnego człowieka.

Jeszcze raz powtarzam: ZERO praw do decydowania o życiu. Zwyczajnie tchórzycie, boicie się bólu lub odpowiedzialności, a nawet popsutej figury. Parszywe egoistki. Dajcie się wykastrować jak tak bardzo nie panujecie nad swoim popędem i kolejnymi przygodami. Będzie można fascynować się seksem od rana do nocy i jeszcze do rana.

Ja twoich wypowiedzi również. Oby więcej dojrzałych ludzi bo nas ta hołota rozwięzła i pozbawiona emocji, empatii i moralności doprowadzi do upadku tak jak upadły inne kraje europejskie.

Ja to szczerze mówiąc już nie mam siły tłumaczyć innym tak OCZYWISTYCH jak mi się wydawało rzeczy Zawsze myślałam że te baby co skrobią to jakieś degeneratki, patologia itp. A okazuje się że mądre jakby się wydawało kobiety,mające własne dzieci popierają aborcję No SZOK

No bo to już są ludzie o spranych mózgach. Pomyśl jeszcze jak wychowują te dzieci i jakie bydło dorasta z nich. To z takich matek liberalnych, nie umiejących wpoić żadnych wartości, wyrastają te wszystkie ujarańce, ruchacze i puszczalskie.

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 tak,popieram aborcję,a co jeszcze mogę dodac,ze nawet ja sama bym dokonywała aborcji u kobiet ,które płodzą dzeci w biedzie. Możesz mnie teraz wyklinać :-) mnie to wisi :-)

A najwięcej o aborcji krzyczą autentyczne dziwki, którym byłoby to na rękę. Tak jak o krzyżu i wierze drą się najwięcej społeczne mendy nie mające żadnych hamulców moralnych, narkomani, byli ubecy, itd.

No dokładnie Jak kobieta ma wychować dziecko na porządnego człowieka jak dla niej aborcja to nic niezwykłego Zwyczajny zabieg aby w zyciu lepiej było......

Jak widzisz takie aktywistki nie mają żadnych argumentów. Powtarzają tylko ten swój bełkot i zaczynają kpić jak próbujesz poważnie rozmawiać. To samo co z narkomanami - "bo od marychy nikt nie umarł". Ale niejeden poszedł dalej i umarł od innego gówna, zaczynając od marychy.

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 tak,zdolna jestem usunac płod,a wedle ciebie zamordowac,włąsnymi rękami. Ale bym zarobiła kasyt jakbym ginekologiem była :-) mogłam sie uczyc na lekarza:-)albo urodzic w czasach bab usuwających ciążę.:-)

Gość agaskaaapwlaieka
babeczki w kropeczki :-) mnie nie przeszkadza być plebsem:-) ale tobie widocznie brakuje seksu z kobietą i to od dawnaaaaaaaa :-) Uważaj,bo Ci się ręczny zatrze :-)

agaskaaapwlaieka Wobec tego nie mamy o czym rozmwaiać bo dla mnie mordercy i inni przestępcy to ludzie przegrani Trzeba umieć być człowiekiem A ludzie którzy gotowi są zabijać nie powinni określać się mianem ludzi Człowieczeństwo zobowiązuje Wyrazy współczucia Twoim dzieciom Powinny uważać bo ich matka to kobieta bez skrupułów

Nie masz logicznych argumentów to próbujesz obrazac tych którzy je mają To też o Tobie swiadczy jednoznacznie

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 powinnaś nie korzystac w ogóle z poradni ginekologicznej,bo każdy ginekolog,nawet ten jedyny raz usuwał ciążę. Nie ma ginekologa który by to nie robił,bo w czasie studiów kazdy musi to przejsc.

Najfajniej się dyskutuje jak się ma jeden oklepany i bezsensowny argument i wałkuje się go z każdej strony Szkoda czasu

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 Akurat ja babeczki w kropeczki zawsze tak piszę:-) czy to tutaj czy gdzie indziej i to nie ma nic wspolnego z tematem o aborcji.:-)

adalis86 powinnaś nie korzystac w ogóle z poradni ginekologicznej,bo każdy ginekolog,nawet ten jedyny raz usuwał ciążę. Nie ma ginekologa który by to nie robił,bo w czasie studiów kazdy musi to przejsc. Że co?!Kolejna bzdura Na studiach uczą jak pozbyc się martwej ciąży a nie żywej (aborcja) Wiem bo miałam taki przedmiot na studiach wyobraz sobie Najpierw dokładnie sprawdz zanim cos napiszesz Wielu lekarzy NIGDY nie dokonało aborcji Łyżeczkowanie, usuwanie martwych płodów to inna bajka

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 kobieto młoda,mało wiesz :-) Kazdy,powtarzam KAŻDY ginekolog usuwał ciąże i to nie martwy płod.

BZDURY jakich mało Mam znajomych wśród lekarzy i wiem że to wierutne kłamstwa Kolejny beznadziejny argument żeby poczuć się lepiej JEstem młoda ale dużo wiem o życiu i nie tylko A Ty ile masz lat kobieto mądra i doświadczona?

Gość agaskaaapwlaieka
adalis86 pisałam już,że ma niewiele młodsze od Ciebie dzecko.Ur.dzecko w wieku 24 lat. I wiem,ze kazdy ginekolog usuwał ciążę chociaz raz.

Gość jak studiowałaś na
uniwersytecie w białym stoku to jak mogłas mieć przedmiot o usuwaniu ciąży???