Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancymonka21

slubujemy - WRZESIEN 2012 :)

Polecane posty

parkiet do tańczenia, dywanik pod stołami. Fajnie :) Nie widać jej uroku, bo przed jakąś konferencją chyba to było. Wiadomo, że weselnie inaczej ;) fajny kolor tam jest, i krzesła nieuciskające pleców i tyłka :D Szkoda, że z jakąś weselną scenerią nie masz. Ja też mogłam zrzucić sobie na kompa zdjęcie, jak była strona tej sali ... :/

parkiet do tańczenia, dywanik pod stołami. Fajnie :) Nie widać jej uroku, bo przed jakąś konferencją chyba to było. Wiadomo, że weselnie inaczej ;) fajny kolor tam jest, i krzesła nieuciskające pleców i tyłka :D Szkoda, że z jakąś weselną scenerią nie masz. Ja też mogłam zrzucić sobie na kompa zdjęcie, jak była strona tej sali ... :/

:) dzieki za kolejne nuty :) wiesz co, bede jechac dzis badz jutro zobaczyc sale w sceneii weselnej bo jutro jest tam weselicho własnie i Pani stroja sale, takze jak bede miala foto to podesle :)

Pola parkiet jest do tańczenia i gitara:) moja sala nie ma niestety swojej strony:( chodziłam ostatnio pytać kiedy trzeba zamawiać dekoratorkę ( nasza sala ma dekorację ale taką skromną bardzo) na salę i ubranie samochodu to mówili że najlepiej już bo oni mogą ubrac tylko 4 sale w jednym dniu więc musze sie streszczać...

A proszę bardzo ;) no to podeslij, jak będziesz miała fotkę :) może jakaś dekoracja wpadnie nam w oko ;) Malwina lepij się wczesnij rozejrzeć i mieć zaklepane. Moje plany legły z gruzach ... odnośnie nalotu na salony za tydzień :( wczoraj tata (udziela ślubów cywilnych - taki ksiądz cywilny :D ) powiedział, ze ma właśnie 18 lutego o 13 ... więc samochodu nie będe miała i nie pojadę. A z Dawidem nie chcę jechać ;) początkowo chciałam z nim wybierac suknię, ale stwierdziliśmy, że lepiej jak będzie miał niespodziankę :) dla aprobaty pokażę mu tylko podobny model :) niech ma :D

Podeślę, sama jestem ciekawa jak będzie wyglądała sala z dekoracja:) :) Oj tak- tak będzie lepiej, niech będzie niespodzianką Twoja suknia dla mężusia :)

trochę mi szkoda, bo liczę się z jego zdaniem. Pomaga mi bardzo podjąć niezwykle trudne decyzje dotyczące kupowania ubrań :D :D :D Wiadomo, jak nam pomagają faceci wybrać, to na bank będziemy im się podobać ;) My mamy w kwietniu jechać na salę przed weselem i obejrzeć z dekoracją pełną :) Nie wiem, jak ja się zdecyduję na jakieś kolory ... ;)

spróbuj wstawić link ze zdjęciem to podpowiemy jakie kolorki by pasowały. Bo generalni Wasza sala jest w jakiej tonacji?:):):):):):):)

Nasza sala ma tak: hmhm :D Jedna ściana odcień malinowo-złoty (tam jest podwieszany sufir i są w nim halogeniki - tam jest scena dja) Reszta taka kremowa, zasłony złote są, sufit kremowy (na połowie jest podwieszany i to tak jakby przedzielało go na dwie części - w połowie każdej z tych części jest złote koło i w środku tych kół zawieszone są żyrandole kryształkowe). Na ścianach też są kryształkowe kinkiety. Płytki takie piaskowe i ciemno piaskowe. Nie wiem, czy w ogóle zrozumiecie, co ja tu powypisywałam za epopeję :D

A jak wyglądają opłaty za mierzenie sukien? Orientujecie się? Ja wcześniej o tym nie słyszałam, ale teraz znajoma mówiła, że się płaci za to w salonach.

Gość djraff.pl
Szukacie Państwo dj wodzireja na wesele zapraszam na stronę WWW.DJWESELE.BLOGSPOT.COM

Harucio, pierwszy raz słysze zeby były jakies opłaty za przymierzanie suknii ;/ ;/ ;/ ;/

Ja też pierwsze słysze o opłatach.. to jak będe chciała poprzymierzać kilka w każdym salonie i za każde mierzenie mam zapłacić to druga sukienka wyjdzie:/ mam nadzieje że u mnie tego nie ma ale kto wie...

hej dziewczyny :) ja też pierwszy raz słyszę o opłatach za mierzenie sukni ... to już by była przesada. Wczoraj się dowiedziałam, że dwie znajome, które w tym roku też wychodzą za mąż będą szyły suknie. I jedna mnie przeraziła, bo powiedziała, że ona sobie krawcową zamawiała jesienią i ją tak już wcisnęła ... o_O a ślub ma we wrześniu. I obie chcą coś podobnego jak ja :) Myślę cały czas nad tym, czy kupić, czy szyć. Jestem na 98% za szyciem. Bo wiem, że będę miała to, co chcę mieć. Boję się, że jeśli kupię, to znajdę zaraz o wiele ładniejszą i będę żałowała, a taką szytą, to będę miała wymarzoną :) Wczoraj z D o tym gadałam i przyznał mi rację. Sorki, że truję o tym szyciu juz któryś raz :l :)

Hej Ania- jak jesteś pewna że chcesz szyć, to musisz juz szukać krawcowej bo pewnie te dobre mają już napięty grafik. Ja też myślałam nad szyciem ale zrezygnuje z tego pomysłu bo wole kupić gotową odrazu będe wiedziała jak na mnie leży i wogóle.... Byłam wczoraj z M na targach ślubnych sukienki były okropne przynajmniej te przedstawiane żadna mi się nie spodobała, ale z drugiej strony jestem zadowolona bo zamówiliśmy dekoracje sali i gratis dostaliśmy dekoracje samochodu+ fonntane czekoladową+10% rabatu na zaproszenia ale zaprroszeń nie będziemy tam kupować bo ceny sa kosmiczne 3 albo 4 złote.

a i zapomniałam oglądaliśmy już obraczki mamy upatrzone są śliczne juz bym chciała je kupić ale poczekamy, zawsze chciałam mieć taką szersza ale okazało się że mi nie pasuje bo mam za drobne palce. Tylko że będą troche droższe nie wyrobimy się w 1500 zł ale myśle że warto:)

no właśnie obawiam się, że nie znajdę już krawcowej, bo będzie zajęta :/ mam jedną na oku i do niej będę uderzała. To super, że zamówiliście dekorację i tyle gratisów dostaliście :) Takie rzeczy cieszą :)

wrzuć może jakieś zdjątko ;) właśnie te szersze nie zawsze ładnie wyglądają, tak jak "na mnie" wtedy ta srebrna grubsza też nie pasowała. No obrączka jest na całe życie, więc można dać więcej niż się zamierza, chociaż wydatek boli ;)

http://www.salamagnat.com.pl/galeria/ my bedziemy miec wesele na tej sali. tez niestety sa filary ale chyba da sie to jakos przezyc :p Bylismy na targach slubnych i wszystko piekne ladne oprocz tych cen. same najdrozsze branze weselne. najtansza suknia za 3500 zl takze nie wybieram sie na wiecej takich imprez :p Mamy juz chyba wybrane zaproszenia. W sie podobaja i mi tez i chyba bedziemy je zamawiac : http://allegro.pl/eleganckie-zaproszenia-slubne-kamiart-slub-i2090370646.html takie jak na 13 zdjeciu Te kolczyki mi sie strasznie podobaja http://allegro.pl/artsowa-swarovski-kolczyki-slub-ne-grona-dlugie-i2097737578.html i te tez http://allegro.pl/artsowa-swarovski-kolczyki-slub-perly-grona-cudne-i2099049710.html wiem ze perly nie do slubu,ale ja przesadna nie jestem :p ewentualnie takie: http://allegro.pl/kolczyki-slub-swarovski-elements-crystal-i2093013784.html

hej Asiu :) jak tam kruszynka się czuje? :) fajnie napisałaś: mamy już chyba :D podobają mi się zaproszenia z tej strony. Takie skromne, ale bardzo ładne. Kolczyki cudne są, pierwsze i drugie. Drugie pyszniejsze :D jeśli nie jesteś przesądna, to śmiało kupuj :) tylko one są na wkręty i nie miałabym zaufania, czy nie będą one ciągnąć do przodu. Lepsze by były, jakby miały te druciki przekładane przez ucho. Sama mam takie duże dość ciężkie kolczyki i są własnie z tym drucikiem i są wygodne i ładnie się układają. A mam duże na wkręty i odstają od ucha, bo ich ciągnie do dołu :/

Hej Ania. Amelka dobrze juz :) a napisalam mamy chyba bo ja niezdecydowane dziewcze jestem i moj W juz by zamawial te zaproszenia ale ja jak zwykle jeszcze musze dziesiatki obejrzej i sie zastanawiac czy aby napewno mi sie spodobaja. No faktycznie na wkrety to niewygodnie moze byc z takimi ciezkimi. bede szukac czegos podobnego ale tak jak mowisz na druciki

To fajnie, że Amelka już się dobrze czuje :) ja też jestem bardzo niezdecydowana, co widać po tych wsztskich moich dylematach i co chwilę innych wzorach sukienek itd. ;) ja mam chwilę teraz i przeglądam sobie sukienki, coś na poprawiny.

No jeszcze w sumie na poprawiny nie szukalam nawet, nic nie przegladalam takiego specjalnie. Chyba tez poogladam sobie zaraz :) Ale mam metlik, nie wiem od czego zaczac i szukam wszystkiego naraz i mi sie miesza :D zakrecona jestem :)

ja na poprawiny chcę coś krótszego (oczywiście bez przesady :D) dopasowanego. Najlepiej się w takich czuję. Moimi kolorami na chwilę obecną :D są: brzoskwiniowy, morelowy, lekki róż, szmaragdowy, ewentualnie jakiś słoneczny. Ogólnie takie pastelkowe kolorki. Dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje :/ przeszło mi przeziębienie, to dzisiaj mi niedobrze bardzo :/ głowa mnie boli, chce mi się jeść, a jak pomyślę o czymś, to aż mi się słabo robi. Nie wiem, czy to z niewsypania, czy jak. Raz na jakiś czas mi się tak robi :( Przydałoby się chyba na jakieś badania krwi może iść...

Ania no nie mam pojecia co ci moze byc. Dlugo cos takiego trwa? jak jakis czas to lepiej dla wlasnego spokoju odwiedzic lekarza rodzinnego, dostaniesz skierowanie na krew i mocz i bedziesz spokojniejsza. moze to tylko przemeczenie, stres i wogole. ale lepiej dmuchac na zimne. i takie pytanko, tylko sie nie denerwuj i bez powowdu nie stresuj, jest jakas szansa ze moglabys byc w ciazy? sory ze tak pytam ale to moje takie dziwne skojarzenia, pewnie kazde objawy bym do tego przypisala :)

Asiu to tak raz na jakiś czas mi się zdarza :/ teraz po prostu same mi się oczy zamykają, marzę tylko o łóżku. O ciąży nawet nie myślę, bo teraz był zakaz od wizyty u gin. :/ ;) Nie wiem, czy ja taka wrażliwa pogodowo jestem, czy co :/ Już raz tak miałam, jak było niskie ciśnienie. Dosłownie niezywa byłam przez 2tyg :/ Męczyłam się okropnie :(

Hej ho :) Ania, bylismy oglądać ta sale, ale totalna porażka jeśli chodzi o prace tych babek... tandetne balony z sufitów zwisały jakies pieluchy jak ja to nazwałam maskara- nawet nie bede pokazywac zdjec;p Asiu, a powiedz na ile będziecie mieć gosci, wcześniej może pisałas ale wylecialo .. zaproszenia fajne, selikatne :)

czesc dziewczyny mamy już załatwionych swiadków. wczoraj byliśy u kuzyna Ł poprosic go i jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni. Od razu się zgodził i widac było ze jest zadowolony, już zaoferował swoją pomoc i w ogóle. to był dobry wybor:)

Pola no i co teraz? To są kobitki, które zawsze dekoracje robią, czy akurat na tym weselu tylko? Pati to super :) widzisz, tak się martwiłaś tymi świadkami, a tu proszę :) No i fajnie, kolejna rzecz załatwiona :)

Moze napiszcie co już macie załatwione My mamy tak sala zespół foto-kamera data i godzina w kościele świadkowie fryzjer kosmetyczka ciasta tort Następny etap to dekoracje samochodu kościoła suknia spotkanie rodziców