Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

ancymonka21

slubujemy - WRZESIEN 2012 :)

Polecane posty

Ania zamawia艂a crystal jesli dobrze pamietam czyli taki z po艣wiat膮 kolorow膮- s膮 艂adniejsze niz bezbarwne:) Ja dzi艣 wybra艂am akt urodzenia i w czwartek jedziemy spowrotem do urz臋du. bylismy tez u orkiestry wybieramy mi臋dzy 2 piosenkami na pierwszy taniec krajewski- nie jestes sama i laskowski- och jak bardzo ci臋 kocham. ustalilismy jakie maj膮 byc konkursy i jaka piosenka dla rodzic贸w

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
a mnie sie bardziej podoba przezroczyste :P Lipss -> dobrze ze piszesz o pierwszym tancu, bo my - jak zwykle - musimy zmienic piosenke ktora wybralismy, bo moj B. stwierdzil ze jednak jest zbyt szybka i nie damy rady tak wywijac sie skompromitujem juz na wstepie :/ no i teraz znowu poszukujemy piosenki... :( nie chce nic 'oklepanego" a z drugiej strony cos zupelnie nieznanego tez nie... moze jakies nowe propozycje macie? linki do youtube?? :)

Udost臋pnij ten post

dzieki Pati, wlasnie mialam na mysli ten crystal ktory sie mieni na kolorowo, bo moim zdaniem jest ladniejszy :) a ja sie tam na tym za bardzo nie znam ;p kurcze ja wciaz nie mam piosenki na pierwszy taniec i piosenki dla rodzicow, rowniez nie chce nic oklepanego i martwie sie, jak to w ogole wyjdzie wszystko w wykonaniu naszej orkiestry...... mamy coraz mniej czasu dziewczyny :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie laseczki!!! Witam te "nowe" i te stare :P:P:P 偶artuj臋 z tymi starymi, przecie偶 my wszystkie jeste艣my pi臋kne i m艂ode :):):) nie wiem od czego zacz膮膰 bo z miesi膮c mnie tu nie by艂o, ale za艂apa艂am si臋 do pracy miesi膮c temu, p贸藕niej mieli艣my wesele u kole偶anki, p贸藕niej sza艂 zapraszania... :/ 艂eeeeee!!!! 3 tygodnie wyj臋te z 偶ycia :(:(:( masakra... Ale powoli b臋d臋 tu odpisywa膰 i wiecie, po tym weselu mam sporo przemy艣le艅 i podpatrzonych tech fajnych pomys艂贸w :) wi臋c b臋d臋 powoli wrzuca膰 co ciekawsze :) a na razie to id臋 grza膰 艂贸偶eczko dla mojego przysz艂ego m臋偶usia bo biedactwo chore jest i musz臋 o niego dba膰 :P Zaczn臋 w og贸le od sprawy winietek. Zamierzacie takie mie膰? Bo og贸lnie mnie si臋 to wydaje sensownym rozwi膮zaniem, tylko Andrzej jest na nie. Teraz jak byli艣my na tym weselu to by艂y winietki i fajnie si臋 to sprawdzi艂o i to naprawd臋 jest dobry pomys艂. Kt贸ra艣 z Was chyba pisa艂a, 偶e w trakcie zapraszania b臋dziecie podpytywa膰 co go艣cie s膮dz膮 o tym, ja ju偶 jestem po fakcie dokonanym wi臋c nie zapytam, ale powiedzcie szczerze, jeste艣cie na tak czy na nie? Kolejna sprawa dotyczy ciast i owoc贸w. Na tym weselu na stolikach nie by艂o ich w og贸le. Trzeba by艂o i艣膰 sobie do osobnego sto艂u :/ a jak Wy b臋dziecie mia艂y? Bo mnie si臋 wydaje to niezbyt fajnym rozwi膮zaniem, ja zamierzam ciasto mie膰 normalnie na sto艂ach, owoce i cukierki te偶, a s艂odki st贸艂 to jako takie urozmaicenie, dodatkowo na nim opr贸cz ciast, jakich艣 cukierk贸w, 偶elk贸w postawimy wina. Napiszcie jak Wy to rozwi膮zujecie. No i jeszcze mia艂am pisa膰 og贸lnie o zabawach na weselu. Na tym weselu, na kt贸rym byli艣my teraz podoba艂o mi si臋 bardzo, 偶e by艂y takie zabawy, kt贸re anga偶owa艂y praktycznie wszystkich go艣ci :) nie tam takie konkursy, kto szybciej zje bu艂k臋 tart膮 i gwizdnie :P albo r贸偶ne takie zboczone, tylko w艂a艣nie dla wszystkich. Np ta艅czyli艣my takie uk艂ad do Waka waka Shakiry z pokazywaniem r贸偶nych gest贸w, krok贸w a 艣miechu by艂o przy tym co niemiara :) a dodam, 偶e wszyscy mieli kolorowe girlandy na szyjach, faceci kolorowe peruki a dziewczyny kolorowe sp贸dniczki jak na Hawajach :P:P:P m贸wi臋 Wam, kabaret :) a na drugi dzie艅 by艂 uk艂ad do Koko Euro spoko i girlandy by艂y bia艂o-czerwone :P by艂o naprawd臋 super :) nawet znalaz艂am w necie http://www.youtube.com/watch?v=7vZsvgwjF5M ka偶dy si臋 艣mia艂 ile wlezie :)

Udost臋pnij ten post

hej laseczki :) sorki Aniu, ze Ci nie odpisa艂am, ale dopiero dzisiaj jestem w domu i usiad艂am przed kompem. Moja bizuteria to ten crystal ab. Jest 艂adniejsza :) na 偶ywo dopiero zobaczysz ten sza艂 :D My winietki mie膰 b臋dziemy, dla mnie to fajne rozwi膮zanie, zawsze by艂am zadowolona, jak by艂y na weselach. Nie ma zamieszania, przepychania, zajmowania miejsca torebk膮 itp eksces贸w... Tylko teraz szukam wzoru fajnego. Polcia my mamy sal臋 do 200 os贸b, wiec nawet jak przyjdzie 150 to luz jeszcze b臋dzie. Sala jest du偶a. W tym tygodniu jedziemy w ko艅cu po obr膮czki :) mam nadziej臋, ze znajdziemy jakie艣, kt贸re nam b臋d膮 odpowiada艂y. Sklep贸w/jubiler贸w mamy full, wi臋c jest nadzieja :) W sobot臋 wyruszamy na zakupy ubraniowe i te偶 ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 :) A w pi膮tek mia艂am bardzo nieprzyjemne zdarzenie... W ko艅cu wybrali艣my si臋 na imprez臋, bo nas znajomy zaprosi艂 i ja kierowc膮 by艂am. I w drodze powrotnej zasn臋艂am... Szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu, ze kraw臋偶nik by艂 i o niego zahaczy艂am i to mnie obudzi艂o. Nic powa偶nego si臋 nie sta艂o na szcz臋艣cie, tylko troch臋 kant felgi si臋 obrysowa艂. Ale dalej ju偶 kraw臋偶nika nie by艂o, tylko domy i nawet nie chc臋 my艣le膰, co by mog艂o si臋 sta膰. Do dzi艣 nie wiem jak to si臋 sta艂o i kiedy. Moment po prostu. Ca艂膮 sobot臋 m贸j Dawid mnie pociesza艂, bo bucza艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Aniu, to ca艂e szcze艣cie 偶e si臋 ockn臋艂a艣 ! Przem臋czenie wida膰 daje o sobie zna膰 :( my ciasto b臋dziemy mie膰 normalnie na sto艂ach, nie wyobra偶am sobie lata膰 do osobnego sto艂u.. my te偶 dla rodzic贸w piosenki nie mamy, ba na pierwszy taniec te偶 nie, puszcza艂am kilka propozycji mojemu ale bez konkretu, wi臋c musz臋 dalej buszowa膰 obr膮czki mamy ju偶 do odbioru, ale nie wiem kiedy odbierzemy bo m贸j aktualnie wyjecha艂 w delegacj臋, a on tez musi by膰 przy odbiorze 偶eby przymierzy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natajla
cze艣膰 dziewczyny :) Kurcz臋 Aniu to szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu 偶e ten kraw臋偶nik by艂 i 偶e nic si臋 Wam nie sta艂o... co do winietek to ja te偶 chc臋, mojemu P to jest chyba oboj臋tne no ale tak jak m贸wicie, dzi臋ki winietkom uniknie si臋 niepotrzebnego zamieszania... mojej mamy kole偶anka by艂a ostatnio na weselu i m贸wi艂a 偶e na sto艂ach nie by艂o typowych winietek tylko co艣 typu rezerwacji dla rodzin, 偶e tu siedzi taka rodzina tu taka i ju偶 wtedy poszczeg贸lni cz艂onkowie danej rodziny mogli si臋 mi臋dzy sob膮 usadzi膰 wed艂ug uznania. tylko nie wiem jak te sto艂y by艂y ustawione (musz臋 dopyta膰) bo je艣li to by艂y okr膮g艂e sto艂y to u mnie odpada bo ja b臋d臋 mia艂a chyba w dw贸ch rz臋dach (nawet nie wiem) musimy pojecha膰 do domu weselnego i o to dopyta膰 tylko 偶e m贸j P ostatnio pracuje do 18-19 i wieczorem to ju偶 mu si臋 zbytnio nie chce nigdzie lata膰... ale jak on nie b臋dzie chcia艂 to chyba wezm臋 mam臋 i "te艣ciow膮" i same pojedziemy obr膮czki zam贸wili艣my w sobot臋 wybrali艣my, 偶e grawer to b臋d膮 nasze imiona i data 艣lubu... po odbi贸r mamy jecha膰 4 sierpnia ale pani b臋dzie do nas wcze艣niej dzwoni膰... od wczoraj z moim P jeste艣my na 艣cie偶ce wojennej.. nawet nie wiem o co posz艂o o g艂upot臋 jak膮艣 ale p贸ki co oboje jeste艣my tak zawzi臋ci 偶e dzi艣 si臋 jeszcze do siebie nie odzywali艣my... chocia偶 mnie ju偶 paluszki sw臋dz膮 偶eby do niego napisa膰.. ale poczekam jeszcze chwil臋 mo偶e on pierwszy si臋 odezwie :) odno艣nie piosenki dla rodzic贸w to ja p贸ki co te偶 zielona jestem co do ciasta i owoc贸w te偶 sobie nie wyobra偶am 偶eby go艣cie musieli po nie biega膰 do osobnego sto艂u... u nas osobny st贸艂 b臋dzie z kaw膮 i herbat膮.. jak kto艣 b臋dzie mia艂 ochot臋 to nie b臋dzie musia艂 czeka膰 a偶 kto艣 z obs艂ugi podejdzie tylko sam p贸jdzie i sobie zrobi.. co do bi偶uterii 艣lubnej to kurcz臋 jak zamawiali艣my obr膮czki my艣la艂am 偶e b臋d膮 mieli co艣 fajnego ale niestety zonk... na szcz臋艣cie moja chrzestna te偶 ma sklep z bi偶uteri膮 i m贸wi艂a 偶e ma fajny zestaw 艣lubny kt贸ry kosztuje ok 8 st贸w i je艣li mi si臋 spodoba to mi go po偶yczy bo jak to powiedzia艂a co艣 po偶yczonego panna m艂oda musi mie膰 :) wi臋c miejmy nadziej臋 偶e mi si臋 spodoba ;) ... tylko nie wiem kiedy do niej pojad臋 bo ona mieszka jakie艣 150 km ode mnie :/ dziewczyny a jak u was z wieczorem panie艅skim? robicie czy nie?

Udost臋pnij ten post

Aniu nic sie nie stalo, dobrze, ze Pati pamietala to mi podpowiedziala ktory zamawialas :) juz sie nie moge doczekac kiedy mi przyjdzie ten komplecik :) a co do panienskiego to ja jestem jak najbardziej na tak :) lub poprostu wspolny wieczor, tez fajny :)

Udost臋pnij ten post

ja jutro mo偶e pojad臋 bi偶uteri臋 zobaczy膰, chcia艂abym co艣 ze swarovskim ale nie wiem czy takie mieni膮ce kolorowa czy prze藕roczyste :P u nas winietek nie b臋dzie, niech kazdy siada gdzie chce :P Z moim Panem robimy raczej kawalersko-panie艅skie. Jedna impreza na powietrzu, jaki艣 grill, aczkolwiek siostra mojego K. m贸wi 偶e ona si臋 organizacj膮 zajmie (chyba w rewan偶u 偶e my jej imprez臋 organizowali艣my, oj dzia艂o si臋 wtedy, dzia艂o :) zam贸wi艂am im tort z elementami wiadomymi i musieli ustami zje艣膰 :D prezent贸w, rekwizyt贸w te偶 nie brakowa艂o hehe, ) :) zaprosi si臋 znajomych, muzyk臋 sko艂uje, talerzyki papierowe, 偶eby k艂opotu z myciem nie by艂o. Mamy staw, wi臋c jak kto b臋dzie chcia艂 to i pop艂ywa膰 mo偶e :D byle pogoda by艂a. Tak my艣limy w sierpniu zrobi膰, ko艂o 18, albo 25. :) A Wy ?? Razem czy ka偶de sw贸j wiecz贸r ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natajla
kochane podaj臋 Wam stron臋 kt贸r膮 niedawno znalaz艂am :) nie wiem mo偶e ju偶 j膮 widzia艂y艣cie... http://galeria.zieloneklim.nazwa.pl s膮 tam zdj臋cia bukiet贸w, dekoracji na samoch贸d itp. i w og贸le mo偶na sobie co艣 podejrze膰 a n贸偶 co艣 Wam wpadnie w oko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna164
My tak samo mamy razem wiecz贸r panie艅sko-kawalerski:) bo ju偶 za du偶o wydatk贸w jest. W sumie ka偶dy tak robi i fajnie jest. Mam pytanie czy wy tylko kwiaty dajecie rodzicom na podzi臋kowania?? Bo ja my艣la艂am, 偶eby mojej mamie da膰 jaki艣 艂adny komplet bi偶uterii, mojemu tacie i tacie mojego M. jakiego艣 dobrego koniaku czy whisky?? Co o tym my艣licie?? Bo kwiaty jak kwiaty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natajla
oto moje faworytki w kategorii bukiet 艣lubny :) 1) widok z g贸ry http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/bukiet_28.jpg widok z boku http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/bukiet1_5.jpg 2) http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/1289822220_WFB46-11.jpg 3) http://galeria.zieloneklim.nazwa.pl/zp-core/i.php?a=Bukietylubne&i=25c2dbce40e2eaa8ebad08e618e73755.jpg&w=405&h=540&cw=&ch=&q=85 na pewno wybior臋 kt贸ry艣 z tych trzech ale jeszcze nie wiem kt贸ry :) a wam podobaj膮 si臋? prosz臋 o szczere odpowiedzi :)

Udost臋pnij ten post

przed chwilka doslownie wkleilam ten sam bukiecik co ty Natajla :P z tych, ktore wkleilas, mi sie podoba wlasnie ten z go偶dzikow albo ten z bialych roz :)

Udost臋pnij ten post

tylko w tym moim linku mial sie wlasnie ten go藕dzikowy bukiet wkleic a nie wiem czemu wskoczyly piwonie... w kazdym razie bukiecik na 2 stronie pierwszy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natajla
dziewczyny podaj臋 te偶 wam stronk臋 z bi偶uteri膮 艣lubn膮 nie wiem mo偶e ju偶 j膮 widzia艂y艣cie ale plusem jej jest to 偶e pokazane jest jak ta bi偶uteria wygl膮da na manekinie a nie tylko na "le偶膮co"... je艣li nie jeste艣cie jeszcze zdecydowane jak膮 bi偶uteri臋 sobie kupi膰 mo偶e ta stronka wam chocia偶 troszk臋 pomo偶e :) http://www.fiodo.pl/category/pl/bizuteria-slubna/1

Udost臋pnij ten post

Hej. Potrzebuje porady bo zalozylam juz temat og贸lny ale nikt mi nie odpowiada wi臋c zapytam was. chodzi o napoje. na 110/120 os贸b chcemy zakupic 350 litr贸w czyli ok 3 litry na osob臋, tak nam doradzi艂a pani kt贸ra zajmuje si臋 naszym domem weselnym. m贸wi艂a te偶 zeby kupic wi臋cej napoi niegazowanych, a mniej gazowanych. najwi臋cej ma byc coli i sok贸w pomara艅czowych bo podobno najwi臋cej schodz膮. No i teraz zrobi艂am sobie takie dwie rozpiski i nie wiem jak bedzie lepiej. Moze mi doradzcie? 1 POMYS艁 GAZOWANE 120 litr贸w cola- 60 litr贸w oranzada- 30 litr贸w mirinda/7up, sprite- 20 litr贸w pomara艅czowy- 10 litr贸w NIEGAZOWANE 130 litr贸w pomara艅cza- 70 litr贸w jab艂ko- 20 litr贸w wi艣nia- 20 litr贸w winogrono/ brzoskwinia- 20 litr贸w WODA 100 litr贸w gazowana- 30 litr贸w niegazowana- 70 litr贸w 2 POMYS艁 GAZOWANE- 100 litr贸w cola- 40 l. oranzada- 20 l. pomara艅cza- 10 l. mirinda 10 sprite 10 7up 10 NIEGAZOWANE- 150 litr贸w pomara艅cza- 70 l. jab艂ko 20 l. wisnia 20 l. winogrono 20 l. brzoskwinia 20 l. WODA gazowana 40 litrow niegazowana 60 litr贸w I jak uwazacie czy wod臋 gazowan膮 i oranzad臋 mozna kupowac z szklanych butelkach czy to lipa i lepiej w plastikowych?

Udost臋pnij ten post

Pati ja bym wybra艂a 1 propozycj臋. Tak p贸艂 na p贸艂. Zdziwi艂o mnie, ze powiedzieli Wam wi臋cej niegazowanych napoi. Ja my艣la艂am, ze gazowanych wi臋cej idzie. Musimy si臋 zapyta膰 naszej kierowniczki, ciekawe co powie. A w jakich butelkach (ile l) kupujecie to wszytsko? Bo my na 1l si臋 nastawiamy, bo podobno takie najpraktyczniejsze. A je艣li chodzi o te szklane, to zalezy jakie by艣cie chcieli wzi膮c na wielko艣膰... Jak 0,5l to spoko, ale jakie艣 wi臋ksze, to nie wiem, czy fajnie to by wygl膮da艂o. Ale z drugiej strony, czy kto艣 na to zwraca jak膮艣 wi臋ksz膮 uwag臋? ;)

Udost臋pnij ten post

gazowane b臋dziemy brac 1l. bo je si臋 stawia na sto艂ach w butelkach, a niegazowane bedziemy kupowac w jak najwi臋kszych kartonach pewnie 3l. bo i tak przelewaj膮 je do dzbankow wi臋c nie ma r贸znicy. Ania na kazdym forum czytaalm ze wi臋cej niegazowanych, wi臋c to chyba prawda. no i duzo wody Kurcze ja si臋 sk艂ania艂am bardziej ku 2 opcji. W tych szklanych butelkach by艂yby ta艅sze niz te w plaskikowych. pojemnosc takie ma艂e 0.33 chyba

Udost臋pnij ten post

Takie ma艂e szklane buteleczki z col膮, fant膮 itd by艂y na 艣lubie mojego brata i fajnie to wygl膮da艂o, tak "elegancko" ;) ma艂e, dla jednej osoby :)

Udost臋pnij ten post

hej :) dzwoni艂am do naszej kierowniczki sali i pyta艂am o te napoje. Pani powiedzia艂a, ze wi臋cej mamy kupi膰 gazowanych, bo one najbardziej id膮... Cola, sprite, mirinda. Niegazowane mamy kupi膰 tylko soki i wod臋. B膮d藕 tu m膮dry ;) Zn贸w jaki艣 kalkulator znaleziony na necie pokazuje o ciut wi臋cej gazowanych, w sumie jest p贸艂 na p贸艂. A jak Wy dziewczyny robicie? Bo w sumie to tylko ja i Pati napisa艂y艣my o tych proporcjach i nie ma szerszej opinii ;)

Udost臋pnij ten post

Ania to kupujesz odwrotnie ni偶 ja;) my bierzemy 150 l sok贸w, 100 l napoi gazowanych i 100 l wody wszystko rozpisa艂am i obliczy艂am ze wyjdzie ok 600-650z艂, mam nadzieje ze dostaniemy jaki艣 rabat bo napoje bedziemy brac tam gdzie w贸dke i kierowniczka juz nam mowi艂a ze jak chcemy u niej napoje to na pewno nam spusci z ceny Jutro jedziemy jeszcze raz do urz臋du, mam juz swoj akt urodzenia wi臋c mysle ze jutro na 100 proscent za艂atwimy juz urz膮d. P贸zniej jedziemy odebrac zdjecia od fotografa, poszuka艂a moejmu koszuli na poprawiny i odebrac 艣wiece kule na sto艂 weselny bo akurat trafi艂am po 5z艂 sztuka fiolecik:) o takie http://allegro.pl/swiece-kule-pastelowe-6-kolorow-wesele-100-mm-m04-i2438593636.html Dziewczyny a my艣la艂yscie juz nad owocami bo ja mam po siostrze 艁ukasza jakies tam stare notki i oni od swojej sali dostali rozpis z jak膮s kolosaln膮 ilo艣cia ow贸c贸w np 50 sztuk jab艂ek, 50 szt gruszek, 15 kg brzoskwini i 30 kg mandarynki 6 ananas贸w i duzo du偶o reszty jeszcze 艣liwnki nektarynki banany kiwi winogrona itp. Bez przesady przeciez na weselu i tak ma艂o kto je owoce, jesli juz to skubi膮 winogrona i mandarynki, a reszta zostaje. My bedziemy mieli ciasta i owoce na oddzielnym stole wi臋c i tak nie trzeba ich tak du偶o gdybyscmy mieli stawiac na sto艂ach. zapisa艂am tak: ananas 6 sztuk banan 8 ki艣ci winogrona 10kg jab艂ka 20szt gruszka 20szt kiwi 20szt brzoskwinia 5kg nektarynka 3kg morela 2kg sliwka 2kg mandarynka 10kg to jest na 120 osob, co my艣lcie?

Udost臋pnij ten post

my b臋dziemy mie膰 chyba wi臋cej gazowanych, a najwi臋cej cola/pepsi, jeszcze nie wiadomo. a ile dok艂adnie czego to nie wiem, bo to te艣ci贸wka kupuje, i chyba jeszcze nawet si臋 do tego nie przymierza艂a.. co do owoc贸w, te偶 za wiele nie powiem, bo my mamy owoce w cenie, sala gotowiec, wi臋c kupno produktu nas nie interesuje. musia艂abym poszuka膰 z wesela siostry mojego listy, co im kucharz podawa艂, ale nie wiem czy te zapiski jeszcze gdzie艣 s膮... co my艣licie o takim bukiecie ? http://galeria.zieloneklim.nazwa.pl/Bukietylubne/cde2654abda09b06f7f602e0e030496c.jpg.php http://galeria.zieloneklim.nazwa.pl/Bukietylubne/712652f0ce153365a557cc8c0033b847.jpg.php http://galeria.zieloneklim.nazwa.pl/Bukietylubne/11fccd65bdd914b96d998a09676a0f66.jpg.php

Udost臋pnij ten post

Pati my te偶 owoce mamy ju偶 w cenie, wi臋c nie napisz臋, ile my kupujemy, ale to co Ty poda艂a艣 wydaje mi si臋 wystarczaj膮co. Tak jak zauwa偶y艂a艣, ma艂o kto je te owoce... Jutro co艣 si臋 dowiemy o tych napojach mo偶e, bo mamy jecha膰 do hurtowni. Ca艂y czas mamy jeszcze zaproszenia do rozdania, takie niedobitki, kt贸rych nie mo偶emy sko艅czy膰 :/ Tak mnie ju偶 to denerwuje, ze szok :/ To by艂a chyba dla mnie najbardziej m臋cz膮ca cz臋艣膰 tych wszystkich spraw. Jako艣 nied艂ugo musz臋 si臋 um贸wi膰 na makija偶 pr贸bny, 偶eby zobaczy膰, czy nadaje si臋 ta kosmetyczka... ;) Kryzysowa bukiet fajny, taki pomys艂owy. Wygl膮da jak jeden ogromny kwiat :)

Udost臋pnij ten post

ja ma 1 sierpnia przymiark臋 sukni wi臋 i ju偶 si臋 na 1 sierpnia um贸wi艂am na pr贸bne czesanie :) makija偶ystka jest aktualnie nad morzem, wi臋c jak wr贸ci to si臋 um贸wi臋, 4 sierpnia idziemy na 18stk臋 wi臋c by mi wtedy najbardziej pasowa艂o hehe taaak te ostatki zaprosze艅 s膮 baaardzo denerwuj膮ce... my te偶 mamy ze 6 sztuk do rozwiezienia... szok :( w pi膮tek mo偶e do Ksi臋dza w ko艅cu pojedziemy z tym za艣wiadczeniem i daniem na zapowiedzi heh a dzi艣 mo偶e poje偶dze popatrze膰 za bi偶uteri膮 :) Matko jak sobie pomy艣l臋 偶e to coraz bli偶ej, to mi si臋 wydaje 偶e nie zd膮偶ymy ze wszystkim na czas....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowa848484
Dziewczyny, a ja z innej beczki.. bardzo sie dzis zdenerwowalam, bo moja przyszla tesciowa kupila sobie na wesele czarna sukienke i do niej czerwone bolerko. nie chcialam by moi najblizsi goscie mieli czarne stroje i mowialm to przyszlej tesciowej, ale i tak kupila, no i dzisiaj mam popsuty humor. co wy o tym s膮dzicie? czy tez jestescie uprzedzone do czerni na weselu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natajla
dziewczyny co do napoj贸w to ja wam nie pomog臋 :( bo u nas wszystko pr贸cz alkoholu ciast i tortu za艂atwia dom weselny... malinowa co do czarnego stroju to te偶 bym si臋 w艣ciek艂a... uwa偶am 偶e go艣cie weselni owszem mog膮 mie膰 jakie艣 ciemne czy nawet czarne kiecki ale nie te艣ciowa czy mama... ja si臋 boj臋 偶e moja te艣ci贸wka mo偶e te偶 co艣 takiego odwali膰 bo teraz zaraz czyli 23 lipca mija pierwsza rocznica jak zmar艂 jej starszy syn i boj臋 si臋 偶e na wesele p贸jdzie 偶a艂obnie och ale jakby mia艂a taki zamiar to ja ju偶 bym jej powiedzia艂a 偶e jej syn nie umiera tylko si臋 偶eni i 偶e czarne ubranie absolutnie nie pasuje do ubioru drugoplanowych os贸b na weselu czyli mam... bo tatowie to normalne 偶e kupi膮 albo czarny albo inny gajer ale to akurat wypada ale nie czarna kiecka... och kochana wsp贸艂czuj臋 ci i na twoim miejscu pogada艂abym z te艣ciow膮 a przede wszystkim z twoim facetem 偶eby j膮 nam贸wi艂 na kupno czego艣 innego... je艣li nie lubi jasnego to niech kupi jakie艣 popielate czy inne ale nie czarne... ale si臋 rozpisa艂am ale szczerze ruszy艂o mnie to... kurcz臋 jakby ta twoja te艣ciowa ci chcia艂a na z艂o艣膰 zrobi膰 skoro jej m贸wi艂a艣 ze nie chcesz czarnego a ona i tak zrobi艂a po swojemu... nie wiem musisz z ni膮 szczerze pogada膰 :/

Udost臋pnij ten post

kryzysowa narzeczona89 to tak jak ja tylko ja ide na przymiarke w ten piatek a z ranca na probna fryzure chce zobaczyc jak to razem bedzie wygladac malinowa848484 no troche nie fajnie zrobila wiedzac ze nie chcesz czerni no ale takie sa tesciowe.Z moja tesciowa jak sie scielam to powiedziala ze dla niej to moge se nawet garnek zalozyc:)Przemysle to:) Nie przejmuj sie nia to twoj dzien a ona ci zazdrosci:).Nie pokazuj tego ze jestes zla bo sprawisz jej wtedy przyjemnosc. Ja akurat nie mam nic do czerni bo ja lubie tak samo jak biel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowa848484
rozmawialysmy, ale ona jest bardzo nerwowowa i mi odpowiedziala, ze mnostwo kobiet widziala na weselu w czerni, powiedzialam jej, ze mamie mlodej pary to nie pasuje, ale ona sie zdenerwowala i nie chcialam si臋 k艂贸ci膰, ale w 艣rodku si臋 gotowa艂am. dla mnie czern to kolor zalobny, choc go bardzo lubie, ale nie zalozylabym nigdy czarnej sukienki na slub kogos bliskiego, poza tym slyszalam, ze to przynosi pecha dla mlodej pary,, moze to zabobon, ale ja nigdy nie widzialam matki weselnej w czerni. i jak tu zyc w zgodzie z tesciowymi, albo sie ciagle wtraca, albo zas wymyslila czarna sukienke, ma jak juz wspomnialam czerwone bolerko, ale do tego ma czarne buty i czarna toreble. jestem bardzo wsciekla.

Udost臋pnij ten post