Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opony zimowe

jakie opony zimowe? jakiej firmy?

Polecane posty

Gość OpondoPL
Przede wszystkim bezpłatna dostawa opon firmą kurierską FedEx i płatność przy odbiorze. Po drugie dla każdej opony podana konkretna data produkcji (miesiąc, rok) i wiele opon zimowych z datą produkcji: lipiec, sierpień, wrzesień 2017! Po trzecie niskie ceny. Po czwarte bardzo dobre opinie dotychczasowych klientów. Proszę sprawdzić: https://opondo.pl/

Gość gość
Jezeli szukacie dobrych i tanich opon, jak już sobie firmę upatrzycie, to poszukajcie ich sobie w necie. Bo moze się okazać, że możecie ich kupić znacznie, znacznie taniej niż normalnie. Chociażby na logistyce opon

Gość gość
Solidne opony można dostać w sklepie na www.amj-opony.pl , mają duży wybór, nie ograniczają oferty tylko do osobówek, ale sam ze dwa komplety brałem do Forda Transita i mam w planie jeszcze zamówić w najbliższym czasie do off roadu zestaw.

Gość gość
Kupiwałem na www.amj-opony.pl, łatwo jest mi tutaj dobrać opony do samochodu, wyszukiwarka jest na tyle dokładna i wygodna że szybko podstawia tylko tych producentów którzy mają moje parametry opony.

Gość gość
Do Land Rovera kupowałem dwa komplety opon na zimę i też od razu letnie przez sklep online amj-opony.pl. Dobra, szybka obsługa, fajnie mi doradzili w kwestii wyboru, przy większym zakupie też cena wyszła dużo niższa niż jakbym mniejsze zamówienie składał.

Gość Malwina9933
Ja kupuje swoje opony na logistyce opon. To sklep online, więc przychodzę mi do domu, szybka wysyłka i przede wszystkim mają dobre ceny.

Gość gość
Spokojnie bierz rosyjskie opony, szczególnie VOLTYRE . Działam w branży budowlanej i miałem z tym ogumieniem do czynienia. Jak dobrze założysz i właściwie eksploatujesz to dość długo nie do zdarcia. W takiej cenie niczego, gwarantuję lepszego nie znajdziesz. Jak chcesz przyoszczędzić to tutaj telefon do bezpośredniego importera 508 926 737. Zero problemów, a słałem do nich naprawdę duże zamówienia.

Gość gość
Kiedy będzecie poszukiwac dla siebie odpowiedniego miejsca w którym będziecie chcieli wymienic oponki to polecam Jak mieszkasz w Legnicy albo okolicach http://wulkanizacjalegnica.pl/ Tutaj spokojnie można podjechac. Dobrze robią i maja dobre ceny.

Gość gość
Nie wiem, jaka to dokładnie firma jednak opony które zakupiłem w serwisie ogumienia Kuliszewski www.serwisogumieniaprudnik.pl sprawują się rewelacyjnie w zimowych warunkach. Bezawaryjne, trzymają się świetnie a do tego podróżowanie na nich to czysta przyjemność!

Gość gość
Zdecydowanie polecam wybór opon Pirelli Na pewno numer jeden jesli chodzi o opony.

Gość gość
Moim zdaniem warto jest postawić na takie opony jak Pirelli. Najlepsza jakośc i 100% pewności ze bedziecie zadowoleni.

Gość gość
Polecam w takim wypadku dobrór opon Pirelli Na pewno to sa opony które zdecydowanie warto polecić.

Gość helopson
jak długo ta promocja trwa? Które konkretnie opony brałeś bo widziałem dużo marek mają w ofercie, nie wiesz których dotyczy promocja?

Gość emmanu78
Jestem na bieżąco, tuż po wymianie opon... W promocji są dębica, darum i seberling. A cała akcja trwa do końca roku chyba.

Gość mróżdżka
Tak patrzę na stronie i dla tych marek to tylko zestawienie jest. Na promocji jest więcej marek. O ile rozumiem dobrze to tez Birdgestone, Firestone, Continental, Semperit, Uniroyal, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Hankook, Michelin, BF Goodrich, Kleber, Pirelli, Nokian. Muszę podjechać do ASO Forda i sprawdzić.

Gość gość
Ja uwazam ze jesli już coś robić w aucie to moze to byc wspomniana Autoreduta. Dla mnie taki numer jeden jesli chodzi własnie o takie miejsca do których możemy podjechać z naszym autem.

Gość gość
Polecam w takim wypadku dobrór Opony Driver. Na pewno to sa opony które zdecydowanie warto polecić.

Gość gość
Ja tam nie muszę myśleć o oponach, mąż się tym zajmuje...

Gość gość
Zanim kupię opony sprawdzam ceny w internecie, żeby nie przepłacić. Wcześniej dzwonię do serwisu, gdzie wymieniam opony i pytam czy mają uniroyal i w jakiej cenie. Wtedy kupuję w najtańszym sklepie i po sprawie. Od lat już używam uniroyal - bardzo dobra firma. Ostatnio natrafiłem na ich poradniki https://www.uniroyal.pl/samochod/opony-poradnik/doswiadczenie-zimowe/jak-jezdzic-na-sniegu Warto się zapoznać z tymi artykułami, proste wskazówki a mogą uratować życie

Gość gość
Ja polecam Dębica. Mąż kupował w internecie, tutaj - http://carware.pl/. Nie wyszło tak drogo, a jeździ się super już 4 sezon.

Gość brandon

W tym roku wziąłem Continental. W ASO forda polecili mi, że to jedne z lepszych. Jeździ się świetnie i trzymają się nawet sliskiej nawierzchni. W prawdzie kiepska w tym roku zima, ale jednak to bezpieczeństwo. Do tego trafiłem na promocję, więc na komplet zapłaciłem mega rozsądne pieniadze już z wymianą.