Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość kasiutka90

Prokuratura Okręgowa Warszawa-Praga podejrzewa, że funkcjonariusze BOR mogli nie dopełnić obowiązków przygotowując wizyty w Katyniu Donalda Tuska i Lecha oraz Marii Kaczyńskich w kwietniu 2010 r. Tusk i para prezydencka mają status pokrzywdzonych w tym śledztwie.

Gość VaVa2222222222
taaa śmieszne

Gość gruby dziad
kto go skrzywdził ?

Gość znawcanieprzyzwoity
Tusk i Komorowski w moim osobistym przekonaniu to zabójcy, więc o jakiej krzywdzie mowa??

Gość film lider o jarosławie
widzieliście ? tam jest jak Komorowski obejmuje urząd ciekawe słowa wtedy mówi

Gość film lider o jarosławie
aha i pogrzeb jest dobry też tak tuskowi składają kondolencje a kaczyński schowany

Gość znawcanieprzyzwoity
Dobrze wiemy po co to jest, ale mówić o tym nie wolno. a niby dlaczego?? każdy ma prawo wyrażać swoją opinie

Gość prokurator się myli
co on ma z tym wspólnego ? Z filmów widziałam, że został tam ładnie przyjęty, wszyscy witali go jak najlepszego przyjaciela. Wylądował bezpiecznie itd. O co tu chodzi ? Przecież to Jarosław Kaczyński siedział godzinę w lesie żeby móc zwłoki brata zobaczyć a Tusk był od razu i robił co chciał.

Gość znawcanieprzyzwoity
czy wiecie jak szybko Komorowski obejmował swój urząd??do czego tak sie spieszył?? jestem pewien ze miał świadomość ze Kaczyński nie żyje nim ktokolwiek oficjalnie to stwierdził, dlaczego? bo brał udział w spisku, czynny udział w zamachu

Nie wiem gdzie mieszkasz może w USA. Ja jestem w Polsce i nie mam ochoty na wizytę o 6 rano ;) Poza tym wiesz że można człowieka wykończyć jak się chce przykład - paprykarze mają kontrolę oczywiście w innej sprawie ale wiadomo czemu.

15:07 [zgłoś do usunięcia] znawcanieprzyzwoity czy wiecie jak szybko Komorowski obejmował swój urząd??do czego tak sie spieszył?? jestem pewien ze miał świadomość ze Kaczyński nie żyje nim ktokolwiek oficjalnie to stwierdził, dlaczego? bo brał udział w spisku, czynny udział w zamachu Na Twoim miejscu już bym się zesrała w gacie...

Gość znawcanieprzyzwoity
Każdy ma prawo wyrażać swoja opinię, prywatna opinia czy obraża Komorowskiego i Tuska?? więc ja głośno wyrażam swoją, takie moje konstytucyjne prawo

Gość znawcanieprzyzwoity
to moja prywatna opinia i nie ma zamiaru srać w gacie, nie obrażam nikogo a jedynie wyrażam publicznie swoje poglądy, jeśli SB czy inna cholera zapuka mi do drzwi będzie znaczyło ze nie ma wolności w POlsce

Gość znawcanieprzyzwoity
właśnie strach przed wyrażaniem własnych opinii czyni Polski naród , narodem niewolniczym i daje moc władzy Kochani, komuna się skończyła

Gość znawcanieprzyzwoity
nie oskarżam nikogo o czynny udział w zamachu, od tego są sądy w których wolność i niezawisłość osobiście nie wierze, moja opinia nie jest oskarżeniem a tylko publicznym wyrażaniem swoich przekonań

>>>czy wiecie jak szybko Komorowski obejmował swój urząd??do czego tak sie spieszył?? jestem pewien ze miał świadomość ze Kaczyński nie żyje nim ktokolwiek oficjalnie to stwierdził, dlaczego? bo brał udział w spisku, czynny udział w zamachu Zapamiętaj te słowa. 🖐️

Gość znawcanieprzyzwoity
SB dziś nazywa się inaczej ale działa tak samo, a może nie?? przekonamy sie wkrótce

Gość znawcanieprzyzwoity
moja o[pinia nie jest bezpodstawna, szczególnie uzasadnia ja obejrzenie dokumentu powszechnie dostępnego na Youtube

Gość o czym przekonamy
się wkrótce?

Gość o czym przekonamy
ciekawe, ciekawe. tyle że ciekawe jesli chodzi o "tfurcuf" tego "dzieła" przeciez to jakies brednie pomieszane z kretyństwami.