Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn powtarzałem wielokrotnie, chcesz szukaj do woli ale antynarodowym działaniem jest przekazanie całości śledztwa stronie rosyjskiej zamiast prowadzenie go w sposób niezależny, a nawet powołanie niezależnej komisji międzynarodowej a tak Rosja stałą się sędzią we własnej sprawie, jest przecież jednym z podejrzanych, co nie przesadza o winie ale dyskwalifikuje jako eksperta

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn nie powiedziałem kogo dotyczy, ludzie osadza sami ja dla twoje wiedzy nie jestem ani Pisowcem ani karlikiem wręcz nazwanie mnie katolikiem uznaje za obrazę

Gość znawcanieprzyzwoity
literówka , miało byc "Katolikiem"

Gość znawcanieprzyzwoity
bierne stanowisko rządu świadczy o przyzwoleniu i w opinii wielu fachowców jest nieuzasadnione a wręcz karygodne i antypolskie, zastanów się kto manipuluje faktami i w jakim celu?? ja wyrażam moja własna opinie a ty się z nią możesz nie zgadzać, mam to w dupie

Gość znawcanieprzyzwoity
chcesz sie wypowiadać do rzeczy czytaj całość ze zrozumieniem

Gość znawcanieprzyzwoity
Jak zwykle wypowiedam się do rzeczy po przeczytaniu całości. według mnie teraz wypowiadasz się nie do rzeczy, a jedynie próbujesz forsować wiarę w ciebie, to tez mam w dupie ja wyraziłem swoja opinie, umieściłem linki jakie umieściłem i uważam dalsza dyskusje za zbędną

Gość ptasiek nastroszony
czy polactwo-robactwo nie trybi , ze czy tego chce czy nie to Rosja prowadzila wlasne sledztwo i i tak na to jaka jest polactwa cw polityce wobec Rosji pozycja potraktowala nas fair. polactwo to moze Rosji jezykiem woól żołedzia zrobić po uprzednim zbadaniu przez inspektorów weterynaryjnych czy jeżyki polactwo ma wolne od chorób

Gość znawcanieprzyzwoity
Za zbędną? To po co umieszczasz to na forum DYSKUSYJNYM ? bo mam takie prawo i z niego korzystam :p

Gość bo jak powiedział Jacek Kurski
zaczadzenie pisowskimi teoriami spiskowymi u niektórych przekraczw wszelkie normy. Ile trzeba mówić, że wypadek zdarzył się na terenie Rosji.

Gość znawcanieprzyzwoity
ole trzeba mówić ze zginęła Polska elita polityczna, ze to był Polski samolot, właścicielami czarnych skrzynek jest Polski rząd i Polska ma prawo aktywnego uczestnictwa w śledztwie i powinna mieć od samego początku prawo do dysponowania wszelkimi dowodami, zaraz po tym jak Rosja zbada je w swoim śledztwie

Gość Autumm
18:36 [zgłoś do usunięcia] ptasiek nastroszony Odrzucam osobiście jakiekolwiek teorie spiskowe a ponadto uważam,że ten temat jest rozwijany z uwagi na semantyczne nieporozumienie.Za przyczynę Katastrofy uważam zaniedbania.Mogę się nie zgodzić jedynie co do tezy po czyjej stronie tych zaniedbań było więcej bo uważam że nie po naszej i tu tkwi problem. Nie wnikan to kim jesteś i jakie masz poglądy ale myśle że warto zapytać o to Ciebie czy w ogóle potrafisz uczestniczyć w dyskusji bez obrażania Polaków?Tak chcesz bronić swych racji?Krytykujesz wielu tu za "wichrzycielstwo"etcetc tylko że takie osoby jak ty właśnie doprowadzają do obalania dialogu i powodują powstawanie napięć z którymi inni muszą potem walczyć jeszcze długo po Twoich radosnych występach.Zakładam że jesteś osoba starszą więc mam prawo pytać czego ty chcesz przez taką retorykę uczyć ludzi młodych jacy tu wchodzą na forum nierzadko kształtując swój pogląd na sprawę?Nienawiści i pogardy?Zastanów się nad tym o ile Cie na to stać.

Gość ptasiek nastroszony
ja obrażam polaków? polacy sami się obrazają od lat ja tylko idę z duchem czasu i chcę być trendy.

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn jakie masz argumenty na potwierdzenie twoich rewelacji?? co z 2 skrzynką

Gość znawcanieprzyzwoity
Najważniejsze były skrzynki. Jedną z nich Polska otrzymała dwa dni po wypadku... a 2?? gdyby nie uzasadnione wątpliwości nie było by sprawy i to nie wyłącznie sprawka tak nielubianego PiSu który mam gdzieś ale, ale wiele tak europejskich głosów jak i głosów z krajów postkomunistycznych zdaje sie demonstrować ogromne wątpliwości co do szczerych pobudek rosjan jak i rządu polskiego. stary ty zdaje sie kiedyś walczyłeś z komuną, mylę się?? historia niczego cie nie nauczyła??

Gość znawcanieprzyzwoity
masz jakiś problem?? brak widzów??

Gość trzeba poczekać do 10 listopad
na nabożeństwo religii smoleńskiej i wystąpienie głównego celebranta Kaczyńskiego Jarosława wraz z biskupami Hofmanem i tym drugim, nie pamietam, bo durnii nie pamiętam..... Wtedy uaktywnią się wszelkiej maści nawiedzone palanty i będą krzewić i głosic wśród ciemnego ludu, nową religie smoleńską i św. Lecha Kaczyńskiego.

10 listopada na Krakowskim Przedmieściu po mszy uzyskasz odpowiedź.

Gość znawcanieprzyzwoity
zadajesz pytania w celu wyśmiewania, albo co najmniej podważania innych poglądów niż twoje... chcesz odpowiedzi?? SZUKAJ SAM I PODZIEL SIĘ NIMI

można powiedzieć, że głupi ciemny lud wszystko kupi, nawet największą głupotę i bzdurę. Pewno jeszcze z 10 lat tak, jak po 11 września, będą wymyślać przenajróżniejsze teorie na temat katastrofy smoleńskiej włącznie z bombami próżniowymi, rozpylonym helem i wieloma innymi głupotami by sprzedać te głupoty i niezle na tym zarobic. Podobno Macierewicz zwany Maciorą, na tej katasrofie zarobił tyle, że jak facet zobaczył jego nowy samochód to gały mu wyszły z orbit i kopara opadła na trampki. Majbach Ryżyka, to siusiak mały.....

Gość znawcanieprzyzwoity
ZAPREZENTOWAŁEM SWOJE POGLĄDY, POPARŁEM JE LINKAMI, NIE ZAMIERZAM NICZEGO UDOWADNIAĆ, MOŻESZ MIEĆ ODMIENNE , W DUPIE TO MAM NA TYM SKOŃCZYŁEM

Gość znawcanieprzyzwoity
dziennikarskie, wdów, polityków, pilotów i kilku znawców tematu, nie ograniczaj sie

trzeba być kompletnym wariatem by twierdzić, że ta katastrofa smoleńska, to zamach. Trzeba być zaczadzonym PiS-em tak dokładnie, że już nie widzi się świata w normalny sposób, to juz nie jest przekonanie, to jest wiara, a na to nie ma rozsądnych argumentów i nawet nie warto ich szukać, bo i po co? Ludzie z Krakowskiego Przedmieścia, to na wskroś nieszczęśliwi ludzie, opętani jakimiś nierealnymi pmysłami, podsycanymi przez oszalałego starszego pana, co stracił jakiegoś swojego awatara i teraz nie potrafi się unieść i swoim szaleństwem zaraża innym naiwnych ludzi.

katastrofa ta była wielkim nieszczęściem dla Polski, ale trzeba patrzeć realnie na świat. Wypadek stał się na terenie obcego państwa i juryzdykcja tego państwa ma w swojej gestii wyjaśnienie jakie są przczyny wypadku. I jasną sprawą jest, że w Moskwie robią wszystko by wyjaśnić sprawę, ale dla jakichś nierozsądnych Polaków, Rosja chciała wyeliminować polskiego prezydenta, po co????? Przecież i tak by przegrał wybory, więc po co się narażać na podejrzenie Europy, mozna mówić o Ruskach wszystko, ale to że Putin by zrobił coś takiego, to trzeba mieć we łbie niestety, ale nasrane.

15:13 musztarda Dziecko... SB to służba, która zakończyła swoją działalność w 1990 roku. " hłe hłe :D nieobecność tej służby jest tylko wyższą formą obecności :D:D :classic_cool:

Gość gdzie się podział
znawcanieprzyzwoity?

Gość ile jeszcze tusk będzie
gnębił ludzi i sprzedawał Polskę ? czy to się nigdy nie skończy ?

Gość znawcanieprzyzwoity
shatyn znikł bo go wezwał NIK, a tu ciekawostka dla zainteresowanych: Swiat Akwedukta Akwedukt - Zyje dosc dlugo i staram sie myslec. 25.10.2011 22:10 5 komentarzy Czy Polacy to idioci? Z pewnością swój rozum maja. ZACHOWAJ ARTYKUŁ Tragedia Smoleńska miała miejsce 10 kwietnia 2010 roku. O tym wie każdy Polak. Rozpoczęły się „dochodzenia, rosyjskie i polskie. Pomijam wiele kwestii. Jednak mam kilka pytań ważnych i zasadniczych: Panie Prezydencie Polski, Bronisławie Komorowski. 15 sierpnia 2010 roku, 4 m-ce po tragedii smoleńskiej awansował Pan na stopień generała Naczelnego Prokuratora Wojskowego plk Krzysztofa Parulskiego. 11 listopada, 7 m-cy po tragedii smoleńskiej awansował Pan na stopnie generalskie generałów dywizji, z pominięciem stopnia generała brygady: Szefa ABW płk Krzysztofa Bondaryka, Szefa Służby Kontrwywiadu Wojskowego płk Janusza Noska, Szefa Służby Wywiadu Wojskowego płk Radosława Kujawę. Ja bym rozumiał Panie Prezydencie Polski, gdyby na takie stopnie awansował Pan Koziołka Matołka, Jacka i Agatkę, Misia Uszatka lub Bolka i Lolka. Ale awansowanie w tak szybkim trybie czasowym osób odpowiedzialnych za wizytę Premiera Tuska i Prezydenta Kaczyńskiego w Smoleńsku? Czy Pan sobie robi jawnie żarty z narodu polskiego, Panie Prezydencie Komorowski? Przecież wie dzisiaj o tym dużo Polaków. Nie mam nic przeciwko nominacjom generalskim. Ale w tym przypadku warto by poczekać 2-3 lata. Jeśli tak się Panu śpieszyło to nie trudno domyśleć się powodów. Mieli na Pana haka? Cóż, prawda prędzej czy później Panie Prezydencie Komorowski i Premierze Tusku, wyjdzie na jaw. Zamordowani w Rosji polscy żołnierze, podoficerowie i oficerowie długo czekali na prawdę. Ale się jej doczekali jak i ich rodziny. Doczekamy się i prawdy o Panu i Panu Tusku oraz całej watahy wokół Panów. Niech Bóg da, by Pana decyzje oraz Pana Premiera były właściwe w tym czasie dla Polski. To odnośnie oficjalnej wiadomości. Czy zajączki nie słuchają misia? 25.10.2011 Funkcjonariusze BOR mogli nie dopełnić obowiązków przygotowując wizyty w Katyniu Donalda Tuska i Lecha oraz Marii Kaczyńskich w kwietniu 2010 r - podejrzewa Prokuratura Okręgowa Warszawa-Praga. Prokuratura poinformowała media „Uznano, że zgromadzone dowody rodzą uzasadnione podejrzenie, iż funkcjonariusze Biura Ochrony Rządu, podczas planowania i realizacji działań ochronnych, podejmowanych wobec osoby Prezydenta Pana Lecha Kaczyńskiego i Jego Małżonki Pani Marii Kaczyńskiej oraz Premiera Pana Donalda Tuska mogli nie dopełnić ciążących na nich obowiązków służbowych, co z kolei mogło mieć wpływ na bezpieczeństwo tych właśnie osób stwierdzono w komunikacie prasowym. Z informacji przekazanej mediom wynika, że „prowadzący śledztwo powołali zespół biegłych, którzy mają ocenić, jaki wpływ na bezpieczeństwo obu wizyt miały działania BOR. O czym poinformowała rzeczniczka prokuratury Renata Mazur. Jak dodała, w wyłączonym z głównego śledztwa cywilnym wątku organizacji wizyt w Katyniu dobiegło już końca przesłuchiwanie świadków - łącznie 106 osób. źródło: nowy Ekran

Jak widac jestem...:D:D:D I odpowiem na zadane pytania. Awanse dostały osoby którym się to należało. Prezydent nie robi sobie żartów z Polaków. Nie maja na prezydenta haka.

Gość znawcanieprzyzwoity
Ty odpowiadasz?? a jaka posiadasz wiedzę ze wyciągasz takie wnioski, analizujesz życiorysy?? odpowiedz na te pytania zna tylko Komorowski i kilku innych bliskich współpracowników, a ty>?? agentem jesteś??

Gość znawcanieprzyzwoity
Ja bym rozumiał Panie Prezydencie Polski, gdyby na takie stopnie awansował Pan Koziołka Matołka, Jacka i Agatkę, Misia Uszatka lub Bolka i Lolka. Ale awansowanie w tak szybkim trybie czasowym osób odpowiedzialnych za wizytę Premiera Tuska i Prezydenta Kaczyńskiego w Smoleńsku? tak się zamyka gęby, dla mnie to oczywiste