Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość znawcanieprzyzwoity
sara mayowa już cię lubię;)

Gość pewnie lubi ciębie dlatego
że jak ty, on tez nie potrafi uzasadnić tego co napisał.

Gość znawcanieprzyzwoity
nie ulegaj naszym sudestiom ale podaj linki do wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych, potwierdzających twoje zdanie na ten temat. to właśnie twoja sugestia której nie zamierzam ulegać, uważasz ze masz dość rozumu i wnikliwości?? szukaj sam

Gość sara mayowa
juz sie kolejka prywatyzuje i uzdrowisko a wy bla bla bla co bedzie nastepne ? jest jeszcze cos czy wszystko juz sprzedane ?

Gość w kapitaliźmie to wszystko
się prywatyzuje bo ten ustrój oparty jest na własności prywatnej.

Gość znawcanieprzyzwoity
mądrej głowie dość PO słowie, a niemądrej i Bóg nie przygada

Gość sara mayowa
potem nie placzcie nad benzyna i katastralnym dobrze wam tak

Gość moją sugestią a w zasadzie
prośbą jest to, żebyś podał linki do wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych na których to opierasz własne zdanie na temat.

Gość ja nie płacze nad
benzyną bo i tak jest tanie. we Francji czy Niemczech płace duzo więcej. a o katastralnym nie słyszałem żeby miał być wprowadzony w najbliższych latach.

Gość znawcanieprzyzwoity
Kapitalizm miał iść w parze z demokracja i sprawiedliwością społeczna, w moim mniemaniu szczególnie pod rządami Tuska, działa zakłamany i brutalny Kapitalizm idący w parze z komunizmem europejskim

Gość sara mayowa
specjaisci to juz byli od fozz, dzis wiekszosc nie zyje

Gość no to już wiadomo że
znawcanieprzyzwoity opiera swoje przemyslenia nad tym co powiedziały baby w maglu a nie na wypowiedziach specjalistów od wypadków lotniczych. :D:D:D

Gość znawcanieprzyzwoity
moją sugestią a w zasadzie prośbą jest to, żebyś podał linki do wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych na których to opierasz własne zdanie na temat. prosić możesz , dostać nie musisz, szukaj sam, nie brak bogactwa takiegoż w sieci

Gość sprawiedliwość społeczna
to cecha komuny człowieku. mieliśmy przez pare dziesiąt lat

Gość sara mayowa
a co mnie to po ile jest we francji czy tam w niemczech ? wiesz ile tam sie zarabia ?

Gość ale skąd ja mam wiedzieć
na których wypowiedziach specjalistów ty bazujesz? to tylko ty wiesz które wypowiedzi fachowców sa dla ciebie podstawą do wniosków. skąd ja to mam wiedzieć "znawcanieprzyzwoity" ?????

Gość a co za róenica ile sie
zarabia? benzyna jest taka sama. u nas jest tania.

Gość znawcanieprzyzwoity
[zgłoś do usunięcia] no to już wiadomo że znawcanieprzyzwoity opiera swoje przemyslenia nad tym co powiedziały baby w maglu a nie na wypowiedziach specjalistów od wypadków lotniczych. to twoja prywatna niczym nie potwierdzona opinia, nie mniej, masz do niej prawo, choć daleko mija się z oczywista prawdą, a to ze względu na brak twojej wnikliwości i ograniczenia czysto ludzkie leniwego szydercy

Gość a co za róenica ile sie
"to twoja prywatna niczym nie potwierdzona opinia" no to akurat nieprawda. potwierdzona jest tym że nie umiesz podac podstaw do swoich opinii.

Gość ale skąd ja mam wiedzieć
na których wypowiedziach specjalistów ty bazujesz? to tylko ty wiesz które wypowiedzi fachowców sa dla ciebie podstawą do wniosków. skąd ja to mam wiedzieć "znawcanieprzyzwoity" ?????

Gość sara mayowa
nie no zadna roznica ile sie zarabia jasne chora jakas jestes szkoda dyskusji dla niemca litr benzyny to jak splunac a u nas to godzina pracy robotnika kumasz ciemna maso ?

Gość ciemna maso? benzyna jest taka
sama, złotówka jest wymienialna a więc nie ma znaczenia ile się zarabia. w Estonii kosztuje tyle samo ile u nas a zarabiaja mniej.

Gość znawcanieprzyzwoity
ale skąd ja mam wiedzieć na których wypowiedziach specjalistów ty bazujesz? to tylko ty wiesz które wypowiedzi fachowców sa dla ciebie podstawą do wniosków. skąd ja to mam wiedzieć "znawcanieprzyzwoity" ????? -moim zamiarem nie było przekonywanie nikogo do mojej opinii a jedynie jej wyrażenie w sposób publiczny, wiec uznałem za słuszne poparcie je taką ilością lików jakie podałem we wcześniejszych wpisach

Gość nie podałeś żadnego linka
do wypowiedzi fachowca. sam już nie wiesz co podajesz?

Gość inaczej. przyznaj się
że twoja opinia nie jest oparta na tym co mówią fachowcy a jedynie na tym co mówią urzednicy, dziennikarze i wdowy. wtedy będzie wszystko jasne.

Gość znawcanieprzyzwoity
wiem co podałem , ty sugerujesz ze nie wiem podałem wszytko w zaplanowany sposób i zachęciłem do poszukiwań , a ty sie uczepiłeś jak rzep i nie dociera do ciebie żadna wypowiedz, ale uczestnicy wątku czytają i każdy na swój sposób wyciąga wnioski

Gość wnioski w sprawie
wypadku lotniczego można wyciągac na podstawie wypowiedzi fachowców a nie na podstawie wypowiedzi dziennikarzy czy urzędników. o wdowach nie wspomnąc...:O

Gość znawcanieprzyzwoity
inaczej. przyznaj się że twoja opinia nie jest oparta na tym co mówią fachowcy a jedynie na tym co mówią urzednicy, dziennikarze i wdowy. wtedy będzie wszystko jasne. przyznam sie do tego do czego będę chciał się przyznać nie przyznam sie do tego ci nie jest prawdą nadal uparcie zachęcam do poszukiwań, ja sobie ten trud zadałem

Gość wnioski w sprawie
nie przyznam sie do tego ci nie jest prawdą no to podaj linki do wypowiedzi fachowców. bo albo - albo. na razie podałeś linki do wypowiedzi ludzi którzy nic wspólnego z lotnioctwem nie mają. na nich bazujesz?

Gość wnioski w sprawie
nie przyznam sie do tego ci nie jest prawdą jak nie jest prawdą skoro podałes na poparcie swojej opinii linki dpo wypowiedzi dziennikarzy, urzedników i wdów... do innych wypowiedzi nie podałeś linków...