Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość o czym przekonamy
czy mówisz o małej grupce masonów czy żydów?

Gość znawcanieprzyzwoity
kolejnym dowodem na słuszność moich przekonań będą pojawiające się tu pomarańczki wyśmiewające niepochlebne rządowi wypowiedzi

Gość o czym przekonamy
moja o[pinia nie jest bezpodstawna, szczególnie uzasadnia ja obejrzenie dokumentu powszechnie dostępnego na Youtube podstawy na YT:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dokument na YT:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale jaja. i on to chyba tak na poważnie wierzy w te brednie:D:D:D:D:D:D:D

Gość o czym przekonamy
człowieczku. nie napisałes żadnej niepochlebnej opinii a jedynie pare bzdur....

Gość opinia to jest coś
co można podeprzeć faktami. a jakimi faktami ty możesz podeprzeć to co opowiadasz?

Gość znawcanieprzyzwoity
długo na szydzącego pomarańczka nie trzeba było czekać :p

Gość opinia to jest coś
Komorowski już wiele razy tłumaczył co miał na myśli mówiąc o wyborach i o locie. po prostu ten fragment wypowiedzi jest wyrwany z kontekstu. to stała metoda manipulantów z pisu.

Gość znawcanieprzyzwoity
na koniec moderator usunie cały wątek by zamknąć gęby piszącym i oczy czytającym

Gość opinia to jest coś
pytanie o fakty jest teraz szydzeniem? :D:D:D:D

Gość opinia to jest coś
podaj konkretne fakty swiadczące o tym że pod Smoleńskiem był zamach a wybory sfałszowano. chetnie poczytam.

Gość znawcanieprzyzwoity
Komorowski i Tusk skutecznie blikowali od miesięcy wizytę Kaczyńskiego w Smoleńsku( pamiętamy także z mediów), gdy z niewidomych przyczyn tego zaprzestali, skończyło się katastrofa, wiec tak czy inaczej dopięli swego a Komorowski zanim ogłoszono oficjalnie śmierć prezydenta został zaprzysiężony, to daje wnikliwym do myślenia

Gość znawcanieprzyzwoity
POdałem 2 linki, jest ich więcej, w sieci roi się od opinii, pytań i dowodów, każdy ma swój rozum i każdy może doszukiwać się prawdy, a lenie zostaną niezaspokojeni

Gość tu całość wypowiedzi
Komorowskiego o tym że prezydent gdzieś poleci i wszystko się zmieni. dotyczyła ona (ta wypowiedź) sprawy obsadzania ambasadorów a szczególnie Fotygi. http://www.youtube.com/watch?v=86GcCrR4R_s

Gość znawcanieprzyzwoity
Powtarzam, to moja prywatna opinia, nie musi być słuszna koncepcja ale może nią być, ma do niej prawo i mam prawo o tym pisać publicznie

nie pytam się co w sieci. pytam się ciebie o fakty. podaj je tutaj skoro takie istnieją.

Gość znawcanieprzyzwoity
nie ufam Komorowskiemu ani Tuskowi, uważam ze są marionetkami w reku silniejszych od siebie

Komorowski z Tuskiem nie blokowali wizyty Kaczyńskiego. to tylko zmyslenia bo niczego takiego nie było.

o gazie łupkowym. to tylko mit o sprzedaniu koncesji na jego wydobywanie. wydane są koncesję ale tylko i wyłącznie na poszukiwania. czyli znowu zmyslenia i głupoty.

Gość znawcanieprzyzwoity
tu całość wypowiedzi a ja ci odpowiadam , szukaj w sieci, ja szukam i na nich bazuje moja prywatna opinia, chcesz wiedzieć wykaz wnikliwość, nie wysługuj się mną, ja nikogo nie oskarżam a tylko dziele się swoimi odczuciami i swoim przekonaniem do których mam prawo

Gość znawcanieprzyzwoity
drugi etap nastąpił po wyszydzaniu Pomarańczowym nastąpiły zaprzeczenia to tez było do przewidzenia

to nie sa zaprzeczenia. to sa fakty świadczące o opowiadaniu przez ciebie głupot.

to co ja znalazłem w sieci, potwierdza to o czym mowi raport Millera tzn że żadnego zamachu nie było.

sam Kaczynski stwierdził że nie było żadnych fałszerstw wyborczych

Gość znawcanieprzyzwoity
to nie sa zaprzeczenia. to sa fakty świadczące o opowiadaniu przez ciebie głupot. dla ciebie głupoty, dla mnie prywatna opinia do której mam prawo biada Polsce jeśli jest słuszna

jasne że masz prawo jak potrafisz tylko to uzasadnić. bo bez uzasadnienia to tylko głupota.

no to jak. masz jakieś fakty na poparcie swoich przemyśleń czy po prostu opowiadasz to co ci oszołomy nagadały?