Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiutka90

Tusk skrzywdzony w Smoleńsku, prokurator bada sprawe

Polecane posty

Gość w jaki sposób Tusk
z Komorowskim blokowali wyjazd Kaczyńskiego do Katynia? czy mozna prosić o jakies konkrety?

Gość znawcanieprzyzwoity
tu całość wypowiedzi no to jak. masz jakieś fakty na poparcie swoich przemyśleń czy po prostu opowiadasz to co ci oszołomy nagadały? do poparcia przemyśleń wystarcza przypuszczenia, przemyśleniami mogę zgodnie z konstytucyjnym prawem dzielić się publicznie ale ty bezkarnie nie możesz nikogo nazywać publicznie "oszołomem" za to grozi wyrok

Gość w jaki sposób Tusk
czyli uważasz że prawdziwa jest wersja opowiedziana przez tych którzy przygotowywali ten wyjazd i popełnili mase rażacych błedów m.in upychając do jednego samolotu całą polską czołówkę genaralską?

Gość w jaki sposób Tusk
jaki wyrok grozi za powiedzenie prawdy?

Gość czy jest szansa na to
że podasz podstawy swojej opinii a nie będziesz posługiwał się YT ?

jak może być prawdziwa wesja podana przez trych którzy m.in. przyczynili się do tego wypadku a własciwie do efektów tego wypadku?

Gość znawcanieprzyzwoity
za publiczne obrażanie, nawet 3 lata pozbawienia wolności, w najlepszym wypadku grzywna i odszkodowanie na prywatny wniosek obrażonych ja na wszelki wypadek skopiuje twoje IP i zrzut ekranu z Twoimi wypowiedziami

Gość znawcanieprzyzwoity
czy jest szansa na to że podasz podstawy swojej opinii a nie będziesz posługiwał się YT ? nie! mi wystarczy yt ty jak wolisz

Waszczykowski sam mówił że to tylko oni opracowali i przygotowali wylot prezydenta. oni tzn kancelaria prezydenta bo kancelaria premiera do tego się nie przyłozyła. masz złe wiadomości. i na tych złych wiadomościach opierasz swoja opinię. to jaka ona może być?

Gość czyli nie potrafisz podać
podstaw do własnej opinii. to przykre. no chyba że masz 13 lat. bo w tym wieku to jeszcze dopuszczalne?

Gość znawcanieprzyzwoity
jaka by nie była mam do niej prawo niech każdy na podstawie studium podanego i dostępnego w it materiału wyrobi swoją

Gość znawcanieprzyzwoity
czyli nie potrafisz podać podstaw do własnej opinii. to przykre. no chyba że masz 13 lat. bo w tym wieku to jeszcze dopuszczalne? ślepy jesteś?? podałem w linkach

jasne że masz prawo jesli tylko potrafisz ją uzasadnić własnymi słowami. bo tak to masz prawo do opowiadania głupot...:O

w linkach które podałeś nie ma żadnych faktów. w wiekszości to zmyślenia, kłamstwa i opowiadania osób w to zamieszanych. w innym linku podane sa opinie wdów które nie maja żadnego znaczenia bo zadna z nich nie jest znawcą lotnictwa. czyli to nie sa żadne fakty.

Gość no właśnie. potrafisz
podać fakty a nie linki?

Gość no właśnie. potrafisz
a może masz jakies linki do wypowiedzi specjalistó od katastrof lotniczych którzy badali ten przypadek?

Gość takie fakty jak linki do
wypowiedzi róznych specjalistów badających ten wypadek czy tez maacych możliwość odniesienia się do konkretów, byłyby pożądane. masz takie linki???

Gość znawcanieprzyzwoity
czyli nie potrafisz podać w linkach które podałeś nie ma żadnych faktów. w wiekszości to zmyślenia, kłamstwa i opowiadania osób w to zamieszanych. w innym linku podane sa opinie wdów które nie maja żadnego znaczenia bo zadna z nich nie jest znawcą lotnictwa. czyli to nie sa żadne fakty. oglądałeś cały materiał?? bo mi zajęło to kilka godzin -tylko głupiec wypowiada się zanim zapozna się z całością, wiec twoja opinia nie jest godna uwagi

Gość mam 1 pytanie
czy osoby broniące PO to opłaceni ludzie czy propaganda z tvn zadziałała ? chociaż plus że jest ich mniej. przed wyborami było tu zatrzęsienie. pewnie płatne posty. jest to kpina z ludzi co robi PO i Pan Donald wraz z kolegami. jestem oburzona nie tylko ich działalnością ale również osobami które wprowadza do polityki czyli Pan Palikot ze świtą transwestytów homoseksualistów ludzi po wyrokach za narkotyki za pobicia ludzi zadających się z mordercą księdza Jerzego Popiełuszki. jest to obraza mojej religii i mojego kraju.

Gość to co podałeś oglądałem
już jakiś czas temu. pytam o linki do wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych.

Gość obraza religii i twojego
kraju sa wolne wybory?

Gość a co robi Tusk takiego
oburzającego?

Gość mam 1 pytanie
obrońców PO nie czytam i nie dyskutuje ! 'Kto jest cierpliwym dla głupca, jest mu podobny...' przysłowie znane w Afryce :) Tam lud jest mądrzejszy od nas co udowodnił ostatnimi miesiącami.

Gość znawcanieprzyzwoity
-każdy ma dostęp do bogactwa informacji zawartych w sieci -każdy ma rozum i możliwości poszukiwania takich informacji zachęcam do drążenia tematu ja uznałem za słuszne podanie tych linków które mnie przekonały, wy podajcie te które przekonają was, lub was nie przekonają to jest wolność moi drodzy, dlaczego mam ulegać waszym sugestiom??

ja nie jestem obroncą PO i Tuska. pytam co on robi takiego oburzającego?

Gość sara mayowa
co tusk robi oburzajacego he he he nie nic oprocz tego ze sprzedaje polske boszzzzzze ale ciemnota tu siedzi

Gość nie ulegaj naszym sudestiom
ale podaj linki do wypowiedzi specjalistów od wypadków lotniczych, potwierdzających twoje zdanie na ten temat.

jak to sprzedaje Polskę? możesz jakieś fakty podac na ten temat? komu i gdzie oraz co sprzedał?