Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołki dołkiii

Jolanta Pieńkowska z Dzień Dobry TVN....

Polecane posty

Gość ffik
faktycznie dziwne, że pomimo tylu niepochlebnych komentarzy "trzyma "się Pieńkowską w ddtvn. Oczywiście nie dziwi to wiedząc czyją jest żoną i że jednak może się to przełożyć na korzyści dla stacji a przynajmniej na brak nieprzyjemności... Irytująca jest baba strasznie, ewidentnie lepiej się poczuła w swoim bogactwie, bo czym to wytłumaczyć. Zarozumiała, wredna, mądrala, i ciągłe "czy nie ma pan/pani poczucia.." no i manifestowanie wstrętu do mięsa a podkreślanie jakaż to kruszonka jest pyszna...żenujące

Gość uhyi
Baba jest straszna. Nic nie da powiedzieć swojemu partnerowi, a przecież razem prowadzą program. Chce pokazać jaka to ona jest mądra i elokwentna. Żygać się chce. Jak włączam ten program to tylko zawsze mam nadzieję, że będzie inny duet. Oczywiście do tego pana nic nie mam. To tylko Pieńkowska wszystko psuje. Zadufana górnolotna baba.

Gość urgerhamb
Też jej nie trawię. Teraz nie wysilam się nawet żeby oglądać jakikolwiek program, który prowadzi. Nie mogę patrzeć na ten chamski, tępy pysk, przełączam kanał.

Gość dzenjakovska
ja już przestałam oglądać dzień dobry tvn ze wzg na nią na początku sie zmuszłam do ogladania i próbowałam się przekonać a;e nie dałam rady teraz nie wiem co sie tam dzieje i nie musze sie denerwować

Gość jej zachowanie swiadczy
o tym ze...przewrocilo jej sie od kasy meza, a poza tym tacy ludzie nie lubia zazwyczaj siebie i maja emocjonalne problemy, nie potrafia sobie poradzic wiec dowartosciowuja sie przez ublizanie komus, a szkoda bo ma ona widac super zycie wiec powinna byc wesola kobieta i tryskac milym humorem, kobieta spełniona prywatnie i zawodowo jest szczesliwa, ona widac nie....moze jej maz nadal mysli o martynie wojciechowskiej

Gość JuzNieMoge
Ach... Nie rozumiem czemu p. Pieńkowska ciągle prowadzi DD TVN!? Oglądam właśnie program ale już chyba długo nie wytrzymam. Pani P. siedzi i patrzy wrednie na gości. We wszystkich tematach szuka sensaci. Często robi z igły widły.

Gość gość
Ta kobieta jest okropna, nie wiem dlaczego jej nie wywalą, już mam dość słuchania jak to ona mało waży, czego to ona nie jada, czego nie lubi. Jest mało profesjonalna, zupełny brak dystansu i nie potrafi się czasami zachować, stawia swoich gości w niezręcznej sytuacji, jej osobiste wycieczki są naprawdę słabe. Mam nadzieję, że w końcu ktoś się ocknie i zatrudni na jej miejsce kogoś, kto się do tego nadaje, a nie panią, która wygląda jak chomisia po nie udanym botoksie i ubiera się jak ciotka klotka na wesele....porażka!!!!

Gość agajula1111
W niej najgorsze jest to, że nie potrafi się zachować, tzn. robi jakieś wredne uwagi do współprowadzącego (szczerze mu współczuję), on praktycznie niczego nie może powiedzieć, bo zaraz jest "Tak? Tak myślisz? Porozmawiamy sobie o tym później" albo "Zemszczę się, zobaczysz". Co to w ogóle jest?! Zero profesjonalizmu! Już nie mówiąc o tym, że dogryza osobom, które przygotowują dania w kuchni DD TVN (na przykład dziś tak cisnęła temu panu, który gotował, że się chłop aż zawstydził i zamknął, co coś powiedział, to ta cała Jolanta mu się wcinała - przede wszystkim jest to KOMPLETNY BRAK KULTURY, ale oczywiście ta pani uważa się za nie wiadomo jakie cudo). Ona nawet się uśmiechać nie potrafi! Podsumowując - już dawno ktoś, kto ma coś do powiedzenia w DD TVN powinien ją stamtąd usunąć!

Gość laura12211231
jak dla mnie normalna babka , profesjonalna... nie wiem czego od niej chcecie

Gość laura12211231
a te jej ,, dogryzki" są przecież w formie żartu nie tylko ona ma takie w tv...nie bierzcie wszystkiego tak dosłownie , ja nie zauwazyłam żeby była złosliwa

Gość ania7806
bardzo lubię panią Pieńkowską, uważam, ze to najlepiej ubrana kobieta w telewizji, styl i klasa! ubrana zawsze odpowiednio do sytuacji, no i w ogóle potrafi prowadzić programy na żywo, co jest dużym plusem :)

Temat przeszedł do LAMUSA! Kto wyciąga stare tematy!/ Całe szczęście że nie ma tej uszczypliwej baby,sporadycznie oglądałam ten program! NIE lubię całego TVN-u

Gość gość
Ja też ją lubię. To najlepsza prowadząca DDTVN obok Wellman. Najgorsza jest Rusin i Mołek.

Gość gość
Pani Pieńkowska jest sztywna jakby kij połknęła :D i jedynie to jest w niej zabawne :D

Gość gość
Pani Pieńkowska jest sztywna jakby kij połknęła :D i jedynie to jest w niej zabawne :D

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość Muna
jest okropna tez jej nie lubie nudna jak flaki w oleju i przemadzala przerywa w pol zdania wspolprowadzacemu zawsze ona musi miec ostatnie zdanie okropny babsztyl

Gość gość
a Mołek ciągle się myli a Rusin ciągle się głupio śmieje

Gość gość
Przykro jej słuchać. Zachowuje się jak dziewczę z bloku wpuszczone na salony.

Gość masakra ta pieńkowska
Zgadzam sie z wszystkimi przedmowcami ! Jest okropna ,najmądrzejsza a z tego Roberta normalnie kpi...podziwiam go za jego cierpliwosc bo ja bym takiego traktowania nie wytrzymala poza tym wchodzi kazdemu w slowo bo ona moze ale jej to juz nie mozna przerwac a tym bardziej sie nie zgodzic z jej zdaniem. Przyklad tematu MODELKI XXL jak sie wypowiadala do zaproszonych gosci ze dla niej to niesmaczne pokazywac "takie kobiety"...przegina wywalic ja z TVN bo obniza ogladalnosc!