Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołki dołkiii

Jolanta Pieńkowska z Dzień Dobry TVN....

Polecane posty

Gość ddd123
A ja ją b. lubię! Faktycznie, jak większość ludzi twierdzi, osoby z kafeterii to zawzięci i zazdrośni frustraci.

Gość lady mary
Stare babsko po liftingach wygląda jak Tutenchamon. Nie wiem komu to sięmoże jeszcze podobać

Gość Znowu Jolcia bleh...
Prowadzący rozlał wodę a p. Jolcia zarżała i wylałam herbatę tak mnie ten nieludzki odgłos przestraszył. Trochę kontroli odgłosów paszczowych p. Pieńkowska:/ Odnośnie oskarżeń o zazdrość w stosunku do Jolci. Niestety nie jest to prawda. Ta kobieta jest autentycznie nielubiana bo jest sztywna, niegrzeczna, bufonowata a nade wszystko brak jej nawet minimalnego poczucia humoru. Mam wrażenie, że reżyser gościom i prowadzącym nakazał ostatnio uśmiechać się więcej i śmiać z tego co ona mówi bo wszystko jest wymuszone. Cytując p. Jolcię "słabe, słabe".

Gość ptasiek nastroszony
a was dalej wpiertala rdza zazdrości pokurcze pryszczate?

Przecież to bardzo ładna babka. Wygląda 100 razy lepiej niż za młodu.

Gość milivanilii
No właśnie też uważam, że z wyglądu ona jest zajebista ale programów jej nie oglądam to nie wiem jak prowadzi. Ale wygląd - bez zarzutu

Gość lady mary
ładna babka? Chyba,żektoś gustuje w mumiach albo wampirach.

Gość ołki dołkiii
kamila szawwi33 mówicie zawziecie ze znów ona w tvn i jaka jest beznadziejna, a ja pytam ze moze podacie jakis link na youtube gdzie bedzie dowód na te wasze oskarzenia? obejrzyj DD TVN albo poczytaj w necie..

Gość ołki dołkiii
ANATOL Przecież to bardzo ładna babka. Wygląda 100 razy lepiej niż za młodu. a kto pisze o jej wyglądzie !!!!!!!!!!

Gość Asiantti101
Oglądam zarówno Pytanie na Śniadanie i DDTVN i muszę powiedzieć że TVN dużo traci przez prowadzących,nie piszę tego złośliwie są to moje odczucia jako widza.Pytanie na śniadanie ma całą plejadę wspaniałych prowadzących,właściwie lubię ich wszystkich,trochę irytuje mnie szczebiotanie Marzeny Rogalskiej i jakaś taka bezpłciowość Anny Popek ale da się wytrzymać:)Za to Michał Olszański,Beata Sadowska,Wojtek Jagielski,Agnieszka Szulim,Kammel też spoko,Grażyna Torbicka,Łukasz Nowicki,dawniej Maciek Kurzajewski a nawet Kazia Szczuka itd. to fenomenalne osoby,atmosfera w Pytaniu jest o niebo lepsza,moim zdaniem to zasługa prowadzących którzy mają poczucie humoru,dobre pointy i rozkminy,są sympatyczni i dzięki temu Pytanie aż chce się oglądać:))Za to DDTVN to program sztywny i o ile nie interesuje mnie akurat temat to wolę włączyć na dwójkę:)Oczywiście nie mówię o wszystkich prowadzących bo jestem wielką fanką duetu Prokop i Wellman,Magda Mołek też jak najbardziej,panowie Sołtysik i Węglarczyk też mi w niczym nie przeszkadzają,za to Rusin i Pieńkowska to dwie nadęte babska,sztywne jak piana do biszkoptu:) Nigdy nie byłam fanką Rusin ale z dwojga złego wolę ją bo czasem pokazuje sympatyczniejsze oblicze za to Pieńkowska to istna masakra,jest osobą odpychającą dlatego kiedy ona prowadzi naprawdę oglądanie programu nie jest przyjemnością,jest wręcz irytujące i denerwujące.Szkoda mi Roberta który współprowadzi z nią program,jest on bardzo sympatyczny i po prostu fajny człowiek i mam wrażenie że prowadzenie programu z Pieńkowską też dla niego frajdą nie jest a Jola dominuje w tym duecie. Chciał ktoś przykładów ostatnio była relacja pogody z zamku w Niedzicy i Robert zażartował do niej czy widziała śnieg na zamku i to znaczy że zima już idzie a ona spojrzała dziwnie na niego i powiedziała"Nie będę reagować na te głupie zaczepki",nie wiem czy ktoś też to przyuważył ale ja myślałam że mnie to rozwali,co za głupie babsko.Za to kiedyś była rozmowa o tym jak rozmawiać Anną Wendzikowską i Pani Jola nie omieszkała pochwalić się swoimi powiązaniami z Bushem seniorem i juniorem,a Robert przesiadł się specjalnie na kanapę gości że niby nie jest godzien siedzieć koło osoby która rozmawiała z Bushem ha ha brawo Robert.Pieńkowska nadaje się raczej tylko do podawania suchych faktów,przenieście ją do TVN24.Nie podobobają mi się także jej wywiady,myślę że adekwatnym stwierdzeniem będzie tu stwierdzenie "jeśli chcesz by ludzie cię lubili musisz lubić ludzi" a Pani Jola lubi najwyraźniej tylko siebie więc ja niestety jej nie lubię.I przykro mówić ale przez nią DDTVN ma o jednego widza mniej:(

Gość a ja się pytam.....
kto to ogląda? chyba tylko emeryci i bezrobotni? kto codziennie o 9 rano siedzi przed tv i zna na pamięć wszystkie odzywki prowadzących...

Gość BrytfAnna
Jolanta "czy ma Pani/Pan poczucie" Pieńkowska :o Ona ma jeden tekst - ...poczucie...:o

Gość Asiantti101
Do A ja się pytam Ja jestem akurat młodą matką,opiekuję się dzieckiem studiuję zaocznie,telewizje sniadaniowe oglądam bo lubię być na bieżąco i czegoś się dowiedzieć,a teksty znam bo po prostu oglądam i nie trudno żauważyć jak Pani Pieńkowska pluje jadem:)

Gość ołki dołkiii
a ja się pytam..... kto to ogląda? chyba tylko emeryci i bezrobotni? kto codziennie o 9 rano siedzi przed tv i zna na pamięć wszystkie odzywki prowadzących...o w DD TVN jest bardzo wiele ciekawych tematów dla młodych również... poza tym nie każdy chodzi rano do pracy i nie każdy pracuje poza domem...

Gość ołki dołkiii
oglądam dziś DDTVN i nie zgadzam się z opinią że Kinga Rusin jest sztywna może jej jest tak zabawna jak Wellman, ale na pewno nie można jej porównać do sztywnej Pieńkowskiej

Gość ołki dołkiii
miało być może nie jest, a nie jej jest ;D

Gość Pani Bovary z daleka
Też nie lubię tej babki. Kiedyś nie lubiłam też Mołek i Rusin, ale już się do nich przyzwyczaiłam. Rusin coraz bardziej zaskakuje mnie fajnymi kreacjami. Ma naprawdę fajne ciuchy i sukienki. Dobrze, ze jej modowe wpadki juz sie skończyły.

Gość ołki dołkiii
doradca-pocieszyciel ładna Kobitka mlodo wyglada , wiele z Was Jej urodą nie dorównuje będąc jeszcze w wieku dyskotekowym , to co będzie jak bedziecie miały tyle na liczniku co Ona. taaaaa strasznie piękna jest a jeśli o wygląd chodzi to dziwne że kiedyś wyglądała starzej niż teraz.... ładną to ma figurę ale nie twarz bleeee poza tym jest zadufana w sobie

Gość Bosh.................
Pieńkowska znowu w TVN:/ a ja na zwolnieniu:/, lubię ten program ale dlaczego ona tam siedzi???? Co drugie słowo: "mega", "yes, yes, yes" czy ona nie ma poczucia własnego obciachu?????????????????????????

Gość Molamnka
Właśnie oglądam ddtvn i nie mogę znieść zachowania pani Joli. Normalnie przerywa ludziom jak się wypowiadają, a koledze obok nie w ogóle nie daje zadawać pytań, może powinna sama prowadzić ten program

Gość bikini death
nie, powinna wyleciec z hukiem

Gość spoko loko
Nie iglądam tego czesto, ale właczyłam to w jakoś w ubiegłym tyg. i prowadziła ona z jakims panem. Przyszła dwójka gosci którzy mieli gadać o dzieciach niejadkach. Ten pan prowadzący chciał zacząc z nimi rozmowę i już mówił jakieś pytanie, gdy ta Pieńkowska wtrąciła się mówiąc głosno, "Nie" i zadała własne pytanie. zenada. Nie lubię jej.

Podobno, zrezygnowała z gazy za prowadzenie programu ddtvn. No to mamy powód dlaczego niezmiernie tam jest:D

Gość moze byla dobra
gdy w wiadomosciach czytala wylacznie z telepromptera badz dociskala klamiacych cynicznie politykow. W telewizji sniadaniowej na zywo gdy musi dodac cos od siebie wychodzi, ze jest osoba apodyktyczna sztywna damulka . Czasami mysle, ze goscie jak i wspolprowadzacy jej przeszkadzaja. Powinna miec swoj wlasny program w ktorym blyszczy, sama sobie zadaje pytania i na nie odpowiada.

Gość gracjann
Pani Jolanta to istna (pseudo) erudytka! MA POCZUCIE bycia centrum wszystkiego. Wiara w siebie i swoją misje przekazywania myśli ludowi TVN-u, jest u niej niewiarygodna. Lepiej coś powiedzieć niż nie powiedzieć nic, w dodatku powoli,by i mali i duzi nadążyli(pięknie ujmuje sylaby). Tylko, że z percepcją u pani Joli słabo, skoro nie widzi, że widzowie obserwując te jej herezje mają odruchy, jak po zatruciu pokarmowym. Szkoda współprowadzącego, a właściwie części scenografii. Jak dla mnie obraza dziennikarstwa, a każdy odcinek programu z jej udziałem, to materiał - do pokazywania adeptom dziennikarstwa - jak nie rozumieć swojej profesji. A i proponuję producentom "DDTVN" zmienić formułę programu na "Dzień Dobry z panią Jolą. Tylko panią Jolą".

Gość kasiulek777
ma za duzo kasy kiedys powiedziala ze 100 tysiecy to zaden pieniadz ciekawe czy jakby jej mąz przynosil do domu 1500 zł tez by tak mowila ??? nie lubie jej bo ocenia ludzi po pieniadzach ....

Gość m.gdmwgpmw.wjtm
pani jola tak ładnie by nie wyglądała,ale jak ma się męża miliardera to cóż... :D

hej mi tez ona przeszkadza jak ja słysze to mnie skreca, szkoda mi tego goscia bo tak mu sie zawsze wcina i komentuje ze podziwiam go ze nerwy mu nie puszczaja, kiedys pamietam jak z kims tam rozmawiała o dietach ( w ddtvn nie pamietam z kim) ale gadała takie głupoty np. że ona nie wyobraza sobie jak ona mogłaby przytyć choć jednego grama!!!! nie kg tylko gram!!! porazka