Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pistacja87.

Noew Forum dla kobiet starających się o dzidzię .

Polecane posty

to ja sobie tu poczekam na nowe staraczki ;) obym za jakis czas tez mogla sie przeniesc na sierpniowy no ewentualnie na wrzesniowy :) watek

Patrząc, że jest na 3, z czego dwie już zaciążyły, to chyba to forum szczęście przynosi :) Tak że, zapraszamy! Ja na razie staram się podchodzić do tego ze spokojem, zrobię betę, będę mieć 100% pewność.

Margotko gratuluję :) czekam na wyniki twojej betki :) serdecznie gratuluje i ciesze sie ;) cinamonka forum szczesliwe także 3mam kciuki:)

Hej Kochane! Miałam zrobić betę wczoraj, ale się nie wyrobiłam z czasem, zrobiłam ją dziś rano. Jakoś dalej mi w to ciężko uwierzyć i dopóki nie będę mieć wyników, nie uwierzę. Mam nadzieję, że będzie w porządku. Wynik po 14, więc na pewno wieczorem dam znać. Kiedy powinnam zrobić następną betę, żeby zobaczyć, czy wszystko jest dobrze? Ściskam mocno! cinamoonka, ja mam dobre przeczucia :) Trzymam mocno kciuki, żeby się udało :) Pistacja, jak samopoczucie? Ja Ci powiem, że nie mam żadnych dolegliwości. Czasem mnie mdli ale najbardziej denerwujące jest to, że jedzenie mi zmienia zapachy i kiepsko z apetytem.

margotko gratuluję pamiętaj o powtórce bety czy prwaidłowo wzrosła:) musisz zrobic jutro. 3mam kkciuki! u mnie dobrze pracuje po pracy odpoczywam , nie przemęczam się i czekam na wiz. 19.12 to bedzie 9 tydzien:)

Tak, tak, betę robię jutro :) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Próbuje się umówić do lekarza jeszcze przed świętami, żeby zobaczyć, czy widać już zarodek. Pistacjo, Ty jesteś teraz w którym tyg ciąży? Liczysz ją od daty ostatniej @?

narazie zaprzestalismy staran bo pewna sytuacja nam je uniemozliwila wiec jesli mielismy szczescie i udalo sie to okaze sie dopiero za jakies hmm 2tyg na oko..przez te cale starania to ja zwariowalam wyliczalam mierzylam i mam dosc nie chce tak :) co ma byc to bedzie pozdrawiam Was serdecznie

Hej Margotko w takim razie mamy podobny termin porodu , choc do końca nie będzie wiadomo bo to lubi sie przesuwać:) a kiedy idziesz do ginka ? Cinamnonka luz bluz to najlepszy lek!!!:)

Gość alu.zja
margotka - tak sobie pomyślałam że to może TY ( ECH, ...)?

Gość alu.zja
powiało tajemnicą....

Gość alu.zja
I owszem, jak już wspomniałam :)

Gość alu.zja
No to już wiem. Skoro się nie zorientowałaś po tym zdaniu to znaczy że to nie ty jednak, ale mimo wszystko gratuluję że się udało :) Powodzenia :)

Heja ja po wiz. u ginka . Wszystko okej znów widziałam moje szczęście 30 mm już ma . Wychodzi 9 tydzień czyli tak jak powinno byc