Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Karolina 30 lat

RESTRYKCYJNA DIETA + ĆWICZENIA / 35KG DO ZRZUCENIA

Polecane posty

mam was dwie:) a w dupci zrobilam to przez telefon :P tylko ze nie mam za bardzo jak zdjec wiekszyc zrobic i takie malutkie jestescie ze nic nie widze :P widze tylko wow wlosy kujonki i boska czerwona sukienke 87 :P

dokladnie :D ;) ale spoko, odrobie zadanie w domu :D jeszcze godzina pracy jupii... a potem fartuch i do sprzatania na nowym domu :)

adziam za zdroszczę ja w kwietniu przenosiłam się do nowego mieszkanka, i fajne to było;-) aczkolwiek wypakowywanie było cięzkie

Przepraszam za literówki, ale mam dzisiaj sajgon byly vhwile grozy w pracy "głowy" poleciały.....

łoo niezbyt przyjemnie jak glowy polecialy;| nooo przy okazji wiekszosc rzeczy powywalasz:D:D:D takie oczyszczajace sa przeprowadzki:D ja 5 lat zylam na walizkach bo studia :D i co rok trzeba bylo przewozic majatek:D ale i tak fajnie bylo...teraz tez jestem na walizkach bo czesto zdarza mi sie podrozowac gehehhe ale no na szczescie nie z calym dobytkiem:D

ja tez zamykam kompa :) postaram sie zagladac ale nie wiem jak to bedzie jaby co to dozobaczenia we wtorek :*

Hejo Kaca to ja miałam wczoraj myślałam, że zejdę, ale nie dałam się;-P

A ja w końcu dostałam to cholerne krzesełko. :-D Ale mnie dzisiaj deszcz złapał. Cała mokra przyszłam do domu.

87 u mnie już wyszło słońce. Krzesełko wypróbuje wieczorem, bo teraz diobeł śpi. A jak wstanie od razu zabieram moją wieś na spacer, bo zakiszę ich w domu. Na ten spacer to chyba na kolanach pójde, bo zjadłam straszną rzecz, oj straszną moje Panie. Mąż ubłagał mnie, żebym pizze zrobiła i ... zostałam przekonana:( Zastanawiam się czy nie zrobić sobie przerwy od allegro. Wiecie grudzień, święta a nie chce się denerwowć, że coś mi się wysyłka opóznia :-)

heheh :D no ja rekreacyjnie przegladam allegro:D ojjjj Kujonka - dobrze.. czasem trzeba zjesc jedzenie dla ludzi! a nie tylko jakies substytuty:P:)))) pizza - marzenie :D:D tez bym wcieła :D hehehe nie mów na dziecko - diobeł - bo po kims ten diobeł jest diobłem :) hehhe po mamusi???

Kurcze, wiedziałam, że tak bedzie. Pokaże twarz i dziewczyny uciekną:P

Ja jestem i popijam sobie kawkę :) Adziam pewnie zaraz się pojawi, ona zaczyna pracę godzinkę później. Chciałam się pochwalić że znów mam kilogram mniej :) Pomalutku docieram do celu, jeszcze 4 kg i będzie super, a jak spadnie 6 to lux.

hehe Kalina - tak..:) chociaz nie wazylam sie kilka dni ale mam nadzieje ze nic nie przybralam :D jak dojde do 55 to bede sie zastanawiac co dalej :D moze 53 hehe na razie mysle o 55 i git bedzie:) aaaa używa któras z Was steppera??? bo sie zastanawiam nad nim...:) Ja o 10;30 wylatuje na miastooooo z CV'kami latac po biurach :] w planach mam 23 miejsca zobaczymy co mi z tego wyjdzie;] nogi uchodze chyba:D

Oczywiśccie życzę powidzenia, może jakiś Mikołajkowy prezent ktoś zrobi, zatrudniając Ciebie. Powiem Ci, że przy takim zwroście to pewnie jesteś super laska. Mi by już wszyscy mówili że jestem za chuda i byłoby suszenie głowy :) Dlatego przy zwroście 1,68 dojdę do 58kg i będzie lux.