Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 biala stokrotka

Musialam usunac ciaze...

Polecane posty

dziecko mia艂oby si臋 urodzic kalek膮, nigdy bym go nie usun臋艂a. nigdy... kto wie, mo偶e kiedy艣 by艂by geniusz? 艂atwo rodzic kaleke bed膮c samemu zdrowym. nigdy nie wiesz czy dzicko by ci bylo wdzi臋czne czy wrecz przeciwnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
21 lat na pewno Tak bo kurwa mieszkam na bezludnej wyspie nie mam starszych kole偶anek, znajomych ani kobiet w rodzinie i swoje teorie wr贸ze z fus贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
zna艂 koleg臋, kt贸ry ciepri na pora偶enie, umys艂owo normalny, ale fizycznie nie, dovtego ma pe艂no innych chor贸b, ale jest szcz臋艣liwy 偶e 偶yje i mo偶e mie膰 tylu wspania艂ych przyjaci贸艂, jkest mu ci臋ko, ale nigdy by nie powiedzia艂, 偶e chce umrze膰, ka偶dy chce 偶y膰, teraz tak m贸wisz, ale jakby co do czego przysz艂o te偶 by艣 chcia艂a 偶y膰, tylko samolubem jeste艣 i nie potrafisz doceni膰 偶ycia, nikt nie da艂 ci prawa do zabijania. jak mo偶esz m贸wi膰 偶e co艣 czujesz ty nie masz uczu膰 rozalinda, czy jak ci tam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
ja na pewno za kaczorem nie jestem mo偶e to twoje b贸stwo :)

Udost臋pnij ten post

Znam wiele kobiet. Jedne si臋 wyskroba艂y i nie 偶a艂uj膮, inne si臋 wyskroba艂y i 偶a艂uj膮. Inne urodzily i teraz sa szcz臋艣liwe a inne, szczeglnie jedna za namowa urodzi艂a i za kazdym razem m贸wi ze 偶a艂uje i poprostu wida膰 ze nie kocha dzieciaka a dzieciak ma juz 6 lat i zaczyna to odczuwac aletego nie mozna oceniac ludzi i im wmawiac ze napoewno b臋dziesz 偶a艂owa膰 jak usuniesz bo to nie jest jedyby mozliwy scenariusz. Tak mam 21 lat i nie mam dzieci to znaczy ze nie moge sie wypowiada膰? To co dop贸ki sie nie poparze to o poparzenach tez mam nie m贸wic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kukus
idiotka. wszystko w temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotek00701
wspolczuje ci tego wszystkiego, ciaza, chlopak okazal sie dupkiem, musila(musi) ci byc bardzo ciezko. nie martw sie wszystko minie, masz 24 lata znajdziesz sobie innego, lepszego goscia, powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
To Ty nie czytasz ze zrozumieniem. Nawet lekarze m贸wi膮, 偶e to morderstwo. Ale wolisz inaczej ok. Z tego co jest w Twoim brzuchu rodzi si臋 cz艂owiek. Wi臋c to co艣 w 艣rodku to zlepek kom贸rek tylko i wy艂膮cznie.Ty te偶 sk艂adasz si臋 z takiego zlepka kom贸rek tylko i wy艂膮cznie, wszystkie twoje narz膮dy s膮 z tego zrobione, to jest dok艂adnie to samo co u p艂odu. Tw贸j m贸zg i serce, sk贸ra, oczy, to wszystko s膮 kom贸rki. Pro艣ciej si臋 nie da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
ale ju偶 na temat kom贸rek si臋 nie wypowiesz? zatka艂o? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
lekarz sk艂ada przysi臋g臋 w obronie 偶ycia. Porz膮dny nie z艂amie przysi臋gi dokonuj膮c aborcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotek00701
"Nawet lekarze m贸wi膮, 偶e to morderstwo" - dlaczego lekarze zabijaja tyle ludzi, przeciez niektorzy robia tysiace aborcji, napeno kto uwaza to za moderstwo tego nie robi, odmawia a wiec nie kazdy lekaz uwaza ze to morderstwo. znam jedna pania gibekologog co odmawia tabletek antykoncepcyjnych(przyjmuje prywatnie) a jak sie do niej pojdzie do przychodni publicznej to tyle gledzi na temat szkodliwosci itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotek00701
a ksieza to niby w celibacie maja zyc.:Pheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jabaabadu
By艂a艣 w 11 tygodniu, w艂a艣nie ko艅czy艂a艣 1 trymestr i zaczyna艂a艣 2... Czyli mia艂a艣 przed sob膮 3 - 4 miesi膮ce CUDOWNEGO samopoczucia i mo偶liwo艣膰 ustabilizowania swojej sytuacji 偶yciowej. Wiem, co m贸wi臋. Sama ko艅cz臋 teraz 2 trymestr... Na pocz膮tku by艂o kiepsko - nie mia艂am pracy, studiowa艂am dziennie, mieszka艂am ju偶 sama w wynajmowanym mieszkaniu, rodzice s膮 bardzo schorowani, a ci膮偶a pojawi艂a si臋 niespodziewanie - z facetem, kt贸rego widzia艂am 3 raz w 偶yciu i kt贸ry nie wiedz膮c o ci膮偶y wyjecha艂 do UK, nie zostawiaj膮c kontaktu do siebie "bo przecie偶 nie b臋dziesz po mnie cierpia艂a, a mi艂o艣膰 na odleg艂o艣膰 nie ma sensu..." Pierwsze tygodnie ci膮偶y (odk膮d pojawi艂y si臋 md艂o艣ci tak ok 6 tyg) przep艂aka艂am i prze偶yga艂am. Nie chodzi艂am na zaj臋cia (du偶o opuszcza艂am). Pr贸bowa艂am odnale藕膰 ojca dziecka, ale bezskutecznie. Prawie nic nie jad艂am, bo wymiotowa艂am. Oszcz臋dno艣ci powoli si臋 kurczy艂y. Wzi臋艂am urlop dzieka艅ski. Tzn. przesun臋艂am sw贸j 4 rok o rok. Licencjat mam, na szcz臋艣cie. Ok 12 tygodnia md艂o艣ci i z艂e samopoczucie zacz臋艂y mija膰, ja zacz臋艂am wygl膮da膰 jak cz艂owiek... Zacz臋艂am szuka膰 pracy (na umow臋 zlecenie, bo innej i tak bym nie dosta艂a). Na szcz臋艣cie nie by艂o po mnie wida膰 ci膮偶y i ....oszuka艂am pracodawc臋 (tzn. nie powiedzia艂am o ci膮偶y) i dosta艂am UMOW臉 O PRAC臉 na rok. W 18 tygodniu powiedzia艂am o ci膮偶y. W pracy szok, ale powiedzia艂am, 偶e nie wiedzia艂am, 偶e b臋d臋 pracowa艂a do ko艅ca, i opowiedzia艂am o mojej sytuacji. W pracy si臋 odnajduj臋, jestem kompetentna, lubiana. Je艣li wr贸c臋 do pracy po macierzy艅skim, zatrudni膮 mnie na sta艂e. Ojca dziecka nie odnalaz艂am. Obecnie jestem w 22 tyg. Kupi艂am ju偶 艂贸偶eczko, ubranka kupuj膮 mi kole偶anki, ja na razie odk艂adam pieni膮dze. Jak dot膮d wiele nie od艂o偶y艂am, ale zawsze co艣. Rozgl膮dam si臋 za 偶艂obkiem, do kt贸rego wy艣l臋 moj膮 c贸reczk臋 po 4 miesi膮cach. Moi rodzice dowiedzieli si臋 o ci膮偶y dwa dni temu. O studiach, o pracy te偶. M贸wi膮, 偶e trudno, 偶e tak musia艂o by膰 i post膮pi艂am tak jak mnie uczyli. Takie rozwi膮zanie mi zostaje, jednak zobacz, CI膭呕A trwa 9 miesi臋cy i przez te 9 miesi臋cy mo偶na wyj艣膰 z do艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
czy ja m贸wi臋 co艣 o ksi臋偶ach? nie istniej膮 dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Tak samo nie wiem czemu ma sluzyc nielegalno艣c aborcji? przecie偶 jak widac kto chce zrobi膰 to i tak to zrobi wi臋c po co sie oszukiwac skoro wszyscy znamy prawde?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kotek00701
a co powiecie na taka historie. moja kolezanka ma 6 letnie dziecko z bylym mezem, obecnie jest z innym gosciem ktory traktuje ja jak szmate a jej dziecko tak samo, ta dziewczyna ma z nim 9 miesieczne dziecko a ok 3-4 miesiecy temu usunela ciaze!!(wiem ze se pozwolila na kolejne dziecko z tym debilem) okazalo sie ze ma jakies zaminy rakowe, no i usunela, pewnie gdyby byla zdrowa calkiem tezby usunela a waszym zadniem powinna urodzic, pozwolic zeby choroba sie rozwinela, a debil zajal sie 3 dziecmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jabaabadu
kotek, ja takich kobiet nie ogarniam. Facet jest wariatem a ona dalej z nim jest? Hmm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
to powinno by膰 za to wi臋zienie min. 40 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem od Ciebie m艂odsza,
ale kiedy dowiedzia艂am si臋 偶e jestem w ci膮偶y nie usun臋艂am dziecka, chocia偶 nie by艂am w kolorowej sytuacji... a swoj膮 drog膮 mia艂a艣 si艂臋 偶eby wzi膮膰 si臋 za szukanie pracy i mieszkania a na zostanie matk膮 to nie? jest wiele samotnych matek i 艣wietnie sobie radz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 VampireBlood
moj kole偶anka mia艂a 15 lat jak wpad艂a... facet ja zostawi艂 itp. ale urodzi艂a, znalaz艂a ch艂opa, b臋d膮 mieli dziecko, wzieli 艣lub i planuj膮 jeszcze dw贸jk臋, s膮 szcz臋艣liwi, a kolorowo na pocz膮tku nie mia艂a chocia偶by szko艂a :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popro艣 o prawnika
Zabi艂a艣 swoje dziecko i teraz musisz z tym 偶y膰, ju偶 nigdy nie b臋dzie dobrze, b臋dziesz ci膮gle my艣la艂a o swoim dziecku i dzieci wko艂o Ciebie b臋d膮 przypomina艂y Tobie o Twoim nie urodzonym dziecku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buahahaha
Niedobrze si臋 robi jak si臋 to czyta. Tandetne prowo!! Jakie艣 gimgowno dobrze wiedzia艂o co robi pisz膮c to. Wiedzia艂o 偶e wywo艂a wojn臋. Usun臋艂am ci膮偶臋 bo musia艂am nie czuje wyrzut贸w ale musia艂am to tu napisa膰. Kurwa totalna tandeta! To si臋 wog贸le kupy nie trzyma!!! I ka偶de kolejne wypowiedzi r贸wnie偶. A szmat艂awiec sobie teraz boki zrywa 偶e si臋 nakr臋cacie jak debile. A skoro ju偶 tu jestem to te偶 sobie pojad臋 na nie 艣cierwach kt贸re roszcza sobie prawa do cudzego 偶ycia. Wy t臋pe kurwy w dzisiejszych czasach istnieje co艣 takiego jak sterylizacja! Jeszcze nie s艂ysza艂em o przypadku zaj艣cia w ci膮偶臋 po tym zabiegu! Mo偶esz si臋 kurwic szmacic ile dusza zapragnie a je艣li Ci si臋 zachce nagle dziecka to zabieg jest odwracalny. Ale nie bo po co!!! Bo kieruje Tob膮 偶膮dza mordu!!! To偶 ja jestem zwolenniczk膮 aborcji!!! Musz臋 bra膰 niepewne 艣rodki anty bym mog艂a zaj艣膰 w niechcian膮 ci膮偶臋 i na znak mojego poparcia aborcji da膰 si臋 wyskroba膰 i og艂osi膰 wszem i wobec jaka to ja jestem nowo 艣wiatopogl膮dowa morduje ma艂e dziecko bo mi wolno! To偶 to tylko zlepek kom贸rek! Ja te偶 jestem zlepek no ale na szcz臋艣cie prawo zabrania zabi膰 mnie wypaczona psychicznie szmate a mi pozwala zajeba膰 niewinny bezbronny zlepek kom贸rek. Jaka偶 ja jestem szcz臋艣liwa mog膮c mordowa膰 w imi臋 prawa!! Dzi艣 p贸jd臋 do przedszkola opowiedzie膰 ma艂ym dzieciom jak skutecznie je usuwa膰 偶eby takie zlepki kom贸rek jak one nie pa艂臋ta艂y si臋 po 艣wiecie. Och bosze jakie wy jeste艣cie 偶a艂osne wy skurwia艂e zlepki kom贸rek!! 呕ycz臋 ka偶dej takiej kurwie bez serca by ju偶 nigdy nie sp艂odzi艂a potomstwa i by przez ca艂e 偶ycie dr臋czy艂y j膮 wizje jak wyrywaja z niej po kawa艂ku "problem"paluszki r膮czki n贸偶ki ca艂e drobne biedne cia艂ko. Aborcja powinna by膰 przeprowadzana bez 艣rodk贸w przeciwb贸lowych i lekarz powinien takiej szmacie pokazywa膰 ka偶dy kawa艂ekzakrwawionego cia艂ka z odpowiednim komentarzem. O tu prosz臋 niech pani zobaczy pani zlepek kom贸rek ssa艂 kciuk wi臋c wyrwa艂em go razem z ustami i j臋zykiem bo nie chcia艂 sam wyci膮gn膮膰 gowniarz jeden. Na koniec zapakowa膰 to wszystko 艂adnie w paczuszke i wys艂a膰 na adres drogiej klientki. To偶 nie zrobi艂a nic z艂ego. Ten widok nie powinien zrobi膰 na niej wi臋kszego wra偶enia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shnappi
Chcia艂am tylko przypomnie膰 wszystkim dziewczynom o tabletkach 72h kt贸re NIE S膭 aborcj膮, lecz jeszcze rodzajem antykoncepcji, s膮 w pe艂ni legalne w naszym kraju, gdyby kto艣 mia艂 w膮tpliwosci. Wiadomo przecie偶 przewa偶nie kt贸ry stosunek m贸gl nie艣膰 ryzyko - nie doprowadzajcie do takich sytuacji, 偶e b臋dziecie musia艂y podj膮膰 jedn膮 z ci臋偶szych decyzji w 偶yciu, je艣li mozna tego unikn膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 shnappi
ah, dodam w polsce z tego rodzaju antykoncepcji - czyli postkoitalnej - dost臋pna jest tylko pigu艂ka Escapelle

Udost臋pnij ten post