Malinka13091988 0 Napisano Listopad 26, 2012 5 razy dziennie sie waze to juz obsesja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 Dzień dobry:). Przepraszam kochane że nie mam dla Was czasu:(ale i dla siebie go nie mam. W sumie dietę mogła bym i zacząć tylko ćwiczyć nie za bardzo jeszcze. Tarantula naturalny poród wybrałam ale żałuję że nie wyprosilam cesarki bo było bardzo ciężko ale jak teraz patrzę było warto:). Co do samej diety to nie ma problemu bo nie karmie małej piersią poniewarz biorę leki takie które przenikają do mleka matki :(i broń boże karmienia jej moim mlekiem a tu ból ciągle odciaganie piersi jak bomby ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 Teraz muszę zrobić się na bóstwo ,schudnac i fryzura itd czyli muszę być sexi mamą:p tylko znów taka walka a waga to nic nie powiem:(106kg bozeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 26, 2012 Werka a ja jednak poronilam a tak bardzo chcialam tego dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 Ojojoj Malinka tak mi przykro kochana:(nie smuc się młoda jesteś ja 7 lat czekałam i udało się,przyjdzie pora i na Ciebie kochana. No to od dziś walczymy razem :) bierz się w garść i za siebie a zobaczysz jak wszystko się zmieni ja 2 razy poronilam a 3 dziecko pochowalam ,pamiętasz? Musi się udać tylko w to wierzyć musisz bo jak człowiek tak bardzo bardzo chce to wszystko może:) wiem że łatwo się mówi ale to prawda:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 26, 2012 Fajnie,że jesteście dziewczyny:) Werka ja miałam cesarki nie z własnej woli pierwszy chłopak złe położenie,chciał wyjść nózkami do świata a nie główką(i tak mu zostało-kocha piłkę nozną:)),natomiast z drugim to długie opowiadanie-powiem tyle-lekarz stwierdził-łożysko odklejone,tniemy... Tak więc dochodź szybciutko do zdrowia... Malinka13...tak mi przykro...raz tez to przechodziłam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 26, 2012 Dziewczyny widzę,że nie tylko walka z kilogramami nas łączy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 26, 2012 Boli to bo tez z 6lat czekałam na to... . Ale za to temu chujowi udowodnie że się we mnie zakocha i zostawie go pokaże mu jak to boli i ile łez wylałąm tylko że człowiek ma obsesje na punkcie odchudzania juz ale chciałąm bym mieć z 100chodz zeby bylo widac ze schudlam na wiosne sie zmienie o sto procent i pokaże mu gdzie raki zimuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 Oj biedna kurcze łza mi się zakrecila w oku:(hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 Oj biedna kurcze łza mi się zakrecila w oku:(hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 26, 2012 On nie przezyl ani grama za stracilismy nasze dziecko i wiem że te dziecko co stracialm bylo jego ostatnim dzieckiem bo nie bedzie mial juz.... . Ale chujowi sie nie dam pokaze mu jeszcze nigdy sie tak nie zawzielam jak teraz. Jeszcze bede miec 3 dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 26, 2012 No tarantula masz rację nie tylko kilogramy:(. Ale walczymy kochane koniec dziewczyny zajadania,plakania i uzalania czas na odchudzania ;)i nie tylko babeczki:)Malinka schudniesz już tyle schudlas to i drugie tyle moment pójdzie a ja znikam moje drogie może wpadne wieczorem jak już się obrobie muszę mojego poprosić żeby swój urlop tatusiowy wziął:pbo dietę znów zaczynam hehe ciekawe co powie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 26, 2012 Trzymajcie się kobitki ja kończę pracę.Do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie,nie wierzę Napisano Listopad 26, 2012 Topik podniesiony,właścicielka aktywna:oszook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie,nie wierzę Napisano Listopad 26, 2012 Odeszlam droga autorko z topiku wraz z Tobą,myślałam że już koniec i wygralam zakład. A tu proszę :)miło przegrać ,może się domyślasz,kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 27, 2012 Witam Zapraszam właśnie piję kawkę...) Dziewczyny powiem Wam,ze najlepszy sposób na pozbycie się boczków to HULA-HOP-tak było w moim przypadku. Na poczatku byłam sceptycznie nastawiona co do tego hh,ale spróbowałam i to naprawdę działa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 27, 2012 Właśnie skończyłam 30.min hulania:)i jem jabłko. Pogoda u mnie bardzo smętna... Kocham słoneczko i jak jest gorąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 27, 2012 Hej kobietki ja tylko mam rowerek stacjonarny i platforme wibracyjna i do tego robie rano i wieczorem po 15 brzuszkow ale co tydzien bede dokładac o 5 brzyszkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 27, 2012 Parę lat temu ćwiczyłam też na stoperze skrętnym z ramionami-to,aż pot po d...ie mi ciekł,taki wycisk sobie dawałam...Musiałam go sprzedać bo nie mieścił się w pokoiku jak doszło łóżeczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 27, 2012 Ale się już pocieszam jak każdy mi mówi ale pani schudla a ja tego nie widze i dupa blada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 27, 2012 NICK.................WIEK.....WZROST.....BYŁO......JEST.. ......BĘDZIE Malinka.............25.........169..........116,6......10 ...........90 Sięgnęłam dna.....32.........172...........121........109.......... B@tonik2012....................... ...........86.......................70 Tarantula7602................165...........60..........60 ...........55 Werka84......................................106........106............. Kobietki uzupelniac tabele... . Już mam o 8.3 kg cielska mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 27, 2012 Malinka13...to uwierz w to bo to fajnie motywuje. Ja mam 36 lat a latem wracając z naszej budowy pojechalismy z mężem kupić piwo do supermarketu i pani poprosiła mnie o dowód osobisty to myślałam,że ją ucałuję:)Wracałam do męża dosłownie w podskokach.Mój mąż myślał,że byłam 100000000 klientką i dostałam piwo gratis,a jak usłyszał o pomyłce wiekowej to stwierdził,że kobieta ma coś nie tak ze wzrokiem... Widzisz i jak tu można liczyć na własnego mężusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tarantula7602 0 Napisano Listopad 27, 2012 O Malinka widzę,że wzięłaś się ostro za naszą wagę:)i bardzo dobrze. Jurto ja się wpiszę w tabelkę,mam nadzieję,że będzie mniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 27, 2012 Dzień dobry:) kobietki mam chwilę dla siebie póki co mała śpi więc mogę pobuszowac hehe. Zrobiłam sobie kawke bezkofeinowa z mlekiem 0%i popijam. Rano zaliczylam wodę z cytrynka i herbatke z pokrzywy zaparzylam też już w dzbanku zielona herbatke z dwoma saszetkami mojej starej ulubionej i bardzo mi pomagajacej bo sprawdzonej herbaty slimfigura spalanie. Na sniadanko zjadlam 2 jaja na twardo pół kostki chudego twarogu z pomidorem i pietruszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 27, 2012 Malinka kochana :*skoro już wzielas się za tabele i liczenie naszych kilogramów to mianuje Cię na KSIĘGOWĄ TOPIKU ;) a co do hula to tarantula ma rację i pamiętam swoje pierwsze siniaki :ppoza tym jest dość ciężkie i te kule zanim się ciało przyzwyczai troszkę obijaja ale ja na rowerku powoli próbuje choć siedzenie na nim nie bardzo mi wychodzi jeszcze:o także rower i skakanka moi starzy przyjaciele wracają do łask;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 27, 2012 Aha pominelam to kim jesteś tajemnicza koleżanko;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 27, 2012 Ty to masz werka dobrze męża dziecko i czego tu jeszcze chcieć.... . Też tak bym chciała ale już wiem że to nie dla mnie nie szukam już nikogo i nie chce mieć z czasem się przyzwyczaje do samotności. Tak go kocham że nie wiem co robić czy on zmieni zdanie wróżka mi powiedziała że będzie chciał wrócić do mnie i będzie mieszał mi w związku jeśli wrócę do niego to moje życie będzie przez łzy i cierpienie. Jak mówicie zakocha się we mnie żeby teraz ja mogła go skrzywdzić ale najlepsza ulgę mi dało to jak wróżka mi powiedziała że on bedzie płakał w życiu podwujnie i bedzie żałowął tego co zrobił że stracił mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sięgnęłam dna 0 Napisano Listopad 27, 2012 O proszę ,proszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sięgnęłam dna 0 Napisano Listopad 27, 2012 Widzę że autorka się pojawiła i topik zaraz nabrał rozmachu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka13091988 0 Napisano Listopad 27, 2012 NICK.................WIEK.....WZROST.....BYŁO......JEST.. ......BĘDZIE Malinka.............25.........169..........116,6......108,3 ...........90 Sięgnęłam dna.....32.........172...........121.......109.............. Tarantula7602....36.........165...........60..........60 ..........55 Werka84...........29.........172...........106........106..........tutaj mało napewno hahaha Kobietki uzupelniac tabele... . Już mam o 8.3 kg cielska mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach