Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkłopocienacałego

POWAŻNI formumowicze- proszę o poradę w sprawie mężczyzny!!!!

Polecane posty

Gość wklopocienacalego
Oj , ile ja był dała żeby mnie najwyżej przeleciał jak to określiłas. Przelecieć to on może 18-tkę, ludzie w naszym wieku się namiętnie kochają mając po 12 orgazmów przy jednym zbliżeniu :)

Gość wklopocienacalego
Halo mężczyźni!

Gość wklopocienacalego
:(

Gość wklopocienacalego
chyba Cafe to zły portal na tego typu sprawy...

Gość wklopocienacalego
Napisał, ale sorry muszę się napić :):):):)

Gość wklopocienacalego
No...i... Pan J. napisał, że " wiesz, że nie lubię sms-ów, zawsze dzwoń jak coś tam ".... jak coś tam..to ja mam dziś urodziny 34-te, pije wino i nie powiem co mi się chce od 4 lat....

Gość stolattttttttttttttttttttttt08
Sto latek i pomyslenego rozwiazania sprawy :D

Gość wklopocienacalego
a dziekuję....

Ale chyba odpisalas? - "Prosze o zdefiniowanie wyrazenia "cos tam"", bo w przeciwnym razie i tak nie wiesz na czym stoisz :x Ja zycze podswiadomie, bo posiadam nieumiejetnosc skladania zyczen.

Gość wklopocienacalego
DeGusto- chodzi o to, że on nie lubi sms-ów..Tzn . nie ma czasu na odpisywanie. Prosi o telefon "jak coś", czyli jak coś chce, proszę itd.. Jednak jak widać ma czas na odpisywanie na sms-y jeżeli zapraszam na lunch/kawę. Wtedy ma czas.. Zrobiłam głupotę DeGusto.. Oczywiście w samotności wypiłam całe wino (jak nigdy) i napisałam mu, że szaleńczo pragnę się z nim kochać..W samochodzie,pracy, domu, na ulicy oby szybko, wolno, ostro,wolno na przemian..Że świadomość jego na manie przyprawia mnie o dreszcze.. Żeby wziął to bez wspomnień, bez wyrzutów sumienia, bez rozmapiętywania, incognito - do wiadomości tylko mojej i jego.. ZERO ODPOWIEDZI. Jutro będę tego żałować , ale teraz...co mi tam.. Raz żyję i niech żyję tak jak chcę.. Jutro będę tego żałować, ale raz się żyje.

Oj, moze jeszcze dochodzi (do siebie) i za chwilke odpisze ;) Albo jest tez opcja, ze on w samochodzie to za bardzo nie lubi, stad tez brak odpowiedzi - bo jak sobie pomysli, ze tam tak niewygodnie, to ochota porzechodzi ;) A jak nie odpisze to bedziesz miala podane jak na dloni, zeby dac sobie spokoj. No chyba, ze zdrowy rozsadek przegra ;)

Gość wklopocienacalego
DeGusto- nie odpisze dziś pewnie.. Jutro się odezwę..bądź proszę..wieczorem.. Jesteś moją ulgą.. DZIĘKUJĘ.

okej, ktoś musi sprowadzić Cię na ziemię i mogę to być ja. on nie jest Tobą zainteresowany. każdy zainteresowany facet odpisuje na smsy, proponuje spotkania. jeśli tylko Ty wykazujesz inicjatywę = nie jest zainteresowany. spotyka się z Tobą - zabija czas. skomplementował Cię - po prostu stwierdził fakt. wypytuje o wszystko - próbuje podtrzymać rozmowę. za dużo analizujesz i dopowiadasz sobie, do tego stanowczo zalatuje od Ciebie desperacją i uwierz mi - to odstrasza. być może powiedział to w sylwestra, bo się założył albo alkohol uderzył mu do głowy i w chamski sposób próbował się upewnić, że Cię kręci. nie wszyscy pijani mówią prawdę, myślę, że ta wiedza może Ci się przydać. dlaczego on na Ciebie nie leci, skoro jesteś atrakcyjna? prawdopodobnie wyczuwa, że to Tobie bardziej zależy. bo kto to widział, żeby pułapka goniła mysz? ;)

Gość wklopocienacalego
Dobry wieczór...

Gość wklopocienacalego
fajter, nie musisz sprowadzać mnie na ziemię - cały czas po niej stąpam i to bardzo zdecydowanym krokiem.

Gość wklopocienacalego
DeGusto jesteś? A może inni mężczyźni również się znajdą..? :)

Gość Ławkowicz parkowy
streść o co chodzi bo nie chce mi się czytać

Gość wklopocienacalego
LASKOWICZ wybacz, ale skoro Tobie nie chce się czytać pierwszego postu to mnie nie chce tymbardziej się pisać.

Gość wklopocienacalego
Rany..na jakieś głupie pytania o okres, penisy, wzorki na ścianie ludzie odpowiadają w ilości powyżej 1000.. Na poważny problem znalazły się dwie osoby..

Masz szansę najwyżej na seks (a przy regularności na nieszczęśliwe zakochanie się) , na związek nie. A to, że powiedział że ładnie wyglądasz to dlatego, że każdej kobiecie powinno się tak mówić żeby nie wyjść na chama bez szkoły.

Gość wklopocienacalego
tajemnica.. fajnie, tyle tylko, że jak napisałam wyżej ja mu wczoraj zaproponowałam ten seks a on nadal milczy :0

Gość wklopocienacalego
Zawsze myślałam, że faceci tylko czekają na taki ruch.. Widocznie albo się myliłam i źle o Was myślę, albo J. jest przypadkiem dziwnym...

nie ma nic przyjemniejszego jak odmówić kobiecie seksu i patrzeć na jej reakcję :) ale ogolnie faktycznie dziwna sytuacja. wydaje mi się jednak, że przyjmie ofertę jak mu zacznie tego brakować. widać ma kogoś do tych celów.

Gość wklopocienacalego
nie ma nikogo do tych celów. Sam mi ostatnio powiedział,że brakuje mu kobiety , że ciężko jest żyć w celibacie..

Gość wklopocienacalego
"nie ma nic przyjemniejszego jak odmówić kobiecie seksu i patrzeć na jej reakcję' no to zonk..bo żadnej reakcji nie było..żadnego sms-a później..