Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkłopocienacałego

POWAŻNI formumowicze- proszę o poradę w sprawie mężczyzny!!!!

Polecane posty

a dlaczego miałby odmówić? po prostu nudzi mu się, więc zabija czas z fajną dziewczyną. może nie chce Ci odmawiać, bo kręci go, że na niego lecisz albo chce mieć otwartą furtkę. gdyby jemu zależało, sam proponowałby spotkania.

Gość wklopocienacalego
fakter:" więc zabija czas z fajną dziewczyną" to dlaczego nie chce się z nią kochać skoro "fajna"? kochać a nie tworzyć związek.

bo wbrew pozorom żaden szanujący się facet nie przeleci pierwszej lepszej fajnej dziewczyny ;) myślę, że nawet może mieć do Ciebie uraz po waszym związku albo po prostu nie lubi, kiedy danie podaje się mu na tacy.

Myślę ze po prostu on zrozumiał że teraz ma większe szanse u innych:P.Do mnie to dotarło i uznałem ze nie warto sie narzucać i lepiej postawić sprawę jasno że jak będzie marudzić to znajdę inną:classic_cool:.

Gość wklopocienacalego
Dzwonił dziś rano.. nie odebrałam, bo byłam na szkoleniu, napisałam mu sms-a, odpowiedział, że "zaraz oddzwoni" ale padł mi tel.. Zastanawiam się czego on chce po 3 dniach.. Opieprzyć? Szczerze przyznam,że boję się odebrać telefon...

wg mnie chyba za bardzo ci zalezy i dlatego on cie zlewa... moze ty przystopuj i zobacz jaka bedzie jego reakcja.. moze za mocno sie narzucasz i on czuje sie troche osaczony

Gość wklopocienacalego
ale dziś on dzwonił..

Gość wklopocienacalego
Co chce powiedzieć facet po 3 dniach od takiego sms-a? Cholera, rzadko kiedy się boję reakcji ale dziś się boję odebrać ten telefon.

Gość wklopocienacalego
dzwonił..

Gość wklopocienacalego
Ok..Jestem. Teraz mogę napisać. A więc po tym moim sms-ie, J. milczał 3 dni. We wtorek zadzwonił około południa, niestety miałam szkolenie i nie mogłam odebrać. Oddzwoniłam wieczorem - miła rozmowa, haha hihi, co tam w pracy itd. W trakcie wypaliłam,że przepraszam go jeżeli go uraziłam tym sms-em. Powiedział,że nie uraziłam bo niby czym? Cały czas czułam,że się uśmiecha- NIE ŚMIEJE tylko usmiecha. Powiedział, że NIE WIE CO MA MI ODPOWIEDZIEĆ NA TEGO SMS-A i jakoś musieliśmy oboje kończyć rozmowę. Od tamtej pory cisza. Cholera faceci proszę Was co o jest za Wasze zachowanie? O co chodzi? I najwazniejsze pytanie: czy to ktoś jeszcze czyta...

Gość wklopocienacalego
jesteście..?

Gość wklopocienacalego
dobra zmykam z tego forum, widzę, że jestem za stara na te polejwody ! 👋

Gość skoro dzwonil to chyba
masz odpowiedz?????!!!!!!!!