Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rarita

Odszedł i zostawił poczucie nienawiści i upokorzenia...

Polecane posty

Gość Rarita

Zostawił mnie, po prawie roku, twierdząc że nie może znieść myśli, że miałam przed nim jednego partnera, z którym uprawiałam seks. A on chce dziewice itp. sam miał 6 kobiet. Padło tak wiele przykrych słów, że aż mi od nich niedobrze... Proszę powiedzcie, że będzie dobrze, bo nie mam komu o tym powiedzieć...

Gość Natalia MamaRoberta;)
Co za idiota?! To raczej, nie moze byc prawda. Raczej wymyslił to, by w jakis sposob usprawiedliwic rozstanie,

Gość Rarita
Już po ptakach, ale zrobił to perfidnie, bo zaszczepił we mnie poczucie, że to MOJA wina... Powiedział, że się puszczam. Nigdy nie sądziłam, że moja przeszłość będzie dla niego ważniejsza niż ja czuje się bardzo źle :( Powinnam była już dawno kopnąć go w dupe.

Gość Rarita
Jak dla kogo prowo. To niestety sytuacja życiowa, ludzie myślą, że tak się nie zdarza? No to właśnie mi się przydarzyło :(

Gość Rarita
Niech ktoś sie jeszcze wypowie, proszę...

Gość jrtfgfsdffgfg
byl tu taki temat niedawno... tam ludzi madrze pisali... poszukaj w google, wpisz cos w stylu: zostawil mnie bo nie bylam dziewicą...

Gość aha ii ach
facet, który stosuje podwójna moralnosc zasługuje tylko na spuszczenie w kiblu:o i tyle w temacie. Rozumiem jeszcze jakby sam był prawickiem, ale tak.... Z idiotami i obłudnikami tego pokroju sie nie wiąże, potem by uznał, ze on może np. wychodzic sam "na piwo" a ty nie. zapamietaj sobie.

Gość Rarita
Dzięki, poczytałam troche. A ten pojebaniec zadzwonił i spytał, czy nie mam mu za złe?! Powiedział, że może bym sie chciała spotkać i o tym pogadać. Powiedziałam, że wczoraj mi wszystko powiedział i koniec. I nie mamy o czym rozmawiać, teraz siedze i płaczę. Ale już mi przechodzi... czuje się bardzo źle. Jakby ktoś rozdarł mi klatkę piersiową i dłonią ściskał za serce tak, by łzy leciały... Okropne uczucie...

Gość czyyyyy............
wiesz juz kogo unikac, trzymaj sie :)

Gość Rarita
Oj tak, mam nauczke na całe życie... Teraz mi pieprzy głupoty, "nie powinienem był cie tak ranić, przepraszam" niech sie wali. Myśle, że poleci pewnie do jakiejś swoje koleżaneczki i tyle.

Gość gbsts
nie daj sobie wmowic glupot. To z nim jest mocno nie tak..

Gość cedniem f
tylko sie nie przelam i nie wracaj zasem do niego.to imbecyl,pajac nie warty nawet jednej lzy.

Gość gbsts
no niestety, bo jesli wypomina Ci JEDNEGO bylego (sam mial kilka), to bedzie z niego chroniczny zazdrosnik i Cie bedzie szmacil przy byle okazji.

Gość Rarita
Dzięki za rady i słowa otuchy. Nie wrócę do niego. Bo nie potrafiłabym po czymś takim. Teraz kilka dni smutku, a potem będzie lepiej :)

Gość Marilenka
Jak Ty jesteś puszczalska, to on jest 6 razy bardziej puszczalski i jeszcze się nanTobie pastwi! Co za szuja! Powinno Ci ulżyć że się go pozbyłaś. Ciesz się dziewczyno, ciesz! Szkoda że Ci tego na początku znajomości nie powiedział, chciało mu się bzykać i sobie " zapomniał", oszukał Cię i to Cię teraz boli. Kurwiarz i oszust, przynajmniej nie płacz za nim. Wspłółczuję bardzo.