Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozulka

nie stac mnie na dziecko a tak bardzo chce je miec

Polecane posty

Gość estella lauder
Ojej twoje dziecko chodzi do przedszkola?? Ale jak to? Jak to możliwe?? Nie wolałaś dziecko uczyc w domu? Hihi no tak zapomniałam... Czego ty byś mogła dziecka nauczyc skoro nie posiadasz ządnej wiedzy na temat realnego życia, żadnego wykształcenia? Znasz w ogole tabliczke mnożenia?? Hahaha jenniffer jesteś słodka w tych swoich kłamstwach, twoja rządza pieniadza Cie omamiła, 500 zł na zabawki ? A widzialas tyle pieniazkow chociaz na oczy kochana? Chyba ze jak grałas z dzieckiem w monopol.. lecz zapomnialam ze i ta gra dla Ciebie zbyt trudna:)

WYPOWIEDZ CHOREJ PATALOGI: 13:28 jennifer1987 Jestem piekna i bogaJta. A wy biedaki wyjadacie ze smietnikow 1 2 3 ------------------------JENIFER SPADAJ SMIECIU pochodzisz z patalogicznej rodziny i w takiej sie obracasz nie pomoze ci wklejanie cudzych fotek gdzie maz na budowie pracuje jestes ograniczona umyslowo do tego stopnia ze nawet prawa jazdy nie masz powodzenia przy sprzataniu cudzej chaty:D:D:D

czytam i czytam i doszlam do wnisku ze jenifer i stomatoloszka TO JEDNA OSOBA :p CO WY NA TO ???prawda to nie ?? 😘

wiecie co powiem tak ,bedę mądrzejsza i nie mam zamiaru się zniżac do waszego niskiego poziomu;) życzę miłym paniom pięknego dni i więcej miłości bo skoro macie tyle jadu w sobie to nie wiem czy możecie byc dobrymi matkami

jennifer8787*** ja bym cię podziwiała jakbyś te pieniądze zarabiała sama,wtedy na prawdę byś tu błyszczała,a tak?mąż zarabia a ja siedzę w domu-i czym tutaj się chwalić?do niczego sama nie doszłaś!

Gość wieś na sali - obecna.....
jennifer8787 j**ana sieroto ugotowalas obiad????????? zrobilas pranie idz k**wa weź ogarnij ten syf w chaupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ludze dziecko to nie samochód, o którym trzeba mówić ze sie go utrzymuje to najswpanialsza istota, która daje radość i przedłuża młodość jesli pojawi sie ono poźniej....cudowne panaceum na wszystko...dar od Boga...miłość i spełnienie..wiec takie pieprzenie że trzeba czekaćto poprostu fałsz i obłuda.

ale takie proste,moze glupie pytanie-skoro im zostaje 1tys zl na zycie,to jak zaplaci za zlobek albo przedszkole 400zl,to zostanie tylko 600zl-na jedzienie,pieluszki,ciuchy,chemie...to jest chyba awykonalne :(

jennifer8787 j**ana sieroto ugotowalas obiad????????? zrobilas pranie idz k**wa weź ogarnij ten syf w chaupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

stomatoloszka "jakoś to będzie ,najwyżej nie zje obiadu ,nie pojedzie na wycieczkę ,będzie się czuło gorsze" ale najważniejsze "że nasza rodzina jest szczęśliwa i że mam dziecko;)" heehhe

Gość nawiedzona ona
dar od boga? co za brednie i kretynizm. bóg Cię zapłodnił? A może przyczynił się tylko do zapłodnienia? :-o Tak. Dziecko jest utrzymankiem do 18 roku życia - jak dobrze pójdzie - i brednią jest stwierdzenie, że tak wcale nie jest.

Gość durnoty
no to tys. nie starczy ??? jakby wasi rodzice czekali az sie dorobia to BY WAS NA SWIECIE NIE BYLO tyle wam powiem do autorki spokojnie za pomoca bliskich ( cuiszki, wozek itp.) mozesz miec dziecko

Gość Jeśli bardzo chcesz dziecka
to nie czekaj. Można wydac na dziecko 100 zł na miesiąc, można tez wydać 5000 zależy ile masz. to, ze wydasz 100 nie znaczy, że dziecko będzie nieszczęśliwe. Na początku kosztują (o ile karmiłabyś piersią) tylko pieluchy. O ile dziecko nie będzie uczulone można spokojnie kupowac tańsze (w rossmanie, Biedronce). Do tego witaminka D, do mycia wystarczy mydełko w kostce dla dzieci ew. oliwka (butelka starcza na dłuuugo). I tak mozna przez pół roku, potem dojdzie koszt jedzenia, ale o ile gotowałabyś sama to też są niewielkie pieniądze. No bo ile kosztuje ziemniaczek, marchewka, kawałeczek buraczka i kawalątek mięska? Dziecko nie musi jeść słoiczków, pić bobofrutów i jesć specjalnych ciasteczek 10 zł /op. Nie musi mieć mnóstwa zabawek. Zamiast zabawek edukacyjnych z fisher price za mnóstwo pieniedzy często woli układać z rodzicami zwykłe klocki, rysować kredkami i jeździć resorakiem za 5 zł. Ubranka można kupić maleństwu za śmieszne pieniądze w ciuchlandzie, na Allegro... Muszą być czyste, nie muszą być nowe!!! Także decyduj się! Ja mam dwoje maluchów, a tez nie zarabiamy dużo.

Gość dkjfeudkj
oj jenifer masz 24 lata wiec jak zaszlas mialas 19 ...oj to chyba byla wpadka...wspolczuje ci dziewczyno , pamitaj pieniadze szczescia nie daja tylko pomagaja w zyciu...wypowiedz sie na inny temat a nie ciagle tylko pieniadze i jaka jestem idealna...nikt nie jest idealny

przygladalam sie dyskusji i powiem wam ze jedynym wnioskiem do jakiego doszlam jest to ze Jennifer... jesli masz dziecko to naprawde jakas pomylka jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty jestes wogole matką?? Ja wspolczuje twojemu rozpieszczonemu bachorowi i tyle! Kupuj mu i zabawek za 5000 miesiecznie nie tylko 500 zl Chwal sie wszystkim jaka ty nie jestes Ale nie wypowiadaj sie lepiej bo zal sciska dupe jak czytam twoje posty!!!!!!!!!!! Nikt nie pytal w temacie ile ty masz kasy i ile wydajesz na zabawki dla twojego " cudownego dziecka" Normalnie az sie wkurwiłam jak to czytam Tyle!!

"pieniądze szczęścia nie dają" mi szczęście dają 3 rzeczy 1)praca 2)kochany narzeczony 3) pieniądze Kolejność przypadkowa. Ale gdybym nie miała pieniędzy, nie byłabym szczęśliwa. I to normalne. Tylko że osoba zarabiająca 1200 zł nie bardzo jest w stanie to zrozumieć.

Gość dkjfeudkj
jennifer jestes rekordzistka!! gratuluje!!! ponad 200 tematow twoich bravo!!!! duzo masz czasu

Gość podziwiamwasbardzo
Najwspanialsza istota oczywiście. Ale ile razy można tłumaczyć dziecku, że mama nie ma kasy jeśli przechodząc obok cukierni mały zechce zjeść pączka? Ile będzie tłumaczyć, że ubranka nie są ważne jeśli po powrocie z przedszkola znów będzie się żalić na to, że jakiś Jaś czy Dorotka wyśmieje jego znoszone kapcie? A mając 11 nie pojedzie na klasową wycieczkę, nie pójdzie na dodatkowe zajęcia sportowe, nie kupi dodatkowej książki do matematyki bo jak zawsze nie będzie kasy. A co jeśli jakimś cudem dostanie się na medycynę, będzie Cię stać by utrzymywać syna do 25 roku życia?? Nie mówię, że trzeba zarabiać 10tys miesięcznie by zostać rodzicem. Ale decydowanie się na dziecko jeśli kasy nie starcza jeszcze kiedy dziecka nie ma?

Gość blink
jenni leczy kompleksy heheh. niech se pogada

tak masz racje idz bo aby nerwy psujesz!!! Idz i nie zapomnij kupic dziecku kolejnej zabawki ale nie taniej tylko takiej ok 100 conajmniej!! Aha i nie zapomnij pozniej sie tym pochwalic na forum.... pfff.... :))

niech zgadne na jakie zakupy wirtualne nie