Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły zięć

Co zamiast alkoholu przyszłemu teściowi?

Polecane posty

Gość przyszły zięć

Witam Zamierzam poprosić o rękę ukochanej jej rodziców. Narzeczonej i jej mamie kupię kwiaty. Tata mojej ukochanej jest alkoholikiem, niepijącym. Czy macie jakiś pomysł, co mógłbym dać jej ojcu zamiast alkoholu?

Gość apaulina
kawę dobrą

Gość przyszły zięć
apaulina - dziękuję, też o tym myślałem:) Czy macie jeszcze jakieś inne pomysły? Chciałbym mieć coś jeszcze do wyboru, wieczorem skonsultuję z ukochaną:)

Gość ioioioioi
cygaro

Gość przyszły zięć
ioioioioi - odpada, teść nie pali cygar :)

Gość maturks4
A ma hobby? Chociaż na tak uroczystą okazję z kołowrotkiem do wędki raczej nie wypada. Jak pali to może papierosy w eleganckiej kasetce

Gość sonda n/t imienia
szachy

Gość kawa.kawa
Kawa to dobry wybor. Co do papierosow - to wstretny nalog wiec nie widze sensu go zachecac skoro to juz pewnie starszy gosc wiec najwyzsza pora by sie zastanowil nad swym zdrowiem.

Gość przyszły zięć
dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Rzeczywiście kawa wydaje się najlepszym prezentem:) dzięki i miłego dnia! :)

Gość gość
Witam...mam sprawe do was...powiedzcie mi na g**** (jak najszybciej) chce sie oswiadczyc...to chyba wiadomo :) po 1 mam tescia pezej******o...tzn dobry jest...dyscyplina i sobie nie da i najgorsze jest ze nie pije od 20lat...poradzcie mi prosze was co mam mu dac...i jak zarwczyny wyglodaja..czy najpierw prosic dziewczyne czy rodzicow...pogubilem sie na tych forach...kazdy mowi co innego...i jesli mozna jak najlepiej to zrobic zeby tego nie zj***c...prosze o konkretne odpowiedzi...bez p***y