Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

Właśnie najgorsze jest to siedzenie w domu,szału mozna dostać,a z pracą juz całkowicie inaczej,człowiek sobie rozplanuje dzień i tego się trzyma a tak to totalna ropierducha

🖐️ Ja tradycyjnie zwlokłam się z łóżka dopiero... dziś i tak całkiem wcześnie jak na mnie :classic_cool: Planów konkretnych brak... pogoda do doopy, a tak ładnie, słonecznie i cieplutko wczoraj było 😭

Taki sam śpioch jak ja ;) No w sumie to większy bo ona chodzi spać o normalnej godzinie ja późno w nocy, a wstajemy razem. Sporadycznie ja obudzę się wcześniej to po cichu się wymknę coś porobić ;) A tak to w sumie ona budzi się bo chce siku i tym mnie budzi - tak wygląda nasza pobudka ;)

Moja ma zegarek w pęcherzu na około 10 nastawiony ;) Ok 6 też się budzi na kibelek, ale ciemno jest i na wpół przytomna się załatwia to zasypia później normalnie. Jak nic jej nie zbudzi tak do mniej więcej 8 to będzie spała ładnie, tak do 8 jak się zbudzi to jeszcze uśnie, ale jak już po to koniec ze spaniem... z tym że to musiałoby ją coś obudzić, jakiś mega hałas czy np jak chora była i katar przeszkadzał w spaniu Ale za to w dzień nie sypia mi od baaaardzo dawna i całe dnie, każda robota jest wykonywana wspólnie :) Ale dosyć o dzieciach :P Skąd jesteś?... i inne dziewczyny które się odezwą mam nadzieje później :)

To widzę zebrałyśmy się z jednej okolicy ;) Ja tak w sumie trochę też uwielbiam Wrocław, zwłaszcza na spacerach przy Odrze, albo parki... ale tak pod względem mieszkania to... ruch drogowy, remonty, chodniki i krawężniki - chyba największa porażka w Polsce ;) Kraków mi się zawsze podobał, ale znam go tylko pod względem wycieczek więc to może tak dlatego, nie miałam okazji pomieszkać tam nigdy :) Tak sobie zawsze myślałam, że jakbym wygrała np w totka, miała kupę kasy i nie musiała być do żadnego miejsca przywiązana to bym pomieszkiwała w wynajmowanych mieszkaniach w różnych miastach polski np przez pół roku czy przez rok :P Takie małe marzenie :) :P Oczywiście przy okazji zaliczając jakieś wyspy kanaryjskie czy cuś :classic_cool: Sorry, wiem że dużo pisze :P Gaduła jestem :P

Wesoła A gdzie dokładnie mieszkałaś? Kurde w którym miejscu przechodzi most kolejowy przez osobowice bo nie mogę zaskoczyć

Aaaa już już wiem.. no właśnie ja szukałam w głowie mostu na osiedlu osobowice ;) Ten też lubię, zwłaszcza siedzieć w aucie przy nim-pod nim... ładny widok na milenijny :) Ja jeszcze miesiąc temu też mieszkałam blisko centrum, koło leklerka :P A teraz zadupie miasta tzn do rodzinnego domu wróciłam i myślę co dalej... od przyszłego roku może Oleśnica, ale to nic pewnego

tez myślę się stąd wyrwać tylko trzeba mieć na to kasę,może po owym roku mi się uda,co do tego mostu jest naprawdę cudowny,brałam kocyk,piwo i leżałam sobie tam :-D zwłaszcza wieczorem jak milenijny oświetlony było cudownie,w większym mieście zawsze jest lepiej chociażby z pracą,spadam blondyna,obowiązki wzywają,będę później,miłego dnia

Hej dziewczyny, ja mam 20 lat związek partnerski 2 letni na razie nie pracuje, ale mam zamiar od przyszłego roku iść na studia, bo w tym roku leniuchuje..

Gość naj starsza 20-latka
hej dziewczyn, mogę dołączyć? za dwa tygodnie kończę 29 lat więc ostatni dzwonek żeby zaliczyć się do 20-latek,

Ja też dołączyłam bez pytania hehee, także witam was wszystkie kochane i mam nadzieje, że przyjmiecie mnie bez zadnego ale... Jestem z Legnicy i strasznie u mnie zimno.....

Gość naj starsza 20-latka
ja jestem z okolic Warszawy i właśnie siedzę w pracy, mam męża, 3-letniego synka, własny dom i dozgonny kredyt :)

heheh zapraszam zapraszam wszystkie i te bliżej20 i te 29 :-D :-D Wazne że wreszcie bedziemy mogły porozmawiac o swoim zywocie :-D no ja juz zaraz sie w koncu zbieram do tego urzedu pracy bo mnie wyrejstrują