Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

🖐️ Ja dopiero wstałam chwile temu ;) Jemy z córką banany i trzeba się ogarnąć zaraz ;) A wiek 24 to się mogę załapać do was :classic_cool:

Dobrze że powstał taki topik Może tu obejdzie się bez awantur:P Ja zaraz będę musiała uciekać do swojego syneczka ale jeszcze chwilkę będę:)

Hej, dziewczęta! Na kafe pisałam sporadycznie, ale postanowiłam się tu wypowiedzieć. Mam 26 lat, rok temu skończyłam medycynę, w październiku staż, obecnie czekam na przyznanie specjalizacji, więc formalnie jestem bezrobotna :P Mam chłopaka, który mieszka 180 km ode mnie, dzieci nie mam i obecnie jestem w kiepskim momencie mojego życia :/ Ale staram się nie poddawać. Elizka1986- a gdzie mieszkasz? w "moim" pogotowiu jest sporo ratowniczek, czasem nawet zespół wyjazdowy składa się z trzech babeczek (jedna z dziewczyn jest kierowcą, rewelacyjnym) i jakoś nikt problemu nie robi.

ta.... a i tak nikt mi nie chciał pomóc jak szukałam serwisu zawiasów... ale kupiłam nową trumnę :) w odcieniu : mahoń :)

Kurcze całe grono medyczno-przyrodnicze się zbira Ratownik, weterynarz,biolog, lekarz Łohoho:P

nie, pytam serio :) ja mam O RH- i moge dawać wszystkim, ale brać tylko swoją więc zanim mnie odratują to kipnę dawno :(

ja oddaje regularnie do banku krwi, bo ktoś może potrzebować. chciałam na darmowy bilet uzbierać, ale wychodzi na to , że 10 lat oddawać muszę :D

Ja chciałam oddać i pomimo tego że mam idealną krew nie chcieli....bo wg nich za drobna i chuda jestem:P A ważę teraz 48kg przy 162 No niby mało ale wyglądam normalnie nie jestem wychudzona PS:Ja to chciałam zrobić dla czekolad:P

wiesz zaz dużo białych krwinek oznacza jakis tan zapalny(przynajmniej tak powiedział mi lekarz) mialam zrobic badania i sprawdzic czym to jest spowodowane ale nie byłam na necie pisze że to duże prawdopodobieństwo białaczki i mnie to paralizuje,w nastepnym tyg się wybiore na te badanial

Ja mam B Rh- i oddaję, zawsze ode mnie chcą- nie dość, że wagę mam słuszną, to jeszcze hemoglobinę jak facet, jeszcze nigdy nie miałam poniżej 14 :P

Ja jeszcze nigdy nie byłam chociaż chciałabym kiedyś oddać, ale chudsza jestem od adalis86 i wiem, że też by mnie odesłali z kwitkiem bo same chęci to nie wszystko. Zawsze miałam słabe wyniki ( nie tragiczne, po prostu słabe) no i niedowaga :O

Zamieściłam ogłoszenie o prace,nawet nie wiecie jaki odzew,przyszło 6 ofert i każdy proponuje spotkania na sex,nie wiem czy ludzie nie rozumieją treści,czy tylko udają idiotów,ot czasy nastały

Hej :) mam nadzieję, że mogę się dołączyć, choć ja raczej z tej dolnej granicy - bo mam lat 21 ;) może zacznę od tego, że mam grupę krwi 0 RH+, skoro już o nią pytanie padło :) Tak poza tym to studiuję w Poznaniu, ale obecnie mam małą przerwę w studiach i jestem za granicą. Chłopaka brak, dzieci brak, za to wspaniali rodzice, cudowne zwierzaki i kilka naprawdę dobrych znajomych na stanie :) Jeśli chodzi o kafeterię, to różne miałam etapy z nią związane, ale teraz jest właśnie taki etap bardziej aktywny i zaglądam tu dość często - ale raczej czytam, niż piszę. Pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieję, że topik nam się rozwinie!

Wesoła Dwudziestka Też mam tak zawsze jak wystawie ogłoszenie... nawet jak wystawiłam, że jako mama zajmę się drugim dzieckiem u siebie to miałam takie odpowiedzi :D