Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

Hej Wam, Mam 25 lat :) Miło mi będzie przyłączyć się do topiku :) Skończyłam ekonomię, więc ja bardziej z nauk społecznych :) No i mam synka. Właśnie śpi więc mam chwilę dla siebie

Za sto to przesada. Mieszkam w sumie w Niemczech 7,8 lat i widze ile w Pl sie zminilo sie w ostatnich latach. Na wszytko potrzeba czasu... Malutka..jestes niska?

Aj tam, młoda :P Większość dziewczyn w moim wieku ma kilkuletnie dzieci. Chociaż wiem, że mieć dziecko to żaden problem, ale ja chcę najpierw mieć ustabilizowaną sytuację pracowo-mieszkaniową. Miałam zapytać o to samo-Malutka, jesteś niska? :)

Ja mam siostrę w Niemczech, też wyszła za mąż za Niemca. Tam już mieszka i pracuje 12 lat, z mężem jest jakieś hmm 7-8 lat. Za każdym razem gdy przyjeżdża do PL nasłuchuje o tym jak to jest u "nich", a jak to źle i wg niej zacofanie u nas ;) Zawsze mnie to śmieszy " a u nas to... u nas tamto..." ;)

Gość Prinzesska
A gdzie mieszka twoja siostra?

Gość Royal Flush
Dolaczam sie do watku :) 25 lat,studiuje Graphic Design.zyje za granica,moj partner nie jest polakiem.za okolo 3tyg powitam na tym swiecie swojego synka,w zwiazku z tym mam tymczasowa przerwe w pracy i na uczelni.

Gość Royal Flush
Co do grupy krwi,Vampire nie martw sie,tez mam 0 Rh-

Hej! Mam 20 lat, studiuje na II roku inżynierii materiałowej, jestem ze Szczecina. Witam 🌼 ;)

JA ZGLASZAM KAFETERIANKE prawdazawszeboli_24 OSIAGNELA SUKCES usunela jedna z dwoch obrzydliwych naciagajacych na wymioty fotek OWACJE NA STOJACO!

Niemy Czarny Kwiat u mnie nawet ładniutko,nie łam się :-D Ja już przy kawie i papierosku,dziś muszę odwiedzić urząd pracy,może coś się trafi,a Ty jakie plany na dziś?

Ja, niestety, siedzę w domu. W środę będę rozmawiać z dyrektorem szpitala, czy przyjmie mnie do pracy od grudnia czy od stycznia. I, szczerze mówiąc, mam nadzieję, że zgodzi się od grudnia, bo jeśli nie, to zwariuję po kolejnym miesiącu siedzenia w domu :/ A w urzędzie pracy też byłam, w zeszłym tygodniu.