Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

Gość gość
Malooowana qurewno mój mąż to by się spalił ze wstydu jakby taki niedorozwój umysłowy jak ty zbliżył się do niego. W jego firmie sprzątaczki są mądrzejsze i inteligentniejsze od ciebie :D

hahaha jaka głupia nie mów mi jaki z ciebie niedorozwój :D jak ty pięknie o sobie piszesz

Gość gość
malooowana qrewno ile masz lat?

qurewno mój mąż to by się spalił ze wstydu jakby taki niedorozwój umysłowy jak ty zbliżył się do niego. W jego firmie sprzątaczki są mądrzejsze i inteligentniejsze od ciebie :D

qurewno mój mąż to by się spalił ze wstydu jakby taki niedorozwój umysłowy jak ty zbliżył się do niego. W jego firmie sprzątaczki są mądrzejsze i inteligentniejsze od ciebie smiech.gif

qurewno mój mąż to by się spalił ze wstydu jakby taki niedorozwój umysłowy jak ty zbliżył się do niego. W jego firmie sprzątaczki są mądrzejsze i inteligentniejsze od ciebie smiech.gif hahahahahaha :D

Gość gość
Malowana a chcesz smycz do tej obroży? :D:D

skąd wiesz że jestem głupia nawet mnie nie znasz wymieniasz rozmowę z kimś na portalu i go oceniasz a ty za to jesteś inteligentna właśnie widać kultury nawet nie masz głupia tempaczko

Gość gość
malowana ty jesteś pijana czy pierwszy raz dorwałaś się do forum? :D

opisuje wymyślone historie i to jak ***** się w krzakach i że jest k***wnom hahaha :D nie obchodzi mnie to że jesteś głupia :D

Gość gość
Malooowana mój mąz własnie przyniósł ze sklepu kości dal ciebie. dali mu za darmo :D:D:D

nie opisuj mi swoich histori wymyślonych że jesteś kochanką i że ****asz się w krzakach i jak ci było dobrze :D i że jak cię ***** mówi do ciebie moja k***wno :D

wiem że to lubisz bardzo :D nie obchodzi mnie to naprawdę :D rób ze swoją dupą co chcesz kurewno :D

mój mąz własnie przyniósł ze sklepu kości dal ciebie. dali mu za darmo smiech.gifsmiech.gif

Gość gość
To jak chcesz tą smycz do obroży czy wolisz kaganiec na ryj. Został mi po dużym psie to będzie sam raz dla ciebie :D

mój mąz własnie przyniósł ze sklepu kości dal ciebie. dali mu za darmo :D

To jak chcesz tą smycz do obroży czy wolisz kaganiec na ryj. Został mi po dużym psie to będzie sam raz dla ciebie smiech.gif

To jak chcesz tą smycz do obroży czy wolisz kaganiec na ryj. Został mi po dużym psie to będzie sam raz dla ciebie smiech.gif

Gość gość
Ja się bzykam z mężem w krzakach na mojej działce, a ty nas podglądasz przez płot i dlatego się tak wściekasz aż c****ana z pyska tryska :D

zegnam cie bo nudzisz wole film obejrzeć niż czytać jakie masz kompleks i ja cierpisz :D

Gość gość
hahahahahahas ale się wpieniła qrewna malooowana

a się bzykaj :D na zdrowie to twój mąż :D nie tłumacz mi się jo bo nudzisz jak pustak głupio gadasz lepiej milcz :D

Gość gość
Malowana dziś z mężem będziemy się kochać przez pół nocy a później zaśniemy i będziemy spać do samego rana. A ty co będziesz robić tej nocy? Wyć w poduszkę?