Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

chora spychicznie jesteś poczytaj jak się wyrażasz prostaczko :d to że pod latarnią lubisz stać to wiem nie opowiadaj mi o ty to nie moja sprawa

Gość gość
malowana, jak wytrzeźwiejesz to wróć :D to wtedy pogadamy :D

wiem że masz problem ze sobą ujroiłaś sobie coś idz do lekarza jesteś ciężko chora

Gość gość
Malowany qrwiszonie a założyłaś już tą obroże na szyję? :D:D:D

jaka ty jesteś dziewczyna dziwna poczytaj swoje wypowiedzi haha masz problem ze sobą przykro mi lecz się ja nie jestem sama i nie będę to ty jesteś sama bo skoro mąż szuka kochanki :d

masz problem czy ty nie widzisz tego dziewczyno zatrzymaj te swoje teksty dzieciaku bo żal mi cię słodka idiotka :d boli prawda dlatego się tak złościsz :d nawet roi se w internecie :d

Gość gość
malooowana qrewno polataj teraz i poszczekaj to może cię jakiś pies wyrooocha pod płotem :D

siedzisz przed tym monitorkiem i sobie wmawia historie czytam twoje komentarze to widze że ja jestem że się puszczam i że mam kochanka hahaha co to ma być o czym ty do mnie piszesz :D leże ZE ŚMIECHU JAKA CHORA SPYCHICZNIE DESPERATKA :D

Gość gość
Monitorek to może ty masz nędzaro, bo ja mam nowego laptopa :D

nigdy nie wiedziałam tak głupiego człowieka który pisze historie :d wymyślone hahah pomocy ludzie ta żona ma z głową nie dziwota że mąż szuka kochanki jak żona zachowuje się ja desperatka :d

mniejsza o szczegóły ,tobie komputer powinni zabrać bo nie u mniesz z niego korzystać :d dzieciaku obelgi tylko puszczać i historie wymyślać w internecie :d nie znając człowieka

Gość gość
ja też mam laptopa a ty malowana qrewno pewnie masz 14 calowy stary monitor i sypiącą się klawiaturę co mój sąsiad wywalił na śmietnik :D:D

Gość gość
Malowana i jak tam obroża pasuje? :D

nie znasz mnie a wymyśliłaś sobie historie obliżając mi ty jesteś żonata to chyba twój mąż był pijany ja cię poślubi jak ty się zachowujesz ja desperatka :d

teraz zeszła na temat laptopa kto ma lepszy haha no nie normalna kretynka :d

ciebie sąsiad powinien wywalić na śmietnik razem z tym laptopem bo zaśmiecasz życie swoją obecnościom prostaczko :D

Gość gość
Analfabetko nie tłumacz się, bo i tak wszyscy wiedz, ze to ty zajebałaś obroże biednej suce, żeby sama nosić, bo na niej był na pis champion :D

Gość gość
Nędzaro ze slumsów nie wiem jak inni ale ja sąsiada nie mam i nikt mi nie pierdzi nad głową tak jak tobie :D

Gość gość
No dobra koniec żartów. Nawijaj malooowana makaron na uszy to sobie poczytamy twoje wypociny :D

tobie mąż pierdzi nad głową i każe brudne skarpety prać a kochance przynosi kwiaty i czułe słówka :D

Gość gość
tak, jasne :D raz jesteś facetem a raz kobitą. masz rozdwojenie jaźni i osobowości jak każda koorfa :D

tobie mąż pierdzi nad głową i każe brudne skarpety prać a kochance przynosi kwiaty i czułe słówka smiech robię z ciebie kretynkę :D bo widzę jak cie to wkurza

czemu jesteś taka głupia wieśniarom to ty jesteś nie ja :D wogóle ten tekst jest przestarzały kto go urzywa wieśniaki takie jak ty hahaha :D