Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Gość fajny facet.
W przypadku osób kontrowersyjnych łatwiej jest znaleźć punkt zaczepienia do dyskusji. Bardzo mi przykro ale nie jestem ekspertem w temacie skaleczonego palca a na serialach TV wogóle się nie znam. Dlatego nawiazałem do tematu młodszy mąż - starsza żona, który wydaje mi się bardzo ciekawym przypadkiem. Szczególnie, że kobieta z tego związku ma bardzo ostre wypowiedzi na forum.

Mnie akurat temat wieku nie dziwi. Mam kuzynke ktora ma 44 lata a jej facet 37. Zaczęli byc razem jak On miał 33 a Ona 40. Do dziś sa bardzo szczęśliwi. Fakt ze zona swojego meza ma dość cięte wypowiedzi (kiedys tez taka byłam cięta) ale myślę że z czasem człowiek pokornieje. Moze i tak samo bedzie u Zony ;) Z pozdrowieniami :)

Dziewczynki oraz Fajny Facecie ;) żeganm sie z Wami, zaraz będe zmykać. Robote swoja zrobiłam a musze sie przedostac przez całe miasto po córke a napewno beda korki i pewnie dojade po nią po 15tej a potem jeszcze zawiez ja do Dziadków, zjeśc cos no i do kosmetyczki - trzymajcie kciuki. Do jutra i miłego wieczorka życze :)

dziekuje Ci kochana a tobie zono za checi wiecie co kobitki .. weszlam na chomikuj a tam gosciu ma cala muzyke z tego serialu !! :) wlasnie sobie slucham ..lubie takie stare pioseneczki:)w sumie 70 piosenek sciagnelam z sezonu 2 :) ktos chce jakas:)?

Gość fajny facet.
Czemu mnie interesuje? Generalnie jest to coś co przeczy jak to nazwałaś "stereotypom". Mężczyźni w wieku 20-paru lat rzadko kiedy mają potrzebę wiązania się w związku małżeńskim i dlatego znacznie powszechniejsze są związki, gdzie facet, który się wyszumiał żeni się z parę lat młodszą kobietą. Co chciałbym wiedzieć? Z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że jesteś kobietą stanowczą, mającą własne zdanie, czy w Twoim związku też jesteś osobą dominującą czy tylko na zewnątrz?

tak jestem osobą stanowczą... ale czy dominującą... hmmm jak trzeba to jestem - ale ogolem wlasnie moj maz kocha mnie za to ze jestem pomimo tego ze stąpam twardo na ziemi wrazliwa i czułą osobka - oczywiscie dla tych wybranych :)

czytam ta kafeterie i czytam i wiecie co? Trace wiare w ludzi topik na ogolnej , chwala sie kobiety ze wziely ru 468 na poronienie .. Zawsze aborcja wywolywala w mnie wielkie emocje ale jak to czytam to normalnie plakac mi sie chce sa kobiety ktore latami starajasie o dziecko i nic a taka pizda zajdzie usunie i po sprawie

prawdazawszeciezaboli_24 -> mozesz mnie za to zbluzgac.... ale z dwoja zlego... ja jestem za aborcją... wole to niz jak dzieco ma sie urodzic i potem mamusia go nie kocha, bije albo jeszcze zabija.... :(

To twoje zdanie i szanuje je . Tylko nie wiem czego szukaja takie kobiety wypisuja na forach o tych tabletkach daja linki do stron gdzie mozna zakupic . Przeciez to sie rozszerza na taka skale ze w glowie sie nie miesci. Zrobilas twoja sprawa ale szczegoly schowaj dla siebie . Daja pomysl gowniarom ktore wpadaja po pierwszym razie czyz to nie chore??? Ja uwazam Zono inaczej bo skoro nie chcesz dziecka to oddaj je do adopcji , zostaw w szpitalu , zostaw w okienku . Co kolwiek . Nie musi tego dziecka miec ale niech je urodzi a nie patrzy na to co ludzie powiedza . KURWA !!! gdzie tu na tym swiecie sprawiedliwosc przeciez to sie staje zwyklym zabiegiem medycznym . nie miesci mi sie to w glowie . I nie ma tu zwalania bo sytacja finansowa nie pozwala jej utrzymac . Kurwa a gdzie mialas oczy jak dupsko rozsunelas . . . Wiesz ile trwa aborcja ? Moja stara niby przyjaciolka sie wyskrobala w 5 minut .. w 5 minut zabija niczemu nie winne dziecko powinny sie kurwy wszystkie smazyc w piekle

nie kocha , bije , zabija A co robi w takim razie kobieta ktora zabija dziecko zanim wyjdzie na swiat ?? Dla mnie to znacznie gorsze niz dziecko ktore juz jest na swiecie . Wiem ze jest wiele patologicznych matek . Ale skad ma wiedziec czy nie bedzie go kochac ? Czytalas ich wypowiedzi na niektorych topikach Usuwam dziecko bo nie podolam Usuwam dziecko bo bede zla matka Usuwam dziecko bo mi nie potrzebne i to jest normalne? powinna urodzic dziecko zostawic je w szpitalu . Ok nie dala rady . Ale je zabic ? Zabic niczemu nie winne dziecko ktore samo sie na swiat nie pchalo?? oim zdaniem jest to rzecz nieludzka! Jak można zabijać ? Kto nam dał do tego prawo?! Na pewno nie Bóg, od którego pochodzą te niewinne istoty... Nie potrafię pojąc, jak można zabijać coś co nie jest narodzone, nigdy nie ujrzało świata... Jest tak bezbronne... Ludzie jak tak można! Mi się to nie mieści w głowie! Jak można tak bezkarnie zabijać? Jak dla mnie to taka matka która decyduję się na aborcję , na zabicie własnego dziecka powinna ponieść karę śmierci , powinna poczuć jak to boli ! Jestem przeciwko aborcji i nie pojmuję tego jak te matki mogą tak robić! Zero godności mają ! A potem jest płacz , bo sumienie gryzie i żal ' co ja najlepszego zrobiłam' , wtedy dopiero otwierają oczy , po fakcie ale wtedy jest już za późno ... ! Przecież w każdym szpitalu jest takie specjalne okienko gdzie można zostawić to dziecko , niech ono żyje , a nie k.u.r.w.a zabijać je !

bylas kiedys w domu dziecka? ja mialam praktyki tam... a i znam ludzi ktorzy tam sie wychowali... i uwierz mi ... to nie jest latwe zycie... jak jestes na swiecie sam !!! a aborcja... hmmmm mniejsze zlo :(

Bylam i tez mialam praktyki , malo tego pracowalam w szpitalu dzieciecym i widzialam pare przypadkow jak matki zzekaly sie praw do dziecka . Wiem ze to straszny dramat dla dziecka . Ale uwierz mi znam paru wychowankow domu dziecka i kazde dziecko jest dumne z tego ze matka nie dokonala sie tak desperackiego czynu a poprostu pozwolila mu zyc . Male dzieci maja wieksza szanse na adopcje. Ja zdecydowanie jesem za tym ze dziecko ma zyc a dokonywanie aborcji jest zwyklym egoizmem Bo co prawda i dom dziecka i to jest swinstwem ale te dziecko zyje i ma szanse na poznanie nowych kochajacych rodzicow. Przywozili kiedys do szpitala malego Abdulka czeczena mial zespol downa matka zaraz po urodzeniu wozila go do szpitala i miedzy czasie sie zastanawiala sie czy by go nie zostawic .Wszyscy z nia rozmawiali ale niestety zostawila go . Wiem jakim horrorem jest dla matki wychowanie chorego dziecka , mego ex siostra ma miala dziecko z zespolem downa .. lecz ku czemu zmierzam .. Dzis Abdul ma rodzine ,kochajaca sie .. da sie /? Da .. Bo ta matka wiedziaala juz w 5 miesiacu ze bedzie dziecko chore mimo to powiedziala ze nawet przez chwile jej nie przyszlo do glowy by je usunac ....

piekne masz ideały... ale zycie jest inne i mniej kolorowe ... bo jakas baba co ma 10 dzieci i gdzies to co z nimi sie dzieje ... bierze je do domu - i potem sama wiesz jak jest :( przykro mi ale ... swiat nie jest idealny - i wybor mniejszego zla jest lepszy :(

Zono swojego meza --> ale ja sobie doskonale zdaje z tego sprawe ze w zyciu nie jest idealnie ze zdarzaja sie rozne sytuacje ja tu nawolalam do kobiet ktore poddaja sie aborcji a tak naprawde nie daly same sobie szansy bo z gory zakladaja ze sobie nie poradza .uwazam ze to jest czysty egoizm.Chyba, że ciąża zagraża życiu, to taki przypadek zrozumiem. A jak glupia nastolatka 'wpadnie' to mialby przynajmniej jakas nauczke. Zalegalizowanie aborcji to bedzie legalne lamanie prawa, że kazdy czlowiek ma prawo do zycia, czy tylko dlatego, ze to dziecko nie moze mowic nie może zyc?! Co za nonsens. Dlaczego matki, które morduja swoje dzieci nie ida do wiezienia, a przestepca, ktory kogos zabil idzie siedziec do pudla na kilka lat? W tym jest zero sprawiedliwosci.

wiesz czytalam duzo na forach . Mniejsze zlo? Zamordowanie dziecka jest mniejszym zlem? To lepiej zamordowac ? i po problemie? aaa bo kobiety tez pisza ze przynajmniej jak aborcji sie poddadza to nie beda sie przejmowaly tym co sie dzieje w domu dziecka z dzieckiem , czy dobrze mu sie wiedzie. a jak zabija dziecko to co po problemie bylo i ni ma czym sie przejmowac , no powiedz Zono to jest w porzadku??