Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

wczesniej sie bardziej przejmowalam ,uwierz na wszystkie zaczepki reagowalam, a wczoraj niezly polew w tego mialam , wiec teraz to moga sobie pisac co chca , co prawda byla to dla mnie nowosc bo w swiecie zywym nie spotkalam sie nigdy z takim chamstwem

Gość ja86sia
hej :) można się przyłączyć? :)

Gość ja86sia
a ja się uczę do obrony magisterki i tak co chwila na kafe zaglądam dziś ;)

I ja jestem :) półtora godziny w korku stałam!!!! Jeszcze tak długo nigdy nie jechałam! Byle do EURO to beda w koncu wszystkie drogi zrobione! A Córka dzis o 3 w nocy wstała i musiałam do 4 jeszcze z nią lezec takze wyspana to ja nie jestem.... Eh.... takie zycie Matki pracującej ;)

U nas jest juz praktycznie kazda ulica zamknieta bo w remoncie. Wszystko robia na ostatnia chwile przed EURO a jak snieg spadnie to juz w ogóle nie wiem jak to wszystko beedzie funkcjonować. W Warszawie tak samo oszaleli?

ja ogolem mieszkam poza garanicami miasta... ale jestem tu codziennie ... niestety a co do remontów... oj tak... rozwalili troche moja trase dojazdowa do pracy... ale na euro juz sie napewno nie wyorbią z ta 2 nitka metra - wiec troche jeszcze potrwa ten balagan :(