Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosz_pl

Stare dobre dyskotekowe czasy...

Polecane posty

Gość milosz_pl

Hej Wiec siedze sobie na kanapie, na kolanach laptop, sluchawki na uszach, w kolysce obok maly spi. ogladam youyuba i przypominam sobie stare dobre czasy, czyli lata 1997 w zwyz, tak do 2002 gdy na topie bylo techno, love parade i manieczki dla zorientowanych, w ktorych bylem prawie co tydzien mimo ze mialem do nich przeszlo 70km wspaniale czasy, warto bylo przezyc bo juz tych ludzi i chwil nikt nie zwroci... tez majac teraz 30 lat az niemoge uwierzyc ze jest stabilizacja,dom rodzina, male slonko, a wtedy czasy rozpusty i zabawy:):) wlasnie ogladamm.in mr oizo flat beat, westbam hard times, beat rocker itd. czy kto pamieta te czasy?

Gość jutr45
ja mam 30lat zaraz 31 i to samo mam non stopfakt po rozwodzie jestem juz 3lata ale dalej sie bawieLLLLLLL)

Gość Bożenka...
Pamietam...ech,szkoda ze te czasy już sie nie wrócą:-( jakie roczniki jestescie ?? I gdzie sie bawiliscie ? Ja 77r, Bravo w Gliwicach najczeciej,i Grant ,okolice Pszczyny :-D, czyli Slunsk :-P

Ja też jestem z tamtych czasów, ale siedziałam w innych klimatach - też niezapomnianych. Ehh...

jej no pamiętam byłam nawet kilka razy w tyg na takich imprezach a teraz dzieciaki dom praca i tak w kółko... ale stwierdzam że teraz już nie jest tak jak kiedyś na iprach ...

Ja do 2009 i w sumie teraz tez czasami, ja nie mam dzieci, teraz nawet faceta i mi sie n ie spieszy ;)

Gość Bożenka...
E nie, ja lubiłam wystepy "gwiazd" !!!! :-D typu Stachursky albo DJ-e jakies zagrabaniczne :-D

no tak ale na pianie można było poszaleć... normalnie aż zatęskniłam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość jutr45
to fakt jest inaczej niz kiedys..

Gość milosz_pl
he ja rok 1983 jak juz pisalem co tydzien 70 na dyske (manieczki kolo poznania) nie zapomniany klimat, impreza ale wiecie co, wtedy byly jakies super czasy i teraz juz tak nie ma... ale dzis wkrecilem temat:) a to dlatego ze ostatnio spotkalemkumpele ktora ze mna jezdzila wlasnie tam kurde ona miala 16 lat!! a my na dyske i do 6 arano:) byl ktos w ekwadorze? a jak teraz zyjecie? ja troszke tesknie za tymi beztroskimi czasami najwazniejsze ze mam sie dobrze, mimo fajek piwa i czegos wiecej... choc alkoholu nie pilem ze wzgledu ze ja kierowalem dj tonka - dont be afraid

Gość Bożenka...
To ja chyba najstarsza w tym towarzystwie :-D

Gość milosz_pl
jak tam zaczalem jezdzic mialem 18 lat, wtedy byla szkola, nie bylo pracy a mimo wszystko na dyskoteke zawsze kasa byla, zgrana ekpia itd. czy tez tak bylo u was, czy macie nadal ze soba kontakt, czy wieksza sie grupa bawiliscie?

ja zaczęłam jeździć jak miałam 13 trochę szybko ale nie żałuje...wybawiłam się a teraz mam dwóch wspaniałych synków i najśmieszniejsze jest to że jak ktoś pamięta mnie z tamtych czasów nie może uwierzyć że taka grzeczna teraz jestem :D