Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosz_pl

Stare dobre dyskotekowe czasy...

Polecane posty

Gość AGA 80.
Cześć :-) Wpadłam na chwilę zobaczyć co się tu dzieje. Ten Topik to chyba będzie taki typowo nocny.U mnie raczej krucho z czasem w ciągu dnia. 85atka u mnie to samo dzieciaki też kaszlą na zmianę . ;/ Nic na to nie poradzę takie "uroki" dzieciństwa. Natinka 724346 Ostro pojechałaś,aż przykro czytać :( Nie wiem skąd u Ciebie takie uprzedzenia. Ja nigdy nikogo nie krytykowałam jeśli chodzi o gatunek muzyki choć przyznam,że niektóre nuty są mi baardzo obce (typu metal,punk). Wygląda na to,że po prostu miałaś potrzebę wyładowania złych emocji jakie w Tobie zalegają. Wracając do tematu :-) To była nasza młodość, to są nasze wspomnienia. Manieczki to była kultowa dyskoteka w tamtych czasach. Cieszę się,że teraz "na starość" mam co wspominać i niczego nie żałuję.A miłość do muzyki techno nadal jest we mnie. Miłego

Gość milosz_pl
wlasnie tego szukalem... super utwor... cos w sobie ma... jak dzis wam minal dzien, bo u mnie w miare ok, choc jakos niedobrze bo od urodzenia jakos dziwnie oddalam sie z kobieta... ale to chyba tak jest...

Gość AGA 80.
Cześć Miłosz :-) U mnie dzień jak co dzień ostatnio. Ja od urodzenia oddalam się od swojego mężczyzny ;-) Miłosz u Was od urodzenia to znaczy od kiedy ?

Gość AGA 80.
Jeśli o mnie chodzi to ten utwór Beachball jest jak ballada ;)

Gość Weroncia_83
jezuu jak se przypomne te czasy to az plakac mi sie chce:( na karku mam prawie 29 lat niemam meza ani dzieci hehe masakra teraz to juz nieto samo. Milosz wiesz u nas na podkarpaciu jak bylismy mlodzi to wlasnie byla impreza najlepsza i tak jak ty wpadla mafia i budynek zamkneli!Teraz to u nas niema porzadnej imprezy sama dziecinada ale co sie dziwic sa mlodzi to chca sie bawic albo oni tego nieprzezyja to co my jak sie mialo 17-22 lat eh.Pozdrawiam

Gość miloszpl
witam! oj ciezko w pracy po dluzszym wekendzie, ale coz... chcialem zyczyc wszystkim milego tygodnia! nas maly ma 8 tygodni, jest super ciesze sie bardzo, ale troszke moja partnerka i ja jakos nei potrafimy sie dogadac... nie mamy slubu, jestesmy ze soba 4 lata

Gość AGA 80.
Hej Mój mały ma 7 tygodni :-) Napiszę Ci jako matka,żona i kochanka ;-) że dla kobiety pierwsze kilka czasami kilkanaście tygodni po urodzeniu dziecka to dosyć ciężki czas.Piękny ale i zarazem ciężki.Do tego dochodzi burza hormonów i takie tam. Dajcie sobie trochę czasu. Twoja kobieta potrzebuje teraz dużo wsparcia, czułości, miłego słowa. Staraj się pomagać jej chociaż trochę tak żeby widziała Twoje zaangażowanie i już będzie jej lepiej.

Gość miloszpl
no zobaczymy niby sie staram,ale w sumie ostatnio mam tyle pracy ze w domu to jestem raczej tylko wieczorem. no zobaczymy jak sie to bedzie rozwijac, bo niestety narazie wiecej klotni i nieporozumien. a u Ciebie tez tak to bylo ciezko? a po jakim czasie sie kochaliscie? Czy po urodzeniu gdy kochac sie nie moglas, twoj facet wqytrzymal czy pomagalas mu sie rozladowac?

Gość rocznik 82 jestem
O, jaki fajny topik.. pamiętam te dyskoteki, a jaka tam muzyka leciała, czy techno czy disco, mniejsza o nazwę.. niesamowite były czasy i szkoda, że nie wrócą. Jestem z 82 roku i moje dyskoteki to głowie koniec lat 90, mniej więcej do 2003 r. Ale było fajnie..

Gość AGA 80.
Tak u mnie i u moich koleżanek (z tego co opowiadały) te początki też były ciężkie w ogóle jeśli chodzi o dogadanie się z facetem. Niektóre kobiety mają nawet stany depresyjne,są płaczliwe,kłótliwe itd. Wiesz jak się jest w ciąży to wszystko tak fajnie, słodko czeka się na dzidzie a później wdziera się szara rzeczywistość nieprzespane noce, kolki u dziecka... i wtedy związek przechodzi mały kryzys.Nie jest to regułą ale większość związków chyba jednak tak ma. Choć nie każdy się do tego szczerze przyznaje. Kiedy się kochaliśmy? hmmm Przy pierwszym dziecku nie pamiętam niezbyt szybko a teraz przy drugim jeszcze nie :P To zależy od kobiety przez pierwsze 6 tygodni po porodzie absolutnie nie można.Później już można. Wiesz co ja po nieprzespanych nocach nie bardzo mam ochotę,chociaż mąż tak.Ale ja nie czuję się jakoś seksownie karmie piersią a poza tym wydaje mi się,że to przez hormony libido u kobiety maleje. Choć nie zawsze u niektórych wzrasta po porodzie ehh no tak już to jest urządzone ;-)

Gość AGA 80.
Po pierwszym dziecku zaczęłam współżycie z mężem żeby właśnie jemu ulżyć ;-) chociaż nie za bardzo mi się chciało. Ale szkoda mi było męża. No wiesz zawsze możesz sam sobie trochę ulżyć ;-)

Gość basic_giirl
Swietny topik. Piekne czasy :) Ja imprezowalam od 1999 do 2004. Pozniej studia, praca, obowiazki, malzenstwo. Dzieci w planach :) Ten klimat dyskotekowy konca lat 90 - tych i poczatku 2000 jest niezapomniany. Do dzisiaj slucham sobie tego http://www.youtube.com/watch?v=_Exk9w5W7w0 Wspomnienia wracaja.

Gość jestem tu tylko gosciem_27
przeczytalam caly temat i zazdroszcze wam.... nie kreca mnie klimaty techno i elektoniczne, ale co kto lubi, najwazniejsze jest to ze spedzaliscie fajnie czas, jedni na mayday, inni na woodstock, najwazniejsze że sa WSPOMNIENIA.... ja w mlodosci bylam niesmiala i nie mialam znajomych, spedzalam weekendy w domu i teraz zero wspomnien takich jak wy, mlodosci juz nikt nie zwroci, a potem to juz nie to samo, z reszta czasy juz zupelnie inne, gorsze, zazdroszcze wam ze macie co wspominac. pozdrawiam wszystkich:)

miłosz jeśli chodzi o twoje pyt to powiem ci że dla kobiet okres po porodzie jest naprawdę ciężki i może stąd te kłótnie uważaj żeby nie wpadła w depresje dbaj o jej dobry humor moja kumpela miała 6 miesięcy się leczyła masakra... odleciała kompletnie chciała zabić dziecko! a codo pytania o sex ja np miałam ochotę choć wiadomo nie można :D więc fajnie przytulaliśmy się pod prysznicem i tak w ogóle masaż itp :p (i tak ulżyłam mu hehe )mnie też było lepiej bo relaksowało mnie to i w ogóle dodawało siły.. a mój m też bywał tylko wieczorami ale pomagał możesz np pomóc przygotować kąpiel a jeśli się nie boisz wykąpać przewinąć czy choćby asystować swojej kobiecie przy tych czynnościach. a myślałeś o zapytaniu jej w czym możesz pomóc? ona tego na pewno teraz potrzebuje :D dobra a co do muzy to fajne linki tu podajecie ja ostatnio nie mam czasu za bardzo szukać czegoś z moich dyskotekowych czasów a tę muzę którą lubiłam niestety poszła z starym komp na śmietnik jak się popsuł dysk twardy :(

Gość AGA 80.
To wyżej to byłam ja pod innym nikiem ;-) Da Hool rok 1996 miałam 16 lat ehh :-) 🌼

Gość AGA 80.
hej zaraz napisze

Gość AGA 80.
85atka Cześć :-) Ribomunyl podawałam już rok temu,bo syn chorował w przedszkolu. Dwa tyg w przedszkolu,tydzień w domu i tak w kółko. Po Ribomunylu (cała kuracja jakieś5-6 miesięcy) było o wiele lepiej. Chorował ale raz na 2-3 miesiące. Teraz właśnie powtarzam kuracje bo pediatra mówiła,że właśnie najlepiej jest po roku powtórzyć. U Ciebie synek też choruje ? Zuooo La Bouche pamiętamy :-) Przecież ona wtedy królowała na parkiecie Dance. A ja kochałam wszystko do czego można było potańczyć i poszaleć ! :D

Gość miloszpl
witajcie! Widze ze musze sie zabrac za ten temat, bo troszke osob czyta go czy w noc czy w dzien Oj wezme si eza was konkretnie:) co slychac, jak mija dzien? Pewnie wiekszosc tak jak ja w pracy? Az sie dziwie ze z kafeterii nikt nie przyczepia sie ze bylismy stadem narkomanow itd. jak jedna pani na poczatku..., ale tak jak pisaliscie, chodzi o wspomnienia... ja nie ukrywam, cos tam wzialem raz nie raz, ale i co z tego, teraz mam dzidzie, jestem szczesliwy, w zyciu sie widzie, wiec czy wygladam na narkomana w poublicznym wc ze strzykawka... :) Niedlugo wekend pewnie nie jedna osoba ma jakies fajne plany?

Gość AGA 80.
Miłosz Czytałeś nasze wczorajsze porady dotyczące życia miłosnego ?? Ja niestety piszę tylko z doskoku.

Gość miloszpl
czytalem i jakos staram sie poki co nie okazywac az tak tego ze tyle potrzebuje... coz, samemu musze sobie jakos radzic :) ja tak samo z doskoku, ale fajnie moze jakos temat bedzie zyl swoim zyciem i my sie tez blizej poznamy:) ja jeszcze dwie godzinki i w koncu do domku:)

Gość AGA 80.
Okazać zainteresowanie swojej kobiecie zawsze możesz, to będzie świadczyło o tym,że ona nadal jest atrakcyjna dla Ciebie :-) i a nóż widelec wyjdzie z tego jakiś numerek ;-) Pokaż jej,że nie jest dla Ciebie tylko mamą twego dziecka ale i 100 % partnerką. Moim zdaniem to ważne.

zgadzam się z agą :P a co do ribomunylu aga to to samo teraz pierwszy raz bierze zobaczymy. Ja teraz nie pracuje bo na wychowawczym siedzę ale nie raz jestem zmęczona bardziej niz po nocnej imprezie... a miłosz zgadzam się z Tobą że niektórzy moi znajomi czasem coś wzięli ja tego nie potrzebowałam :D a i tak dobrze się bawiłam. ale fajnie tak powspominać może jakieś ciekawe wspomnienia z dysku? ja pamiętam jak z kumpelką polowałyśmy żeby tańczyć na naszej ulubionej kolumnie która była zajęta przez dwie dziewczyny ubrane na biało białe spodnie bluzka. . denerwowało mnie że nie schodzą ani na chwile wtedy z nienawiścią popatrzyłam i pomyślałam żeby coś się stało nie wiem spadła itp... patrze a jedna z nich ma mega czerwoną plamę na pupie no i oczywiście powiedziałam jej o tym zaraz zeszły i siedziała wkulona w kątku a my zajęłyśmy nasze ulubione miejsce :P