Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosz_pl

Stare dobre dyskotekowe czasy...

Polecane posty

Gość AGA 80.
Witajcie lata 90 te to w ogóle świetne były :-) Te klimaty Ci ludzie ;-) I jak ktoś już napisał nie piło się nie ćpało a całą dyskotekę była świetna zabawa.

pewnie, bez zadnego koksu, bez tablet i dawalas rade, a teraz, 90% osob na baletach to maja takie oczy ze az zal, i jeszcze sapanki, kiedys jakos ostatnio gościu chcial mnie pobic bo pomylil mnie z jakimś kolesiem... no po prostu mistrz swiata, a naprawde do faceta to nie jestem podobna a byl tak nacpany ze ledwo kontaktowal

oczywiscie ze znam, a z resztą jak ktos byl w mancach chociaz raz to to na bank zna, ale dawaj linka,

co matko co ty dodałeś, mojego masakratora imprezowego.... tez bym sobie przy tym nogi na drugą strone wywalila, i rece tez

Gość AGA 80.
Miłosz super :-)

Gość AGA 80.
Smutne,że 80 % moich znajomych z tamtych imprezowych lat wyjechało za granicę. Głównie do Anglii,Niemiec,Holandii,USA. Zajebiści ludzie :-)

Gość milosz_pl
oj juz sie wkrecam powoli:) bo nuty sa mega dobre:) ja nie mowie bo tak jak tutaj ktos wyzej pisal ze rozne gatunki byly ok (jak ta pisoenka jaki tu spokoj itd.) ale to nie moje klimaty poprostu, bo moimi byly manieczki, techno, jaazddaa:):) wiec nic nie kreci mnie tak jak to, nic mi tak nog nie ugina do dzis jak ta muzyka szczegolnie z tych linkow co podaje... mam sentyment, bo to bylo cos niesamowitego,... przypomnial mi sie moj manieczkowy stroj wiec miedzy innymi byly to: adidasy, krotkie spodenki (czesto w razacym pomaranczu, i brak bluzki, ale obowiazkowo okulary:)

Gość AGA 80.
Kurcze rozmarzyłam się ... Uciekam już do spania,ale będą kolorowe sny dzisiaj :-) Pozdro

Gość AGA 80.
Miłosz przestań ,bo nie odejdę od laptopa :classic_cool:

Gość milosz_pl
a to jeszcze cos zacnego http://www.youtube.com/watch?v=HVo3iLfBaO0&feature=related a mimo ze 30 na karku to w robocie caly czas puszczam armina state of trance i nie interesuje mnie to ze siedzi ze mna dwoch gosci co maja po 50tke i nudza ze chcieli by cos rokowego:) a leci techno, zreszta kupilem zestaw glosnikow z basowym i caly dzien rabie:)

Gość natinka724346
Czytam ten temat i nie wiem czy sie smiac czy plakac, techno i manieczki, czy wy jestescie normalni?? w manieczkach to leciala rura w tamtych czasach i jakies pseudo trance'owe wypierdki, ktore z techno nic nie mialy wspolnego, na takie imprezy jezdzil motloch tak zecpany ze zal patrzec, kazdy sie darl gwizdal i machal tymi lapami w rekawiczkach, 99 % bylo na dropsach i fecie, aha i zeby nie bylo nie mam ogolnie nic to drugow, bo jakbyscie nie wiedzieli "fani imprez techno" to muzyka elektroniczna jest nastawiona na narkotyki typu mdma czy amfetamina bo o to chodzi zeby na baletach moiec sile sie bawic cala noc i kazdy kto jezdzi do dobrych clubow wcale sie nie dziwi ze wiekszosc cpa, o boze a ten chlam co puszczacie no nie moge smiech na sali kawalki dla drechow spoconych z wytrzeszczem wlasnie widze taki obraz manieczk i innych mniej slynnych motlochowni z tamtego czsu, oprocz westbama z tych linkow, jezdze teraz do clubow i jest sto razy lepiej, muza lepsza ale nie mowie o motlochowniach typu manieczki czy jakies protectory, a te wasze gwizdki i rekawiczki to zal, kazdy dj jak z zagranicy to sie basowal ze w polsce tylko tak sie ludzie bawia jak clowny poprzebierani ze smoczkami i gwizdkami, np w bluedisco slynna dyskoteka do tej pory , byla akcja palenia rekawiczek, a w innych clubach ludzie jeszcze 5 lat popylali odstrojeni jak stroz w boze cialo sluchajac niby waszego "techno"

Gość milosz_pl
natinka, w dwoch slowach: umyj ... bo jestes za ą, ę.... i nei pisz lepiej bo to zbedne, niz zycie pewnie twoje wg schematu eliminujac same zle rzeczy, czyli popularne siedzenie w domu z ksiazkami do szkoly w sobotni wieczor... Brooklyn B.. http://www.youtube.com/watch?v=6jcMqofpHs8&feature=related Fragma http://www.youtube.com/watch?v=Q7mwuUuQ5Ws Airscape http://www.youtube.com/watch?v=oTLJjoW867g&feature=related Tiesto http://www.youtube.com/watch?v=5F1hcUsxDcM&feature=relmfu

Gość natinka724346
ale cieta ripista zal, jezdze do takich clubow ze na te wasze nawet wysikac bym sie nie chciala, i to wy jestescie biedni ze macie tak marny gust i zero wiedzy na temat muzyki clubowej, wlasnie przez takich ludzi jak wy wiekszosc mlodziezy mowiac techno ma na mysli gwizdki i nieambitna szmire, ktora leci w esce i manieczkach, o zgrozo co za club wyznacznik bezguscia i panienek w bialych kozaczkach zracych dropsy i spoconych dresow, albo gowniarzy w sweterkach w paski szczycacych sie zebyli na grubym balecie z "techno " od techno to wy sie odwalcie i nazywajcie rzeczy po imieniui , albo ten dracy morde hazel o matko, leze ze smiechu, ale coz bezgusciom sie podobalo

Gość natinka724346
aha i slucham sto razy ambitniejszej muzy elektronicznej o ktorej ty czowieku nie masz pojecia, bo to nie jest twoj poziom

natinka co ty piszesz skąd niby wiesz jak jest w takich klubach skoro "nawet byś się tam nie wysikała" kto chce łykać dropsy niech łyka my tego nie robiliśmy i świetni się bawiliśmy przy muzie która nam odpowiadała a ty się baw gdzie chcesz lecz nie krytykuj! miłosz a co to "jaki tu spokój" to był tak zw przerywnik ;P a tak to podobne klimaty jak ty dajesz linki :D ciężka noc za mną prawie nic nie spałam bo dzieciaki chore prawie jak na imprezie ;P kaszel przerywany płaczem... :P

Gość milosz_pl
czesc:) ja wlasnie wstalem, wczoraj coz, szedlem o 4 spac, wiec narazie jestem hm.. lekko niedostepny :) a zaraz musze sie zbierac bo ide na imieniny pozniej na urodziny i tak wlasnie ten dzien zleci zapraszam wieczorem:) bo znow czeka mnie ciezka nocka... milego dnia zycze:) a twoj facet tez imprezowicz czy jednak nie lubil takich rzeczy?

Gość mam dzis 30 lat
ze lza w oku wspominam Piramide w Chorzowie ;) Palermo w Katowicach, Planete w Bytomiu i jeszcze jedna byla w Bytomiu, ale nazwy nie pamietam.. oooooooooo maaatkooo,gdzie sa te czasy???????!!!!