Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ÓsmyList

Czemu kobiety nie chcą pokazać, że im zależy

Polecane posty

Gość ÓsmyList

na jakimś facecie mimo, że tak naprawdę to im zależy. Po facecie to od razu widać a po kobiecie, no właśnie ...

Gość bo wam trudno zaufać
poza tym faceci nie lubią jak kobieta od razu jest och, wolą ją zdobywac.

Gość zjfhadhg
chce miec pewnosc,ze facetowi zalezy na mnie jako na czlowieku, a nie na szybkim ruchańsku.

Gość ÓsmyList
ale dla mniej spostrzegawczego, mniej intuicyjnego faceta może to wyglądać na kompletny brak zainteresowania ze strony kobiety i tym samym koniec być może szansy na wspaniałą znajomość. Później to kobieta może tego bardziej żałować bo jednak coś było na rzeczy z jej strony ale ta jej nadmierna bierność wszystko spaliła, zaś facetowi może wystarczyć wytłumaczenie - przecież mnie i tak nie chciała.

Gość bo wam trudno zaufać,
no to jak facet tak pomyśli to od razu można stwierdzic, ze nie był nia naprawdę zainteresowany. Jak facetowi zalezy to sie stara o kobietę jak go wywalają drzwiami to wchodzi oknem

jakby facet był zainteresownay to by cos robił bedąc niepewnym drugiej strony by sprawdzic, jak nie sprawdza, to znavzy że mu nei zależy

Gość dzie niby tak nawija
bo faceci to dranie i wczesniej czy pozniej pokaza na czym im zalezy. ot i masz odp.

Gość :/ :} :/
" Czemu kobiety nie chcą pokazać, że im zależy" bo juz pewnie maja wszzystko w dupie

Gość nataszka26
No własnie ja mam dzis ten problem musze chłopakowi udowodnic ze mi zalzey bo wczoraj mnie zostawił bo sie pokłucilismy

Gość ÓsmyList
czy facetowi zależy tylko na ruchańsku to się dopiero później może okazać, przecież nikt was do tego i tak nie zmusi ale wy często nawet nie chcecie zaryzykować tej znajomości lub udajecie, że nie chcecie. Czyli co facet ma odrzucić swoją dumę, u kobiet będzie ona rosła - czy to jest w porządku? - czy to nie jest egoizm z waszej strony. Czy nie uważacie, że jeżeli kobiecie też zależy to powinna choć trochę bardziej się postarać, lekko okazać to, ułatwić mu a wtedy facet już to i tak dalej pociągnie.

Gość nataszka26
Ale nie raz jest tak ze np. w mojej sytuacji facet twierdził ze sie stra a tak naprawd nie było

Gość nataszka26
dorażdzie mi lepiej co mam zrobic czy piosac do niego czy nie no bo troche z mojej winy wczoraj sie pokłucilismy a on mi na poczatku wyskoczył z tym ze musi odpoczaąc odmnie potem ze to koniec(powiedział to przez tel) ;/

Gość ÓsmyList
co kobieca duma nie pozwala, jak z twojej winy do pierwszy ruch należy do ciebie

Gość :/ :} :/
"czy facetowi zależy tylko na ruchańsku to się dopiero później może okazać, przecież nikt was do tego i tak nie zmusi ale wy często nawet nie chcecie zaryzykować tej znajomości lub udajecie, że nie chcecie. Czyli co facet ma odrzucić swoją dumę, u kobiet będzie ona rosła - czy to jest w porządku? - czy to nie jest egoizm z waszej strony. Czy nie uważacie, że jeżeli kobiecie też zależy to powinna choć trochę bardziej się postarać, lekko okazać to, ułatwić mu a wtedy facet już to i tak dalej pociągnie." a niech rosnie :)

Gość nataszka26
nie nie duma ciagle do niego teraz pisze tłumacze ale on ciagle swoje nie da mu sie nic przetłumaczyc kiedys ciagle sie kłucilismy i ostro ale od jakiegos czasu był spokoj az do wczoaraj on tylko ciagle gada ze mam sie zminic itp. gdzie przez ten ostatni czas było normalnie ale jemu dalej nie odpowiada

Gość bajenka234
po czym widać u faceta?? autorze?? wiesz dlaczego nie chca pokazac? bo przypuszczaja ze jemu nie zalezy, albo maja watpliwosci. Jak kobiecie zalezy to da to do zrozumienia w subtelny, niedosłowny sposob

Gość zjfhadhg
kobiety więcej ryzykują i tracą gdy wybiorą nieodpowiedniego...dlatego testują facetów, nie narzucają się, wolą mieć faceta, który łatwo się nie zniechęci...tym samym sprawdzają na ile i czy kandydatowi zależy... jako kobieta nie puchnę z dumy, gdy ktoś się o mnie nieustannie stara... martwię się gdy ktoś się stara i nie dociera do niego, że ja nie chcę innej znajomości niż koleżeństwo, dla kobiet takie poczynania są obciążające... wtedy pokazuję brak zainteresowania i werbalizuję, że nie chcę innej znajomości niż tylko koleżeńska. jednak gdy nie zniechęcam faceta i jestem bierna to dlatego, że chcę go sprawdzić, mieć pewność że nie jestem tylko pierwszą lepszą... nie narzucam się bo sprawdzam, czy mu zależy, czy po jednym niepowodzeniu poszuka łatwiejszej...

Gość nataszka26
i do niktorych facetów nie stety to nie dociera mojemu nie raz powtarzałam ze kocham ze tylko on itp. itd a po jakims czasie on i tak twierdził ze ja wole innych itp.

Gość bajenka234
jak kobiecie zalezy:Okaże to: - bedzie zgadzac sie na spotkania - bedzie dawac mu do zrozumienia ze jest dla niej kims wyjatkowym - bedzie zawsze odbierac tel, albo odpisywac na smsy - bedzie chciala byc dla niego piekna - jak pozyska jego zaufanie odda mu się - bedzie mu wierna i nie bedzie sie spotykala z innymi - bedzie sie czestousmiechala - bedzie go zawsze uwaznie sluchala - bedzie sie chciala przedstawic z jak najlepszej strony

Gość a co zrobiłeś
by jej pokazać że Ci zalezy?

I tym sposobem jesteście z ruchaczami, a porządne, nieśmiałe chłopaki po jednym olaniu odpuszczą, bo nie mają w tych gierkach doświadczenia i nie są nachalni z natury.

Skąd porządny chłopak ma wiedzieć, czy go testuje, czy jej się nie podoba? Zresztą to głupota takie gierki. Porządni się nie bawią w to. A jak jakaś tak się zachowuje to neich się nie dziwi, że straci jakiegoś super chłopaka, a zostanie z ruchaczem.

Gość a co zrobiłeś
taaaa, akurat. Super chłopak będzie działał w kierunku dziewczyny a nie czekał aż ona go zrobi

ja pokazuję, jeśli mi faktycznie zależy. jak byłam młodsza, nie pokazywałam, grałam w te gierki damsko-męskie, zmęczyło mnie to i teraz jestem zwyczajnie szczera. ale wiesz co autorze? moje randki jednak wyglądały lepiej, kiedy "miałam" wyjebane - faceci bardziej się starali, dzwonili, zapraszali itd. jak zaczęłam traktować i siebie i ich po równo, nagle okazało się, że nie mają czasu, pojawiły się setki wymówek, olewanie itd. w ogóle szkoda gadać. wam po prostu nie można pokazać, że się podobacie, że nam zależy, że was lubimy. trzeba was jak gówno traktować, wtedy jesteście mega zainteresowani i latacie jak kot z pęcherzem. i to niby kobiety są nielogiczne hahaha dobre dobre :D

Gość zjfhadhg
to nie jest gra--> bierność to tylko czas na obserwację... bajenka234 jak kobiecie zalezy każe to: - bedzie zgadzac sie na spotkania ale: jak będzie miała czas - bedzie dawac mu do zrozumienia ze jest dla niej kims wyjatkowym: ale tylko gdy będzie pewna, że on może taki się stać.... - bedzie zawsze odbierac tel, albo odpisywac na smsy: nigdy nie odbieram na czas telefonów, bo gubię swoją komórkę bez względu na to czy dzwoni koleżanka czy miłość życia.... - bedzie chciala byc dla niego piekna: tak:) - jak pozyska jego zaufanie odda mu się: zalezy może być katoliczką ortodoksyjną i seks po ślubie :D - bedzie mu wierna i nie bedzie sie spotykala z innymi: będzie wierna, ale będzie się spotykać z innymi - bedzie sie czestousmiechala: no raczej:D - bedzie go zawsze uwaznie sluchala: zazwyczaj:D - bedzie sie chciala przedstawic z jak najlepszej strony: niekoniecznie, będzie chciała, żeby lubił ją za to jaka jest....