Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ÓsmyList

Czemu kobiety nie chcą pokazać, że im zależy

Polecane posty

Gość annamariaaa.../
Masz cel w życiu a to już coś:D Może Ty temu swojemu króliczkowi dajesz sprzeczne sygnały. Nie zgadzam się z Tobą absolutnie z tym, że po facecie od razu wszystko widać, to tylko wam mężczyznom tak się wydaje.

Gość ÓsmyList
Wystarczy spojrzeć na mojego króliczka ten spokój, może pozorny ale jednak a mnie przy niej tak nosi, że szkoda gadać !

Gość annamariaaa.../
Niewiele o niej napisałeś , myślę, że jest tego warta. Napisz coś więcej. Lubię czytać Twoje wypowiedzi, masz bardzo lekki i wesoły styl pisania.:)

Gość ÓsmyList
Oczywiście, że tego warta, szczególnie jeśli będzie moja. Sorry ale nic więcej o niej nie napiszę, jeszcze to przeczyta i będzie przygotowana a muszę ją wziąść z zaskoczenia aby polowanie zakończyło się wreszcie pełnym sukcesem :-)

Gość autorze jak
trzymam kciuki tylko nie czekaj za długo bo jakiś myśliwy;) może Cię wyprzedzić i będziesz żałował

Gość ÓsmyList
Jeśli tak szybko i łatwo da się upolować komuś innemu to znaczy, że wszystkie moje zabiegi już od początku nie miały żadnego sensu i ona o tym dobrze wiedziała :-( ale za długo to jednak nie będę czekał :-)

Gość annamariaaa.../
Zawsze na początku znajomości jest dużo niewiadomych, mam na myśli tutaj, że się ludzie nie znają i tak naprawdę to nie wiedzą jak odbierać zachowanie drugiej osoby. Może tu być lęk przed ośmieszeniem się, zrobieniem z siebie idiotki,są też przypadki, że ludzie boją się rodzącego uczucia, różne są sytuacje w życiu. Nie zawsze jest to zabawa, żeby uciekać, a ktoś żeby gonił. Życzę powodzenia:)

Gość autorze jak
moze ona nie wiedziała że Tobie zależy :) wtedy może chcieć się kimś pocieszyć ;) Odezwij się jak już się coś wyjaśni :)

Gość ÓsmyList
Nie zawsze jest to zabawa, żeby uciekać, a ktoś żeby gonił. Właśnie wolałbym, żeby tak nie było i dlatego powstał ten temat. Wszystko to powinno wyglądać inaczej ale cóż ...

Gość autorze jak
moze ona myślała że to jest zabawa dla Ciebie....kobiety czasem potrzebują bardzo jasnych sygnałów

Gość annamariaaa.../
Ty jesteś pewny, że ona powinna zrozumieć Twoje zachowanie? My kobiety bardzo często inaczej interpretujemy to co wy chcecie nam przekazać. Znasz powiedzenie ,że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa? Coś w tym musi być. Jeszcze jak ta Twoja dziewczyna jest wolna to pół biedy, gorzej jeśli ma kogoś, to w tym przypadku może to być głównym powodem blokady z jej strony.

Gość tak myślę.........
Faceci nawet niechcący czasem zapędzają się w swoich wyznaniach, dlatego trudno się dziwić, że kobieta chce sprawdzić,na ile mu starczy wytrwałości... Nie raz się spotkałam z tak zwanym słomianym zapałem... Nie zrażaj się za szybko, chyba, że ona zacznie Cię ewidentnie olewać...

Gość gościu co z ciebie
za facet zamiast do niej isc zadzwonic albo napisac to ty sie na babskim kafe pytasz niemota !!!!

Gość alek676
Czemu kobiety nie chcą pokazać, że im zależy bo kobiety to zwykłe tchórze

Gość ciepła klucha domowa
wiesz dlaczego? dlatego że kiedy kobieta odda się bez reszty facetowi,pokaże że jej zależy,że zrobi wszystko by z nia był to facetom przewraca się w dupach, nie szanuja takich kobiet, wola zdobywać , gonić,łowić i byc wiecznie niepewni, bynajmniej ja mam takie doświadczenia z autopsji, kiedys była szarą spokojną i grzeczna do bólu myszką,niestety nie wyszło to mi na dobre,dwa związki poszły w niepamięc kiedy przestało mi juz zależeć na jakim kolwiek związku, kiedy żyłam tylko swoim zyciem,bez poświęceń,ustepowania,dogadzania odzcułam się że facetom to odpowiada : ciagła niepewność i staranie się. Taka jest prawda o was faceci.

Gość klawysyn
masz rację kochać potrafimy pięknie ale spółkowanie to urocza rzecz a ja jestem psem na baby

Gość małasarenka
smutne to ale chyba jednak prawdziwe

Gość faceci nie
maja uczuc

Gość aga malaga
bo sobie myślą: "a po co mi to? zniszczone życie z polskim gównem może lepiej nie..." bo kobiety dużo analizują... p.s. co masz do zaoferowania kobiecie, ciekawa jestem?

Gość podstawowe pytanie
w jaki sposób okazywałeś jej że Ci zależy ?

Gość jhtfo
pewnie jeden z drugim chce aby panna mu sama wskoczyła do łóżka. wysil sie troche, jak sobie pobiegasz to bardziej będziesz ją cenił.koniec.kropka

Gość aga malaga
jhtfo dokładnie, to jest strasznie żałosne jak polaczki się szybko poddają on spojrzy, a ona powinna poświęcić dla niego od razu życie i wykonać resztę roboty za niego, tak strasznie się G boi odrzucenia żałość, żałość

Gość aga malaga
wystarczy obejrzeć polski mecz grają nieudaczniki grają, ale pod koniec meczu zabranie woli walki i jest jak zawsze - polskie popaprańce

Gość aga mal
rzucił cie? :D

Gość aga malaga
ja się z polakami nie zadaję buahahaha

Gość qrwa normalnie
rasistki, może jeszcze polaczki do gazu!

Gość aga malaga
polak to niewolnik, który potrzebuje mieć swojego pana tak samo jak arab arabom też zawsze mówię "go to hell"

Gość aga malaga ale ty
głupia jesteś

Gość aga malaga
nie jestem głupia jestem na tyle mądra żeby wiedzieć, że trzeba się trzymać od polaka i araba z daleka bo polaka i araba nigdy nie zmienisz..

Gość sebo999
ale czemu tak generalizujesz?