Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka za kierownicą

Co byście zrobiły gdyby Wasz facet powiedział

Polecane posty

na imprezie po wypiciu kilka dni że Wasza siostra jest w chuj ładna? mój wczoraj to powiedział przy mnie i przy swoim kumplu a mi jest z tym źle :( jakiś tam czas temu na imprezie rodzinnej nie spuszczał z niej oka (ja nie zauważyłam,inna siostra mi powiedziała) kurwa no.. :( jestem z nim kilka miesiecy, moja siostra tez zajęta, jestem do niej podobna, ale ona jest troche ladniejsza, ma ciemniejsza karnacje i jest mlodsza ode mnie o 6 lat

Gość wachmistrz
piękną polską polsczyzną u Was mówią i się wysławiają, chytrze komplementują kobiety , jaki to rejon Polski ?

Co bym zrobiła? Trzasnęła w gębę. Tobie też radzę następnym razem, a potem rzuć go.

nie mam siostry ale jakby mój facet komplementował inne laski to bym go zostawiła... bo przeciez wiadomo jest sie razem są inni piekniejsi i ładniejsze dookoła ale nie to jest najwazejniejsze po co robić przykrość ukochanej :o

Gość ateistka3564
po co ci taki facet? To nawet gorzej niż jakby ślinił się do obcej baby

do mojej wlasnej siostry :( wiecie jak mi zle z tym ze jestem od niego o 2 lata starsza? niby to normalne, bo mi tez sie wielu facetow podoba ale moglby zamknac ten dziób jak siedze kolo niego, pewnie nawet nie wie ze sprawil mi przykrosc :(

Gość męska strona dyskusji
Właśnie przeczytałem ten topic. Generalnie uważam tak: skończ z tym kolesiem bo tylko bedziesz cierpiec bardziej. Pomysl ze koles jest z toba tak krotko a juz posowa sie do tach odwaznych słów, kiedy jest pod twoim okiem. I to nie jest kwestia tego czy uwazasz ze sieostra jest ladniejsza czy nie. Ty jestes jego kobieta i ty masz byc jego boginia. Jesli nie jestes tzn. ze wcale nie uwaza Cie za nikogo wyjatkowego, a byc moze wkrotce znajdzie sie twoja siostra tylko inna laska, gdzies na imprezie, w pracy lub na ulicy, a to przerodzi sie w zdrade. Okrutne ale prawdziwe. Kazda laska zasluguje na swojego ksiecia z bajki...

Gość lkjkljkljl
pewnie nawet nie wie ze sprawil mi przykrosc no i w tm cala rzecz. wiesz co jest patologia w twoim zwiazku? nie to ze opn akomplementuje siostre tylko to ze rozmawiac ze soba szczerze o wszytskim. zamiast siedziec na kafe i wylewac zale powinnas powiedziec JEMU co czujesz i co cie boli dziewczyno

nic, to chyba jasne że zawsze będzie ktoś ładniejszy ode mnie. i tak samo jak i mi i jemu będzie się podobał ktoś bardziej, przynajmniej fizycznie

dzisiaj już z nim nie pogadam, bo pojechał do domu, moglam mu wczoraj przy tym kumplu cos odpowiedziec.. cholera tak mi na nim zalezy ale czuje ze nic z tego nie bedzie tak na dluzsza mete. Kiedys na poczatku znajomosci mi powiedzial ze wg niego normalne jest to ze bedac z kims mozna zobaczyc kogos na ulicy, poznac w jakims miejscu osobe w ktorej mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia i wtedy nie mozna byc z tym kims na sile.. :( jestem z debilem chyba

Gość madzialena86m
Oj jesteś z debilem..

Dlaczego jak Twój chłopak mówię że Twoja siostra jest ładna to jest debilem? To jest Twój kompleks, Twoje lęki, Twoja zazdrość. Czy myślisz że jak facet jest z Tobą to oślepnie i nie będzie już zauważał innych kobiet? Niestety - tak nie jest. Jeśli wyląduje w łóżku z Twoją siostrą, albo Cię rzuci dla Siostry, to już poważny problem, ale w tym problem to już będzie zaangażowana Twoja siostra. Nie ufasz wcale Siostrze i chłopakowi?

po prostu zaczęłam oglądać sie za innymi, jak go kochałam to był dla mnie 10/10 ale jego zachowanie sprawiło że zbrzydł mi, potem szukałam już innego, aż w końcu go rzuciłam :) niech sobie będzie z ładniejszą:)

powiedzial ze wg niego normalne jest to ze bedac z kims mozna zobaczyc kogos na ulicy, poznac w jakims miejscu osobe w ktorej mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia i wtedy nie mozna byc z tym kims na sile.. I JAK TO ROZUMIESZ? PO PROSTU PRZYGOTOWUJE CIE NA TO ZE JAK SPOTKA LEPSZA DO CIEBIE TO ZROZUM -NIE MOZNA BYC PRZECIEZ Z KIMS NA SILE.. ALE JELOPA SOBIE WZIELAS SORY ALE TAKA PRAWDA ON CIE NIE KOCHA, NAWET JESLI TAK UWAZA ( NIESTETY MA PRAWO DO TEGO) ZE TWOJA SIOSTRA JEST W CHUJ LADNA TO NIE POWINIEN NIGDY W ZYCIU MOWIC TEGO PRZY TOBIE!!

Gość to zdanie:
'jestem z debilem chyba' mnie ubawiło :P ale fakt- tylko debil tak się 'asekuruje' już na początku znajomości mi kiedyś koleś powiedział, że facet może zdradzać, bo to INSTYNKT :D:D:D i jak kobieta zdradzi, to gorzej, bo jej nic nie tłumaczy :P

A wam sie chyba coś pojebało..... Powiedział, że Twoja siostra jest ładna, a Ty od razu chuj wie czego się doszukujesz.... Wyluzuj trochę.

to zdanie: - dzieki za poprawe nastroju, usmialam sie tez :) Jacek - to nie o to chodzi ze nie ufam, bo ufam i jemu i jej zwlaszcza, jest moja siostra, nie zrobilaby mi tego, poza tym jest zakochana w swoim chlopaku z wzajemnoscia, jest z nim ponad rok. Po prostu poszulam sie stara, brzydka w jednej chwili, a zwykle samoocene mam bardzo wysoka i to nie jest moj narcyzm, tylko wyciagam wnioski z opinii innych facetow TakaMALAjedna - niestety zaczynam myslec powaznie o tym co napisalas.. :( masz rację

AUTORKO ZASTANOW SIE NAD TYM BO PODOBNA RZECZ POWIEDZIALAM DO MOJEGO CHLOPAKA ZE NIE MOZNA Z KIMS YC NA SILE( MAJAC WLASNIE NA MYSLI TO ZE JAK ZNAJDE LEPSZEGO TO NIECH ZROZUMIE ZE NIE MOZNA BYC Z KIMS NA SILE ) :P

od marca z nim jestem a nie powiedział jeszcze że mnie kocha.. :( Boże jaki żałosny jest ten mój związek.. ja go kocham, dałabym sie pokroic za gnojka a on chyba ma mnie w centralnej czesci swojego anusa.. sorry za slownictwo ale co jakis czas mam takie wahania przez niego i meczy mnie to strasznie

Gość to zdanie:
wiesz, może pogadaj z nim szczerze- jak ma sie rozpieprzyć, to i tak się rozpieprzy... a tak, to może akurat się uda coś poprawić, ulepszyć? :)

mój mnie kochal ale i tak przesadzał z tym chwaleniem innych zamiast mnie troche czasu mineło i poznalam kogoś lepszego :) jestes mloda i tez znajdziesz , szkoda czasu na tego który Cie nie docenia