Gość MariannaM Napisano Listopad 26, 2019 Zagadzam się to nie jest praca dla wszystkich. Trzeba umieć być trochę poza domem. Mój mąż tak pracuje, ale w systemie 2/2 także sporo czasu jedna w tym domu spędza Z drugiej strony trudno znalezc dobrego pracodawce... Mój jeździ teraz u maszońskiego i jesteśmy zadowoleni, bo i placa godna i traktuja go z szacunkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamomonika 0 Napisano Marzec 4, 2021 Mój mąż jest kierowca tira i nie narzekamy. Co prawda zdarzają muz ię wyjazdy na tydzień lub na więcej. Ale potem wraca i ma kilka dni wonego. Kasa nie jest zła. No i można trochę pozwiedzać Europę. Ważne jest tylko żeby jeździć z głową i bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwiamimi 0 Napisano Czerwiec 1, 2021 Mój mąż już kilka lat jeździ na ciężarówkach i bardzo sobie chwali. Nieźle zarabia, lubi swoją pracę. Stale też podnosi kwalifikację. Ostatnio zrobił sobie kurs ADR i już poszedł do szefa z papierem i o podwyższę i załatwił bo w firmie jest zapotrzebowanie na takich kierowców. W Krakowie mogę polecić tez dobry ośrodek z kursami dla kierowców _ Oes. Sama robiłam tam prawko i mój mąż tam robi kursy. Jest naprawdę ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach