Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polinkama

Rok 2011-moje maleństwo jest już na świecie:-).

Polecane posty

Nasze małe szczęścia[kwiatek Nick...................Wiek.....Miejsc./Woj.........Poród.............Płeć....... elinova.................32.......Pomorskie............01. 03.2011.......Syn....... Kooralinkaa...........22.......Pomorskie..........20.05 .2011........Syn....... justyan.................28.......Śląskie................ . 04.10.2011.........Córka.... GnM ................23 .........Anglia ............ 27.o4.2o11 .....Syn Inwazja.................28......śląskie...................22.03.2011........córeczka

Nasze małe szczęścia🌼 Nick...................Wiek.....Miejsc./Woj.........Poród.............Płeć....... elinova.................32.......Pomorskie............01. 03.2011.......Syn....... Kooralinkaa...........22.......Pomorskie..........20.05 .2011........Syn....... justyan.................28.......Śląskie................ . 04.10.2011.........Córka.... GnM ..................23 .........Anglia .............. 27.o4.2o11 .....Syn Inwazja.................28......śląskie...................22.03.2011........córeczka

Cześć dziewczyny!:-) Mój maluch niedawno usnął, więc sobie poczytałam, co tam naskrobałyście;-) Dzisiaj w końcu wprowadziłam Mu tę marchewkę. Na razie na surowo i bez dodatków (wcześniej, któraś z Was napisała, że surowa rozwalnia, a gotowana - przeciwnie, więc podałam surową, bo ostatnia jego kopka była bardziej zbita niż zwykle). Chyba mu posmakowała, co prawda nie zjadł za wiele, ale nie grymasił i ładnie przełknął tyle ile chciał;-) Zapytam Was o co chodzi z tą tabelką? Na czym ona polega? Jestem niedoinformowana...;-) Inwazja, RUDAMAMA - U mnie z teściami to samo też Małego nie odwiedzają zbyt czesto chociaż mi to nie przeszkadza tylko że w przyszłości będę musiała Małemu tłumaczyć dlaczego jedni dziadkowie są tacy a drudzy inni, ale jakoś damy radę:-) Pozdrawiam:-)

polinkama... z czasem będzie jadł więcej :) z tabelką chodzi o to żeby dane spisać, najlepiej kopiować sobie do worda albo ofisa :D, wpisać i wkleić tutaj :) jak oczywiście chcesz :) moja Malutka usnęła, jej pora ;)

Nasze małe szczęścia Nick...................Wiek.....Miejsc./Woj.........Poró d.............Płeć....... elinova.................32.......Pomorskie............01. 03.2011.......Syn....... Kooralinkaa...........22.......Pomorskie..........20.05 .2011........Syn....... justyan.................28.......Śląskie............... . . 04.10.2011.........Córka.... GnM ..................23 .........Anglia .............. 27.o4.2o11 .....Syn Inwazja.................28......śląskie................ ...22.03.2011........córeczka martta ............27........ lubelskie................ 01.08.2011 ..córcia

wróciliśmy ze spaceru. właśnie coś przekąszam:) RUDAMAMA , 27, toruń, 14.03.11, chłopiec polinkama, chodzi o to, że twoja stronka cieszy się takim zainteresowaniem, że już nam się dziewczyny mylą, więc tak dla jako-takiego porządku ;)

Gość olamary
No a ja wypucowałam mieszkanko na błysk:), a mały spał prawie 2 godzinki na tarasie!Teraz za to dokazuje więc uciekam do niego. olamary, 30, Wrocław, 13.06.11, syn Miłego popołudnia dziewczynki, mój mąż zaraz wraca z pracy, a ja uciekam na prawko!

Gość justyan
mój mąż za dwie, całymi dniami go nie ma. już się prawie przyzwyczaiłam, teraz chociaż mam towarzystwo córci, choć teraz chyba też jeszcze bardziej by się przydał w domu i szkoda mi, że z niego taki wieczorowo-weekendowy tata

🌼 Nasze małe szczęścia 🌼 Nick...................Wiek.....Miejsc./Woj.........Poró d.............Płeć....... elinova.................32.......Pomorskie............01. 03.2011.......Syn....... Kooralinkaa...........22.......Pomorskie..........20.05 .2011........Syn....... justyan.................28.......Śląskie............... . . 04.10.2011.........Córka.... GnM ..................23 .........Anglia ................ 27.o4.2o11 .....Syn Inwazja.................28......śląskie................ ...22.03.2011........córeczka martta ................27........ lubelskie................ 01.08.2011 ..córcia RUDAMAMA.. 27.........toruń.......................14.03.11...........chłopiec olamary.............. 30........Wrocław.................13.06.11.............syn

🌼 Nasze małe szczęścia 🌼 Nick...................Wiek.....Miejsc./Woj.........Poró d.............Płeć....... elinova.................32.......Pomorskie............01. 03.2011.......Syn....... Kooralinkaa...........22.......Pomorskie..........20.05 .2011........Syn....... justyan.................28.......Śląskie............... . . 04.10.2011.........Córka.... GnM ..................23 .........Anglia ................ 27.o4.2o11 .....Syn Inwazja.................28......śląskie................ ...22.03.2011........córeczka martta ................27........ lubelskie................ 01.08.2011 ..córcia RUDAMAMA.......... 27.........toruń.......................14.03.11...........chłopiec olamary.............. 30........Wrocław.................13.06.11.............syn

mój też wieczorem i w weeckend... ale niestety nie ma tak dobrze, żeby wszyscy w domu mogli siedzieć :(

polinkama 19 lubelskie 18.06.2011 syn mój też przeważnie tylko w weekendy ale teraz ma cały tydzień urlop:-)

Polinkama a Ty masz 19 lat? A ja myslalam,ze to ja jestem najmlodsza. :P

Dziewczyny czy Wasze dzieciaczki też kichają/kichały kilka razy dziennie i nie jest/nie był to oznak przeziębienia? Mój codziennie kicha i tak się zastanawiam i jestem ciekawa czym to jest spowodowane. Może to typowe dla niemowląt bo raczej nic go nie drażni tak żeby musiał kichać