Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusaleczka1989

Szukam koleżanek z podkarpacia

Polecane posty

Gość bum siakalakakkakakaka
JA TEŻ JESTEM Z NISKA :D:D:D pozdrawiam kolezanke wyżej :p

Gość malagenia
jestem z podkarpacia współczuję ci że się tu przeprowadziłaś będziesz mieszkała wśród ciemnoty, zacofania, ludzi którzy są niewolnikami proboszczów i dobrze im z tym ludzi którzy poi mszy idą głosować na PIS....

Gość Witam:)
Ja tez z podk. Jaroslaw:)

kawa+mleko! - chodzi o Gore Tatarska......tearz tam sie zmienilo na maxa!!!! Jest o niebo lepiej niz pare lat temu:D Przyjezdzie do P-sla zimą na stok narciarski:P Ja nie jezdze na nartach ale wiem,ze duzo ludzi uprawia ten sport i chwala sobie ten stok:D Juz lece na serio....trzeba pichcic:D Trzymajcie sie :)

Gość bruuuksdjfdssd
Oooo ja też jestem z Jarosławia :D

Wiesz malagenia masz trochę racji o tych proboszczach... ale ja nie jestem osobą super wierzącą i na szczęście osoby w moim otoczeniu to tolerują. A z tego niemal czczenia proboszczów zawsze się śmieje... :)

zgadzam sie z Bibelotka stok w przemyslu jest super, maja fajny tor saneczkowy polecam:)

bruuuk Kobieta czy Mezczyzna?

Gość malagenia
ja też nie jestem wierząca ale taka jest tu mentalność niestety oni się śmieją, krytykują kler ale mają tak strasznie mózgi przemielone, jak trzeba będzie to zrobią co kler nakarze....

Gość bruuuksdjfdssd
Witam - kobieta. Nie jestem rodowitą Jarosławianką. Mieszkam tu od maja :)

niestety tak właśnie jest jak piszesz malagenia. Na początku byłam tym troche przerażona, ale już nabrałam do tego dystansu. Uświadomiłam też troszeczke moją teściową jakie głupoty czasami ten ksiądz wygaduje. Potem to Ona już razem ze mną się zaczeła z niego śmiać...

Gość Ja jestem z Niska
a tam u ciebie w parafi nie ma ks.krzyzanowskiego??nie pamiatam czy on jest w zbydniowie czy zaleszanach????

Gość kawa+mleko!
ja nie mam się czym pochwalic, chociaż mieszkam w bieszczadach może raz byłam na tarnicy i na tym koniec... kocham góry ale zdecydowanie bardziej wole na nie patrzec niż się po nich wspinac :P [BIBELOTKA zobacz czasem wiem wiem że jest stok narciarski, właśnie mam zaprosznie od znajomych na narty do przemyśla w tym roku :) jeśli się zdążę wyleczyc napewno pojadę sprawdzic stok. na nartach jeżdżę od małego, w końcu mam 2 stoki praktycznie pod nosem - laworte i gromadzyń :)

bruuk to milo mi hehe :) przeprowadzilas sei tu ? za mezem ?:P

Gość bruuuksdjfdssd
Witam - raczej razem sie przeprowadzilismy :) wlasnie do Jaro bo on z okolic pochodzi. A Ty od zawsze tu?

Gość gienie świat sie zmienia
Witajcie dziewczyny ja tez z podkarpacie obecnie mieszkam w Rzeszowie ale dom rodzinny mam w stalowej woli wiec nie daleko do was myslałam ze na kafe siedze sama z woj bo sie mało kto ujawnia a tu prosze miłe zaskoczenie

aa rozumiem :) ja od zawsze;)

Gość malagenia
a jednak jesteście takie same chodzicie pokornie na nauki gejowskie, żeby darmozjadom dobrze zrobić

Gość bruuuksdjfdssd
Rusałeczka - też tego nie wiem ;) Ale nie narzekam, poki co, hehe. Witam - fajnie, a zdradzisz swoj wiek? malagenia- mow za siebie :P ja nigdzie nie chodze :D

Gość bruuuksdjfdssd
Rusaleczka, nie długo. pól roku dopiero.

Gość bruuuksdjfdssd
Heh, myslalam ze tylko ja taki krotki staz mam ;) a jednak. :) Fajnie ze ktos tu zaglada z podkarpacia. Ja pochodze z lubelskiego. Stalową znam i czasem bywalam/bywam.