Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusaleczka1989

Szukam koleżanek z podkarpacia

Polecane posty

ja chyba w tym roku po raz pierwszy nie spędzę świąt z całą moją rodziną. nie wiem jak to przeżyje. Najgorzej będzie bez rodziców i rodzeństwa. Zobacze się chyba z nimi dopiero w drugi dzień świąt... Może jeszcze coś innego wymyślimy z tymi świętami, ale narazie takie właśnie jest plan. U mnie jest tylko moja siostra ma 13 lat i brat 10 lat, ale to już w sumie takie starsze dzieci :)

Gość bruuuksdjfdssd
Vagnozi - :D Bibelotka - kontakty, relacje z tesciowymi zawsze sa posrane.

Gość bruuuksdjfdssd
Rusaleczka ja też nie wyobrazam sobie swiat bez swoich. Ale nie wiem co bedzie. Nawet sie troche boje poruszac ten temat z moim mezem :D Poki co.

Vagnozi - mi to lotto:D :P:P:P:P No tak....10,13 lat to starsze dzieci ale jednak bedzie trzeba cos zakupic:P Ja mam OK tesciowa ale chodzi o to,ze ona moze zpedzic Wigilie sama i jak moj X tam nie pojdzie albo ona do Nas nie przyjdzie to bedzie sama w taki dzien:/ a my tego nie chcemy bo kobiecina sobie na to nie zasluzyla:D

Vagnozi ale co to ma do tematu o ktoych tu piszemy? Bibelotka - a to dobrze ze masz spoko tesciową. Nie kazdy ma to szczescie. ojjjj nie kazdy ;)

Własnie u mnie ten sam problem Jak pojedziemy do moich rodziców to teściowa zostanie całkiem sama na święta ( sama ze swoim mężem raczej nie chciała by ich spędzać). Może coś jeszcze wymyślimy... :)

Vagnozi ja sie nie znam na po.lityce, to sie nie moge i nie chce wypowiadac ;) Rusaleczka - nie wiem czy da sie wszystkim dogodzic na raz. Zawsze ktos w kwestii siwat jest poszkodowany. Ale takie zycie.

nikt sobie nie zdaje sprawy ze przez ich rządzenie inflacja wzrasta w takim tempie ze niedlugo polska upadnie na kolana bo taki deficyt budrzetowy zalamie ogolno narodowa gospodarke kraju

Cześć Vagnozi :) No właśnie nie wiem czy będzie chciała jechać. Z moimi rodzicami dogaduje się bardzo fajnie, ale nie wiem czy będzie chciała jechać. Coś wymyśle. Jeszcze mam troche czasu :)

Vagnozi z tym masz pewnie rację. Nie idzie do dobrego. Jeszcze chcą euro u nas wprowadzic. A wtedy poplyniemy ;/

przez ich nieudolnosc polska do 2013 roku nie wywiaze sie z umowy aneksyjnej UE dotyczacej recyklingu i przetworstwa odpadow a zwiazku z tym Polska bedzie placila za to sroga kare finansowa i dlug beda splacac obywatele, te pajace wogle nie mysla o tym

Gienia zainspirowała mnie tymi notesami kulinarnymi... Może sama spróbuje coś takiego zrobić. Chyba spróbuje zrobić kalendarz. Chociaż może notes będzie łatwiej.

Wrocilam jeszcze na chwilke :D To nie jest forum o polityce i wg.mnie przestan tutaj o tym pisac bo jakos nikogo to za tego tematu nie interesuje!!:P VAGNOZI Rusaleczko Ty maszx 22 l.tak?a reszta dziewczyn ile?Pytam sie z ciekawosci bo naweet nie wiem:D

W sumie to ja też jestem ciekawa ile macie lat dziewczyny :) Tak naprawdę nie ma większego znaczenia, ale zwykła ciekawość :)