Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusaleczka1989

Szukam koleżanek z podkarpacia

Polecane posty

:D Zrobilam obiad..czekam na mamuske jak wroci i nastawie piekarnik:D gienie świat sie zmienia --- hehehe ja nie raz nie wchodzilam do szmatexu bo tyle ludzi bylo,ze to sie w plae nie miesci...mozna fajnie sie ubrac w szmatexie....kupuje tez rzeczy w sklepach ale lubie ,od czasu do czasu,pochodzic po szmatexach:D Kurczaka bym zjadla:D

Gość gienie świat sie zmienia
ja to głównie w szmaexach kupuje chyba ze ide na jakies weselicho czy jakas inna uroczystosc mi sie szykuje to wtedy sobe kupuje cos nowego szkoda mi troche kasy a szmateksy stalowowolskie i hasło przed otwarciem " otwierac widzimy was " to juz legenda :) ja niestety albo stety nigdy ie by łam na szmatach w stw zawsze rzesz ale tez jest ciekawie i rózne rzeczy mozna zobaczyc

Ja czasami wstapie do szmatexu i cos tam wyszukam:D Oj....zima idzie duzymi krokami a ja nadal nie kupilam nowych butow na zime:/ Moze na koturnie beda stabilne jak bedzie slisko i duuuzo sniegu na naszych krzywych chodnikach :P:P:P

Gość gienia świat sie zmienia
witajcie jest tu ktoś :)

Wyspana a jakże teraz gania po mieszkaniu bo musze posprzatać ten bałagan bo o 10 zapowiedziała sie psiapsióła i nie chce jej przerazic co tam u ciebie??

Ja tez musze ogarnac dom,rozpalic w piecu,kominku..... Ja sie nie wyspapalam o moj X przeziebil sie i taka zmarnowana noc mialam i chyba nigdzie dzis nie pojde;/ U mnie jakos leci:D Wnet ide na slub ... cywilny ale jednak slub:D Jeszcze chwilka i Mikolajki beda.....trzrena kupic prezenty.....w tym roku o jeden prezent wiecej bo moja sis sie ochajtala i jej facetowi trzeba tez cos kupic bo beda u Nas na Wigilie:P Tpo sie rozpisalaam hehehehe

Chyba też sie wybiore do jakiegoś szmateksu. Musze się wreszcie przełamać. Co kupujecie swoim facetom na mikołajki? Ja mam z tym straszny problem. Nie mam pojęcia co mógłby chcieć...

no niestety teraz miesiące wydatkowe nadchodzą u nas tez cienko teraz z kasą a tu prezenty, w poprzednim roku sie wykpiłam i zrobiłam własnorecznie prezenty i było ok ale w tym roku juz nie mam pomysłów, musze nad tym wszystkim podumać moze dla kobietek zrobie jakies notesy dekorowane lub jakąs biżuterie, faceci to juz wogole kosmos, no i dzieciaki a tych trochę jest poza tym najwiekszy kłopot czeka mnie w wymyslaniu fajnego motywu na torta dla męża bo oprócz tego ze ma w listopadzie imieniny to jeszcze 3 grudnia urodziny ech zmartwiona moja głowa rozczochrana moze cos podpowiecie w temacie tortu dodam ze bedzie obchodził 30 ur

Jeżeli chodzi o smaki to ja sprawdziłam już wiele różnych i największym powodzeniem cieszy się tort truskawkowy( ja akurat robiłam z mrożonych) i kawowy. Jeden i drugi śmietanowy. mmm... pycha :)

O kurcze,kobietki...zapomnialam:/So[pjrzalam lansie na kalendarz i co widze?:/ W ta sobote mam rocznice ze swoim X....7 lat:D Ech...zapomnialam na smierc!!:/;/;/Prezentu nie mam......no ale gdzies wyjdziemy i mi wybaczy brak prezentu:P Ja swojemu na Mikolajki zamawiam w Avonie zestaw perfum...lubi z tamtad zapachy:D Mamie i siostrze tz tam zamawiam i sobie tez...a co hehehe:D Moze kupcie swoim facetom stylowy pasek do spodni? Jakas super zapalnixczke jak pala fajki badz popielniczke? Moze jakies bokserki ze smiesznym motywem? Ja chyba pojde do Jyska i swojemu kupie krawat switeczny,ktory gra rozne melodie swiateczne:D Nie jest drogi:P

hihihihi fajny pomysł z tym krawatem :) tak teraz przyszło mi do głowy, że chyba zamiast prezentów mikołajkowych w tym roku pójdziemy do kina albo na wspomniany już wcześniej koncert... Troche nie mamy kasy i na prezenty i na wyjście...

Sorry za literowki ale u mnie jest to norma:P Tak mi sie przypomnialo....dzis w Lidlu jest fajna skrobaczka polaczona z rekawica do szyb auta i taka mata,ktora mozna nakryc szybe od auta ,chroni przed mrozem i goracem.....sporadycznie tam kupuje tego typu podobne rzeczy ale przejde sie i jak okaza sie ok to kupie jako prezent:D

heheheheh tez mi sie podoba ten p;omysl bo moj ojciec rok temu taki dostal od ciotki i jak by moj facet taki mial i szwagier to ubaw byl by na maxa:D Rusaleczko - piszesz,.ze masz dzis na obiad spaghetti...jak mozna jest taki makaron?:P Nie cierpie spaghetti ale sos robie i uzywam go do kaszy,ryzu,ziemniakow badz innego makaronu niz spaghetti:D Ja dzis robie zupe dyniowa:D

biblioteka fajne pomysły ja zapachów ie kupuje bo moja mama sie w tym specjalizuje to nie ede zabierac jej fuchy a chyba jednak zrobie takie notesy dekorowane scrapbokingiem moze notesy na przepisy kulinarne ( każda baba w rodzinie by taki dostała i było by po sprawie tylko to wszystko troche pracochłonne) strasznie podobajną mi sie w tym stylu http://magme-madebyme.blogspot.com/search/label/kulinarnie na samym koncu stronki

Gość bruuuksdjfdssd
hej dziewczyny! :) nastukane posty, zaraz nadrobię co naskrobałyście :)

ja tez nie potrafie raczej tak sama szturacze odpatrują sie ta kobieta mnie inspiruje ma sliczne prace ja własnie tak grzebie po blogach i czasami znajdzie sie cos ciekawego co ne wyglada na strasznie trudne a zaczeło sie od tego ze sama sobie zrobiłam zaproszenia na slub bo uznałam ze zrobie to taniej i tak było

Bibelotka mój mąż już od tygodnia domaga się tego dania :) a ja też lubie. ale u mnie największą smakiem cieszą się takie dania jak ryż po chińsku i naleśniki orientalne :)

hehehe przypomnialo mi sie....ja swojemu X na jakas tam okazje kupilam drapaczke z drewna:D Jak mi sie nie chcialo Go drapac po plecach to ja bral i drapal sie:P Zlamala mu sie nie dawna to moze znajda taka sama badz podobna:P Kupilam poprzednia w sklepie za 1,50 :D

Gienia - moja sis tez sama robila zaproszenia...tzn.razem z matka...one obie maja dryg do tworzenia czegos ladnego:D Ja mam dwie lewe rece...wole kupic niz tracic czas na robienie czegos wlansorecznie....nie naleze do osob cierpliwych,oj nie:P bruuuk - witaj :D

Gość bruuuksdjfdssd
widze ze tematy swiateczno-mikolajowo-zakupowo-rocznicowe :D Fajowo. Dodam od siebie ze nie mam talentu do DIY. A szkoda. w głowie mam tyle pomyslow a jak przyjdzie zrobienia to kicha ;) A na mikolaja to nie wiem co kupic mezowi.

Ja mam i cierpliwość i czas tylko właśnie z tym talentem trochę gorzej :) chociaż czasami jak mnie wena najdzie to nawet uda mi się coś ładnego zrobić:) Ale baaaardzo rzadko to jest naprawdę ładne.

Gość bruuuksdjfdssd
Rusaleczka- juz nie badz taka skormna, pewnie pieknie Ci to wychodzi :) skoro do tego masz 'ciągoty' :)

mysle ze nie trzeba miec jakiegos wielkiego talentu sama wiem po sobie tylko duzo cierpliwości i troche wyobrazni

Wystarczy pochodzic po sklepach,marketach a nawet tych za 1,50 zl.badz za 3 zl. i mozna kupic cos fajnego , praktycznego...nie trzeba wydawac fortuny! Ktoras tu z dziewczyn napisala,ze jeszcze musi kupic prezenty dla dzieci....u mnie nie ma dzieci :D

Gość bruuuksdjfdssd
ja to nawet nie wiem gdzie bede spedzac swieta, bo mikolaj to wiadomo-tylko we dwoje :D i nie planuje wiecej prezentow.