Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rusaleczka1989

Szukam koleżanek z podkarpacia

Polecane posty

Gość gienie świat sie zmienia
chyba racja z tym nieujawnianiem sie

Dziewczyny macie może jakieś fajne pomysły na spędzanie zimowych wieczorów? jakiś ulubiony trunek na ten zimny czas albo nie wiem... :)

Gość bruuuksdjfdssd
hehhe, ja lubie winko, moj malzon nie bardzo. Ale ja czasem sie skuszę. Jak jestem sama to czytam, klikam, gotuję. Razem chodzimy na spacery, codziennie musi byc godzina spaceru ;), ogladamy filmy, kocyk, generalnie szału nie ma :)

Mi po weselu naszym zostało sporo wina, więc już wiem, że całą zime bedę robić grzańca... i od jakiegoś czasu przychodzi do nas kumpel mojego męża i gramy wieczorami w Eurobuziness. Udało nam się kupić taki w tej pierwszej, starej wersji i jest super. Planujemy jeszcze kupić jakieś inne gry planszowe.

Gość doaj_do_ulubionych
ZAPOMNIALS DOPISAC ; I JESTEM KONSULTANTKA AVON

Mojego ciężko wyciągnąć na spacer, bo pracuje na zewnątrz i jak przyjeżdża do domu to nie chce mu sie nigdzie wychodzić...

my jestesmy maniakami seriali wiec wieczorem winko czy piwelko i 2-3 odcineczki jakiegośserialu a ze mamy sporo takich ulubionych to jest w czym wybierac ja osobscie lubie jeszcze piec ( czesto dla kogos) lub pichcić jakies smakołyki wiec zaszywam sie w kuchni i wtedy rządzę a eM siedzi i klika bo ma kompa wolnego

Gość bruuuksdjfdssd
kto jest konsultanktka avonu :D? osobiscie nie uzywam tych kosmetykow :D Rusaleczka - winko jest ok :D , tymi grami to mnie zainspirowałas :)

Gość bruuuksdjfdssd
gienie - serilai my nie ogladamy, jakos nie mamy wspolnych ulubionych. A do pieczenia pomalu sie przekonuje. Choc wole gotowanie.

my niestety juz chyba uzaleznini jestesmy od seriali na poczatku zaczeło sie od 2 ale wciągnelismy sie i teraz ogladamy sporo ale niestety trzeba sciagać z neta bo w polsce na tv nie mozna liczyć ze pusci nowinki a co do pieczenia to ja juz długo piekę i to sprawia mi najlepszą frajde a gotowanie to róznie - bo ja niestety nie trzymam sie przepisu, zawsze cos zmodyfikuje i wychodzi nie dokonca tak jak było na zdjeciu ( ale nie mowie ze gorsze)

Gość bruuuksdjfdssd
Warto czasem ekseprymentowac w kuchni :) Musze uciekac niestety, ale moze jeszcze tu zajrze. Milego popoludnia :)

rusałeczka zawsze mozesz piec dla innych

Poworcilam:D Farsz musi mi wystygnac:P A moj X wlasnie poszedl scinac drzewo hehe:P Mieszkam w miescie ale mam ogrod i moge latem wyjsc i zrelaksowac sie:D Chociaz latem akurat przebywam poza PL:/ Widze,ze zaczal sie temat AVONu:P Ja wlasnie zrobie zamowienie...korzystam z tej firmy raz na ruski rok:D Tez lubie wino i seriale ale musze sama je ogladac bo moj X nie cierpi seriali:/ On by tlyko ogladal wiadomosci :P Rusalko - ja tez musze ograniczac sie w pieczeniu i gotowaniu bi tyje a tu tzreba schudnac:P

Ja, mój mąż i teściowa. Jest jeszcze teść, ale wiecznie na wszystkich obrażony i z nikim nie rozmawia, więc może to okropne ale jego nie licze (po zapoznaniu się z historią też byście tak zrobiły)

ooooooo a ja mieszkam ze swoimi rodzixcami no i moim X.....wynajmowalismy mieszkanie ale musielismy zrezygnowac i moi starsi pozwolili Nam zamieszkac u Nich,u mnie:D Wolala bym sama mieszkac,bez nich ale coz...zycie:P

Ja sie ciesze, że mieszkam z teściową a nie z moją mama... Obie mamy za silne charaktery i nie było by to dobre dla nas wszystkich. A z teściową obie się troche siebie boimy. Obie staramy się, żeby było dobrze. Jak się pokłócimy to sie zaraz godzimy. Gorzej jak Ona focha zarzuci... Bo potrafi być obrażona 3 dni, ale potem jej przechodzi i jest dobrze.

Chodzisz czasami do szmatxu??:D Ja wczoraj bylam i kupilam genialna bluzke za 3 zl.:D No sliczna...taka bardziej na impreze ale latem na bank ja zaloze jak wyjde do miasta...ogolnie to zdarza mi sie trafic na fajne perelki w szmatexie Co do tesciowej to ja tez mam fajna ale czasami za duzo mowi i za duzo przezywa..moze dlatego,ze nie miala latwego zycia.....nie chciala bym z nia mieszkac:P

Nie chodze. Ale znam sporo osób, ktore fajnie ubierają sie w takich sklepach. Ja nei chodze, bo jak byłam mała to moi rodzice prowadzili taki sklep i musiałam tam siedzieć. Pamiętam do tej pory zapach tamtego sklepu i jakoś jak teraz czasami wchodze do takiego sklepu to mnie odrzuca od razu na wejściu...

Jak któraś koleżanka na uczelni kupi sobie jakąś fajną bluzke za 3 czy 5 zł to aż mnie skręca... Obiecuje sobie, że wejde, ale jak zwykle kończy się tylko na drzwiach...

kurcze dopadło mnie okropne przeziębienie. Od wczoraj mnie tak trzyma. A nie mam czsu teraz na chorowania, bo w piątek jade do Lublina i do tego wszystkiego mam kolosa... masakra

hej ja tez lubie chodzic po szmatexach i wyjadować jakies fajne ciuchy w stalowej to jest troche tych sklepów moja siostra czasami urywa sie ze szkoły i chodzi tam z koleżankami to mowi ze mozna oberwać czasami tak baby drą ciuchy jedna przez drugą

wiedze ze nie ja zagladam co jakis czas jak sie oderwe od garów na temat :P u mnie dzis kurczak pieczony z ryżem i zupka