Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie alkoholik

piję żeby kochać się z żoną

Polecane posty

Gość alkoholiczka prawie
ja mam dokładnie , tylko odwrotnie . piję zanim pójdę z mężem do łózka, nie moge inaczej na niego patrzec , mimo zejet przystojny.

@Kaskkkaaaaaaaa Facet pisze, że żona go nie pociąga. To oznacza że jest niedojrzały? Uważam, że maja po prostu problem w małżeństwie (których to problemów spotkają jeszcze mnóstwo). Dojrzałość lub niedojrzałość ujawni się tym JAK podjedzie do problemu. Jak go rozwiążą (lub nie). Niedojrzałością nie jest brak pociągu tylko REAKCJA NA PROBLEM. Zgadzasz się ze mną?

Gość Kaskkkaaaaaaaa
prawie alkoholik @Kaskkkaaaaaaaa Jełśi każda kobieta myśli jak Ty to nie ma dla mojego związku ratunku, wszyscy winni tylko nie Ty Ja nie każę jej chudnąć 20kg - wymagam odrobiny chęci, czy to dużo? Prawda zabolała co ;) Dziecko ma ok roku. Ile czasu ty zajmujesz sie dzieckiem? pewnie niewiele lub wcale. Jak znam zycie, ona nawet nie ma czasu na wyjscie do fryzjera czy do przyjaciolek. Narzekaj dalej, i tak nie widze ratumku dla wasze zwiazku. Bo ty jej nie szanujesz, nie kochasz, i dlatego nie masz ochoty na wspolny seks.

Gość zapach pomarańczy...
Ta nadwaga, to skutek błędnego odżywiania się twojej żony w czasie ciąży. Z moich obserwacji wynika, że co 5 kobieta ma prawidłową wagę w ciąży i po okresie połogu wraca do dawnej wagi. Ile twoja żona ważyła przed ciążą, a ile teraz? Czy brała zestaw witamin przepisanych przez lekarza będąc w ciąży? Mało osób wie, że te witaminy zwiększają apetyt na jedzenie, powodują przyrost wagi rozwijającego się dziecka i jednocześnie ciężarnej kobiety. Ile miesięcy ma wasze dziecko i czy twoja żona karmi je piersią? To są ważne pytania w twoim związku, a nie, jak mi się chce seksu ze szczupłą kobietką, bo w domu mam pasztet nie żonę. I jeszcze jedno, im więcej będziesz pił, tym więcej żona będzie jeść. To takie niepisane prawo wzajemnego wspierania w rozwiązywaniu problemów pomiędzy małżonkami.

Gość Kaskkkaaaaaaaa
JacekJ Ona go nie pociaga, bo jej nie kocha. Zycie nie wyglada tak ze kobieta rodzi, brzuch ma jak 19, kilka godzin poswieca na ukladanie fryzury, makijaz malowanie paznokci..Nie , zycie mlodej matki to pieluchy, bol piersi, karmienie, pranie, prasowanie, obiady, zakupy.Kiedy kobieta ma cwiczyc, w nocy???

Gość prawie alkoholik
@Kaskkkaaaaaaaa Jeśli masz zamiar tu jeszcze coś pisać najpierw proszę przeczytaj wszystkie moje posty ok? Czy w Twojej wyobraźni jest miejsce aby pojąć że to ja więcej zajmuję się dzieckiem nisz żona?

Gość Kaskkkaaaaaaaa
zapach pomarańczy... Ta nadwaga, to skutek błędnego odżywiania się twojej żony w czasie ciąży. Z moich obserwacji wynika, że co 5 kobieta ma prawidłową wagę w ciąży i po okresie połogu wraca do dawnej wagi. Ile twoja żona ważyła przed ciążą, a ile teraz? Czy brała zestaw witamin przepisanych przez lekarza będąc w ciąży? Mało osób wie, że te witaminy zwiększają apetyt na jedzenie, powodują przyrost wagi rozwijającego się dziecka i jednocześnie ciężarnej kobiety. Ile miesięcy ma wasze dziecko i czy twoja żona karmi je piersią? To są ważne pytania w twoim związku, a nie, jak mi się chce seksu ze szczupłą kobietką, bo w domu mam pasztet nie żonę. I jeszcze jedno, im więcej będziesz pił, tym więcej żona będzie jeść. To takie niepisane prawo wzajemnego wspierania w rozwiązywaniu problemów pomiędzy małżonkami. Ciekawe, te obserwacje ;) heheheh

Gość zacznijcie robić coś razem
poza seksem Tobie basen i spacery tez na zdrowie wyjdą, zamiast jej marudzić, że ma się za siebie wziać, a Ty popadasz w alkoholizm, weź ją za rączkę i chodźcie na ten basen np, 2-3 razy w tygodniu. Zobaczysz błysk w jej oczach, uśmiech i może wróci pożądanie

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Czy w Twojej wyobraźni jest miejsce aby pojąć że to ja więcej zajmuję się dzieckiem nisz żona? Jasne, a teraz napisz ze ty pilnujesz dziecka a ona robi wypady do miesnego, po czym po drodze do domu zjada kg tatara.... Nie moge tego czytac bo krew mnie zalewa... wiec pytam- jak ty zajmujesz sie dzieckiem to ona co robi??

Dziecko ponad rok jest bardzo absorbujace i wiele czasu trzeba mu poswiecic-wiem jestem sama mama. Dajesz jej wolna reke -i tu blad RAZEM zawsze razem ...zakupy z maluchem sa uciazliwe fakt ale nie jest to niewykonalne...na basen w trojke tez mozecie chodzic i swietna zabawa polaczona z cwiczeniami nie tylko dla zony ale i malca a Tobie przy okazji bedzie milo spedzac wspolnie ten czas.

Gość prawie alkoholik
zapach pomarańczy... Ale czyja to wina że ona się źle odżywia, moja? Przed ciążą 60 teraz 80, tak mniej więcej, przed ciążą nie była super laską ale nie o to tu chodzi witaminy brała, dziecko karmiła 5 miesięcy Powtarzam że picie uważam za zły pomysł, ale puki co innego rozwiązania nie widzę Ja nie twierdzę że mam pasztet w domu, ja ją kocham, kocham syna ale nie mam ochoty na sex

...a moze z Toba jest cos nie tak? ...moze duzo mniej potrzebujesz sexu niz wczesniej ? (byles z nia przy porodzie?)

Gość zacznijcie robić coś razem
skoro masz takie klapki na oczach i nie widzisz, że problem jest szerszy, to kup wibrator i nim rób zonie dobrze, nie musisz wtedy sę spinać nie musisz mieć erekcji i tp. Będizesz mniej pił, zona będize zaspkojona

Gość Kaskkkaaaaaaaa
A nie pomyslałes ze to moze byc wina hormonow? 60kg przed- swiadczy o tym ze naprawde szczupla to ona nie byla. I popatrz na jej mame- czy ma nadwage, takie cechy sie dziedziczy.

Gość Anulka1107
A może problem tkwi gdzie indziej?? ja nie mam ani kilograma nadwagi po ciąży, ani jednego rozstępa, uważam, ze wyglądam bardzo dobrze, a mimo tego MM też wolał sobie wypić, niż uprawiać seks. Uważam, że to on ma problem, a nie ja.

Gość jasne jak slonce
kaskaaaa 60 kg i szczupla nie byla? a autor podawal wzrost? 😴

Gość kaska nie przesadzaj
60 kg - to nie jest szczupła kobieta? no ludzie, nie dajmy się zwariować:D nie wiesz, jaki ma kosciec i ile wzrostu, wiec nie pierdziel:P I nie to jest problemem - ale problemem moze być niechęć żony autora do czegokolwiek - może to depresja?

Ale wy jesteście walnięte. Toć pisze, że kocha żonę, a wy zaraz zdrady i tylko mącić. Autorze zastosuj się do rad Jacka i pomarańczki "zacznijcie robić coś razem" wg mnie to najrozsądniejsze rady. Powodzenia 🖐️

Gość kaska nie przesadzaj
chociaż w depresji to i na seks się nie ma ochoty, a ona ma;)

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Ja w 9m-cu wazyłam 62kg. A mam 167cm wiec uwazam ze to duzo. Jezeli ma 170+ to mozna powiedziec ze ok, ale jezeli do 165cm to juz poza optymalnym BMI. Wiec nie oburzajcie sie.

Gość jasne jak slonce
powiedzmy ze 170 i 65 kg to nadwaga? hahahaha

Gość jasne jak slonce
zreszta latwo ocenic jak sie kogos nie widzialo. kazdy ma inna budowe, wiec nie oceniaj wg swojej miary.

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Nie, napisałam ze jak ma 170 to jest ok- wtedy wychodzi ok 23BMI a do 24-25jest norma. Ale to juz 1 ktok do nadwagi- 2-3kg..

Sęk tkwi w tym, ze nie wiesz Kaskkkaaaaa jakiego wzrostu jest żona autora. Ja ważę 61 mam 168 i uważam, że jeszcze z 2 kilo przydałoby się.

prawie alkoholik No cóż.. trafiłeś na jeden z najgorszych gatunków kobiet : złapała męża, zrobiłeś jej dziecko, wiec ona uważa, że już teraz naprawdę nic nie musi :) Smutne, ale prawdziwe. Porozmawiaj z nią , =nie sugeruj tylko szczerze i otwarcie powiedz o co chodzi. Pewnie uzna Cie, za kompletną świnię , chama i prostaka, ale innej opcji nie ma

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Jasno napisałam ze NIE WIEM, wiec jaki problem?! A autor ewidentnie ma problem, nie jego zona.

Gość prawie alkoholik
Ludzie, kurcze, czytajcie ze zrozumieniem. Czy ja wymagam żeby wyglądała jak modelka? NIE Ona chce sexu, ale mnie nie pociąga. To jest nasz problem. Zdaję sobie sprawę że kobieta nie będzie wyglądać non stop idealnie. Ale może odrobina chęci zdziałała by cuda. Mojej żonie tego brak. Co do tego czy była chuda czy nie to dodam że wzrostu ma 165cm. Chudzielcem nie była nigdy ale nie w tym problem. Problemem jest brak chęci do zrobienia czego kolwiek aby być dla mnie atrakcyjną - dacie radę zrozumieć co ja piszę? Wspólne wyjścia może byłyby dobrym pomysłem, aczkolwiek mogłyby jeszcze sprawę pogorszyć, bo idąc z małym dzieckiem i tak nie mielibyśmy czasu dla siebie. Co więcej, to żonie się nie chce wyjść. Proponuję jej że ja zostanę z dzieckiem a ona niech się wyluzuje, nawet do koleżanek niech idzie raz na jakiś czas choć w pracy ma ich pod dostatkiem, ale też jej się nie chce. Siłą mam ją ciągnąć? Ja ją kocham i dobrze mi z moją rodziną, o zdradzie nie myślę.

Gość co za bzdetyyyyy
Nie pociąga go tzn że jej nie kocha????? Co ma piernik do wiatraka???? Nie pociąga go, bo sie zapuściła nie dba o siebie i nie jest dla niego atrakcyjna seksualnie!!!!! To ze urodziła mu dziecko, że była w ciązy itd itp to inna rzecz i założe się że facet to docenia i na pewno ją kocha... Czy tak trudno wyobrazić sobie naszego ukochanego, otłuszczonego, nieogolonego, zapuszczonego???? Też by Wam kisiel ciekł po nogach na taki widok??? Wątpię... Tylko ze kobieta może zacisnąć zęby i spełnić obowiązek, facetowi, żeby mogł temu sprostac musi jeszcze stanąc, a staje niestety nie z miłosći i wdzieczności tylko z podniecenia... Jestem kobietą i doskonale autora rozumiem!!!!! Miliony facetów kocha, akceptuje i sypia ze swoimi tłustymi nieatrakcyjnymi żonami, ale zaden nie przyzna sie że żona mu sie po prostu w takiej wersji nie podoba i tyle... Kochać, szanować a podobać się to strasznie odległe pojecia!!!!!

Gość prawie alkoholik
@Ziel_ona czy ze mną jest coś nie tak? nie wiem, może, ale często jest tak że w ciągu dnia mam wielką ochotę, ale jak wrócę do domu i widzę na moją zaniedbaną żonę to odrazu mi się odechciewa