Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie alkoholik

piję żeby kochać się z żoną

Polecane posty

Gość co za bzdetyyyyy
Skoro mamy takich dietetyków to nie trudno zgadnąc, czemu kobiety po ciązy tak wyglądają...

Gość Kochanka Policjanta
Autorze kup żonie rowerek stacjonarny, albo ładną seksowną bieliznę. Może ona po prostu nie odczuwa potrzeby starania się bo nie czuje się kobieco, może myśli że dla Ciebie nie musi się starać

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Enfant Terrible Tylko ludzie naprawde nie wyksztalceni uwazaja ze kazdy grubas jest gruby bo zre, nie je a zre jak swinia. Zalosne, naprawde. Pracuje juz 3l w zawodzie i prawdziwych grubasow z zaniedbania bylo u mnie moze ok 70. Reszta to problemy hormonalne, tarczyca, skutek leczenia etc.

Gość kamelija
Kassska , no dokładnie, niech się wypowiedzą te, co zrzucały ćwiczeniami i dietą, a nie te, którym samo zjechało. ;)

Gość Kaskkkaaaaaaaa
A tak namarginesie, to otylosc wynosimy z dziecinstwa.Tak, nawet jak schudniemy w okresie dojrzewania, to nadmiar komorek tluszczowych pozostaje, komorki tluszczowe nie gina.Nigdy, zmniejszaja sie gdy chudniemy.. Ciaz stres i mozemy powracamy do nadwagi.

Gość co za bzdetyyyyy
Pewnie żona autora też ma problemy hormaonalne, przetłuszczją jej sie włosy, tyje od samego patrzenia na jedzenie i chodzi z tegoż powodu w szmatach po domu :o Co do Kaski to moją głowę daję że to zwykły grubas, a nie zaden dietetyk, bo dietetyk nie mogłby takich bzdur wypisywać....

Gość Anulka1107
Kaskkkaaaaaaaa, Ty czytasz wybiórczo, czy masz kłopot ze zrozumieniem. Przecież, autor już kilka razy podkreślał, ze nie chodzi o same kilogramy, ale tez o ubiór, fryzurę, a co najważniejsze to o samą chęć zadbania o siebie. Tu go w 100% rozumiem i serdecznie współczuję.

Gość Kaskkkaaaaaaaa
co za bzdetyyyyy Skoro mamy takich dietetyków to nie trudno zgadnąc, czemu kobiety po ciązy tak wyglądają... Jestem szczera, a ty zawistna i zakompleksiona.Jestem pewna ze natura zrzucila za ciebie te kg, a nie ty cwiczac o wodzie i ciemnym pieczywie zalosna kobieto ;)

Gość ...........źźź.........
A ja właśnie piję kawę i jem ciasteczka....Chce ktoś???????

Gość prawie alkoholik
@Kochanka Policjanta Żeby to ona ter rowerek używała już dawno by go miała, ale jej się ni e będzie chciało @Kaskkkaaaaaaaa czekam na propozycję rozmowy, jak to mam zrobić delikatnie, a co do problemów ze schudnięciem , to najpierw trzeba spróbować schudnąć i ew znaleźć ten problem

Autorze, kup żonie elegancki ciuszek, np. seksowną sukienkę, koniecznie o 2 rozmiary za małą. A jeśli się nie zmieści, zrób zatroskaną minę i powiedz: Ależ pani w sklepie zapewniała, że to standardowe 38,40... *(wstaw odpowiednią liczbę) ;)

Gość co za bzdetyyyyy
Co Ty pierdolisz debilko????? Otyłość z dzieciństwa.... Zrób sobie ankiete ile z tych zapuszczonych bab było w dzieciństwie grube... Nie pogrązaj sie już :o

dlaczego niektorzy ludzie nie rozumieja ze nie kazdemu jest latwo zrzucic chocby 5kg? kobieta ma male dziecko ktore ciagle wymaga uwagi, jak nie placze to chce jesc, jak nie pielucha to sie bawic.. do tego babka musi jeszcze jakos ogarnac dom zeby wszystko brudem nie zaroslo. wiec jak juz dziecko spi a gary sa pozmywane to ona tez chce sie polozyc choc na 5 minut. ja nie mam dziecka a mam tyle obowiazkow ze zmuszam sie zeby isc umyc wlosy czy pomalpowac paznokcie.. podejrzewam ze gdyby doszlo do tego male dziecko to sama mylabym glowe raz na tydzien a nogi golila raz w miesiacu. jesli ona ma o siebie zadbac to facet musi dac jej na to czas. niech posprzata w domu, zajmie sie dzieckiem a ona w tym czasie wyspi sie, pojdzie sie wykapac, nasmarowac jakims pachnacym balsamem, wyjac swieze ciuchy z szafy... ona musi czuc "kocham cie i podobasz mi sie, ale moze gdybys zrobila paznokcie na czerwono w lozku byloby ostrzej".. "jestes super, od samego poczatku uwielbialem twoja pupe, to normalne ze po ciazy troche ci sie 'rozlazla', nie przejmuj sie, chodzmy na rowery, kilka razy i wrocisz do formy"... nie mozesz jej oskarzac: jestes gruba, nic z tym nie robisz, jak moglas sie tak zapuscic? bo z czasem to ona zacznie miec pretensje do Ciebie ze dziecka chciales a teraz marzysz o kobiecie ktora nie przechodzila ciazy.. musisz dac jej do zrouzmienia ze kochasz ja nawet taka gruba i to nie jest powod zeby przestac ja kochac, ze rozumeisz co ciaza robi z kobieta.. i NIE ze oczekujesz ze ona schudnie 30kg w tydzien.. tylko ze dla zdrowia moze razem zaczniecie chodzic na silownie bo w koncu lata mijaja trzeba popracowac nad kondycja.. albo powiedz "pomyslalem ze musze troche o siebie zadbac, chce chodzic na silownie, ale sam nie dam rady sie zmotywowac, poszlabys ze mna?"

Gość kamelija
ja mam od ciąży zapalenie tarczycy Hashimoto i tylko sztuczne hormony katowanie ćwiczeniami sprawiły, ze dziś wyglądam dobrze. Przez rok po ciaży nie schudłam nic, chociaż karmiłam piersią na żądanie i mało jadłam, od tego wszystkiego deprecha na maksa, bo przecież inne laski gubią w kilka tygodni nadmiary po ciąży. Sama znalazłam chorobę i sobie pomogłam, a mąż zawsze chciał sie kochać, i z wielorybem i z foczką ;)

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Nie jestem gruba. Nigdy nawet nie bylam, ale daleko mi do hipokryzji by twierdzic ze to moja zasluga. Naprawde atrakcyjna zadbana kobieta nie ma parcia na wytykanie innej kobiecie niedoskonalosci- robia to zakompleksione kobiety.Fakty i nic wiecej ;)

Gość co za bzdetyyyyy
Szczera to Ty może i ijesteś, tylko niestety głupia jak but do tego ;) Dla Twopjek wiadomości: pieczywa nie jadam żadnego od 6 lat :)

Gość ...........źźź.........
inka 88 dała ci właśnie idealną radę:-)

Gość Kaskkkaaaaaaaa
co za bzdetyyyyy Co Ty pie**olisz debilko????? Otyłość z dzieciństwa.... Zrób sobie ankiete ile z tych zapuszczonych bab było w dzieciństwie grube... Nie pogrązaj sie już Twoje nie douczenie, jest dla mnie smieszne. Naprawde, jestes zalosna. Tu nie chodzi o grubego 10l tepa babo. Chodzi o dzieci 10mies 2letnie ktore sa powyzej 75Centyla. Ale podejrezwam ze nawet nie wiesz co to siatka centylowa, wiec wytykaj innym niedoskonalosciJak juz napisalam, masz kompleksy dlatego to robisz.

Gość zadbana zona...
Autorze powinienes jej powiedziec stanowczo ze przez swoje zaniedbanie przeztala byc dla Ciebie atrakcyjna i nie bedziesz sie zmuszal do kochania sie z nia.I ze w jej interesie mezy zeby cos z tym zrobila a Ty ja bedziesz w tym spieral bo zalezy Ci zeby odzywkac kobiete jaka byla kiedy sie w niej zakochales. A jezeli tego nie zrobi to powiedz ze bedziesz musial dac sobie rade w inny sposob.

Gość klarraa
Wiesz autorze też kiedyś byłam taka jak twoja żona i też po ciąży , a teraz jestem mogę powiedzieć zgrabną zadbaną kobietą. Podziałało na mnie jedno : kiedyś pewnego dnia mój mąż po pewnej imprezie , gdy był mocno pod wpływem alkoholu powiedział mi tak " WIESZ KOCHANIE ŻEBYŚ NIE WIEM JAK BYŁA GRUBA ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ ". I wyobraź sobie zrobiło mi się po tych słowach jakoś tak dziwnie smutno i podziałało jak płachta na byka.

Możesz też zastosować metodę dobrego przykładu - nie chce iść z tą ba basen czy siłkę - idź sam, schudnij trochę... zmień fryzurę kup sobie trochę ciuchów nie zapominając o niej, kupuj za wąskie, ale nie dużo trochę - bo pomyśli "nigdy w to nie wejdę" łatwiej metodą małych kroków :) kup sobie nowy zapach (jej też... może zacznie używać :):) ) może poczuje się zagrożona i to pomoże - tego nie wiem, bo każdy reaguje inaczej tylko nie chowaj przed nią telefonu :lol:

co za bzdetyyyyy Co Ty pie**olisz debilko????? Otyłość z dzieciństwa.... Zrób sobie ankiete ile z tych zapuszczonych bab było w dzieciństwie grube... Nie pogrązaj sie już Oczywiscie, ze komorki tłuszczowe sa przechowywane. Dlaczego na tym forum zawsze glupie kury domowe bez szkol, pouczaja innych.

Gość Kochanka Policjanta
Hahahaa całe kafe - zamiast dać auorowi jakieś rady Wy zaczynacie się kłócić i wyzywać. A ja powiem że każda z Was ma trochę racji. Jednym kobietom zrzucenie wagi przychodzi trudniej innym łatwiej. To genetyka po prostu i szybkość przemiany materii. Czasami kobiety odchudzają się miesiącami i waga stoi w miejscu a inne po paru dniach czują różnice. Ważna jest motywacja. Więc autorze próbuj zachęcić żonę do zmian nie tylko w wyglądzie ale i w sposobie życia. zabieraj ją na spacery, jeśli nie chce - niejako ją zmuś. Zmieńcie sposób żywienia - razem to mobilizuje

Gość co za bzdetyyyyy
Do klary He he no i super :) W sumie to kazdy sposób jest dobry... Trzeba jasno dawać tym babkom do zrozumienia, zeby coś z sobą zrobiły, bo są niepetyczne, a że kobiecie wiadomo, cięzko powiedzieć wprost, to czasem trzeba taki przekaz zakamuflować... Bielizna tez fajny pomysł (zwłaszcza o rozmiar mniejsza;) ) Kaska, Jesteś prawdziwą perłą wśród dietetyków - gratulacje!!!!!

Gość prawie alkoholik
@inka88 sory, ale nawet do końca nie doczytałem Twojej wypowiedzi

Gość Kaskkkaaaaaaaa
Tez tak uwazam, gdyz na wizyte u mnie musialabys czekac ok 6tyg ;) O i widze ze ktos nawet udowodnil ci ze liczna kom.tł sie NIE ZMIENIA. Hehehehe

Gość co za bzdetyyyyy
Oczywiście ze komórki tłuszczowe są przechowywane, ale tylko u osób, które miały ich nadmiar w dzieciństwie, a to również nikły odsetek...

Gość kamelija
ale są też panowie i panie, co to zawsze byli szczupli i na dojrzałe lata roztyli się w wyniku dodatniego bilansu energetycznego, to znaczy wchłaniaja więcej niż spalają. To sie u nich kiedyś nie odkładało w biodrach, bo mieli szybszy metabolizm,ale czasy świetnośi minęły, a oni nie zredukowali szamania lub nawet je zwiększyli.