Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hiacyntka905

Czy też spędzacie piątkowy wieczór samotnie przed komuterem??? :(

Polecane posty

Tak jest mozliwe. Mnie po 11 latach na 4 tygodnie przed koscielnym slubem zostawil mnie moj ex. Bylam zalamana, 4 miesiace pozniej poznalam swego meza (w czerwcu sie pobralismy). Nie wolno Ci sie poddawac.

Gość NietuzimkowaOna
Faktycznie nasza mitologia jest do d**y. Nasza mitologia jest jak wiara w Św. Mikołaja:)

Ona, szczęścia, zdrowia, pomyślności życzę z takim nastawieniem. :P

Nie czytałem całego topiku, ale na temat odpowiem. Tak, spędzam piątkowy wieczór przed komputerem. I wcale ni płaczę z tego powodu. Po prostu nie mogę dziś nigdzie wyskoczyć, bo jutro pracuję.

Gość NietuzimkowaOna
Prinzesska jejkuuu to straszne co musiałaś przeżyć.. Strsaznie Ci współczuję, w ogóle nie mogę sobie nawet wyobrazić co musiałaś czuć. Mam nadzieję, że jesteś teraz szczęśliwa! Cieszę się, że tak szybko udało Ci się kogoś fajnego poznać, to chyba dość wyjątkowa sytuacja! Jak widać czasami nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..

Gość NietuzimkowaOna
baldur w normalnych okolicznościach opowiedziałabym "nie dziękuję", ale w tym przypadku pokuszę się o "dziękuję" , bo już i tak mi wszystko jedno:)

Gość NietuzimkowaOna
baldur jak mam go wywalić ze swojego mózgu?

Dokładnie.Mój facet dokładnie takim głazem był.Na każdy problem,jakąś niefajną sytuację jak reagował-jakby miał wszystko gdzieś.Wczoraj coś pękło i powiedziałam,że odchodzę.myślałam,że go to troszkę obudzi ale jak zareagował-trudno,jak tak chcesz to idź.

Ona, oj tam, oj tam. Myslę, że jeszcze w głębi duszy masz nadzieję na prawdziwą miłość. :P

To byl Najgorszy okres w moim zyciu-milosc mego zycia , dziecko ktore nosilam pod sercem. Tak dzis jestem szczesliwa. Napisalam ci to tylko ,zeby ci pokazac ze mozna sie zakochac. Lomu witam.

Ona, nie chodzi o to, żeby go wywalić z mózgu, ba już zawsze tam będzie. Chodzi o to, żeby zmienić Twój sposób myślenia o nim.

Gość kikaa wyjdz miedzy
ludzi, poznaj nowych, jak bedziesz chciala faceta to tez na pewno sie jakis pojawi, nie ma sensu marnowac czasu i energii dla kogos, kto ciebie nie ceni.

To byl Najgorszy okres w moim zyciu-stracilam Wszystko, milosc mego zycia , dziecko ktore nosilam pod sercem. Tak dzis jestem szczesliwa. Napisalam ci to tylko ,zeby ci pokazac ze mozna sie zakochac. Lomu witam. Wlasnie. Wyjdz gdzies -- moze wpadniesz na ulicy w ramiona fajnego i kochanego faceta. Hehe

Gość baldur opowiedz dziewczynom
i chlopakom cos o nordyckim kosmosie, to sie oderwa od obsesyjnego myslenia kocha/nie kocha, bo jak sie w takim czyms tkwi to naprawde mozna zwariowac. A tyle jest fajnych rzeczy na swiecie, o ktorych nie wiemy, a jakbysmy wiedzieli to nie mielibysmy czasu na pie.przenie o synkach mamusi i innych lamagach. piatek wieczor fajny czas, nie ma co plakac jak mozna cos tworczego robic.

Obawiam się, że moje legendy nie wzbudziłyby dziś zainteresowania. ;)

bardziej niz nieszczesliwe romanse, mowie ci.

Ja to wiem ale skąd u Ciebie takie zainteresowanie nordykami wikingami?:)

bo ja tam mieszkalam troche czasu i mialam okazje poznac skandynawie od strony duchowej, calkiem ciekawe te historie, az zal bierze ze my nasze wlasne tak latwo zaprzepascilismy.

Jutro spróbuję ostatni raz poważnie z nim porozmawiać ...jeśli to nie da żadnego skutku bede musiała to zakończyć :( jestesmy razem a Ja czuje sie taka samotna jakbym byla sama hahaha bo w zasadzie to jestem sama juz od bardzo ,bardzo dawna :(

Zaprzepaściliśmy? Masz na mysli historie typu "kiedy słońce było bogiem"?

a czemu? widzisz ze baldur ma leb na karku, nie bedzie wam smecil tylko ciekawie opowie. czy jednak wolisz ponarzekac na to ze swiat jest okrutny a chlopy niewierne? ;P

Gość kjnksdfsd
tak, kurwa, spedzam samotnie wieczor przed komputerem jest zajebiscie;/

chodzi mi o te wszystkie podania, ktore vikingowie przechowali, a my nie. wykorzenilismy sie lykajac bajeczki o dziewicach i prawiczkach, bo jak sie opowiada o seksie to sie najlepiej sprzedaje, nawet jak to oznacza brak seksu. Ale przynajmniej mozemy korzystac ze skandynawskaiej mitologii, zawsze to blizsze nam niz nomadyczne niezrozumiale legendy. Kika kochanie, odpusc sobie tego mlotka, zacznij zyc!

Prinzesska , to może Conan z Cymerii?:P baldur opowiedz dziewczynom, a skąd taka opinia o mnie?:)

bo widze ze cos cie jeszcze interesuje ponad romanse i ich brak ;P

a topic z opowiesciami fascynujacymi bylby zdecydowanie ciekawszy niz "on mnie rzucil", "ona mnie zdradza", "czy wybrac jego czy ja" ;)