Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agivp

mój mąż i jego sekret

Polecane posty

Gość do agivp
agivp (ilość tematów: 35, ilość postów: 430) Załącz może listę pozostałych twoich 34 równie ważnych problemów. Będzie łatwiej rozmawiać.

Gość stivi gonzales
14:07 sekretny mąż i ojciec Kiedyś, kiedy byłem młody i głupi postanowiłem zorganizować sobie łatwą kasę. Odpowiedziałem na anons banku nasienia. Wyniki badań mnie powaliły. Jestem bezpłodny. Po wielu latach pozbierałem się. Ożeniłem. Mamy dwoje cudownych dzieci. Kiedy odezwała się "moja" 15 letnia "córka" nie moglem wytrzymać ze śmiechu. Na wszelki wypaek powtórzyłem jednak badania. Nie było cienia wątpliwości. Cud się nie zdarzył. Opowiedziałem ten dowcip siostrze. Wiadomo jak to jest z opowiadaniem zasłyszanych dowcipów przez baby. Któraś spaliła puentę, czy też może usłyszawszy początek nie była w stanie przyjąć do wiadomości reszty. Nie ma to znaczenia. Moja żona straciła do mnie zaufanie, bo nie podzieliłem się z nią moim problemem; taki żart. Czy powinienem był jej rzeczywiście zdradzić moją tak długo i skrzętnie skrywaną tejemnicę o mojej BEZPŁODNOŚCI?????? Żeby ona kiedyś w przyszłości powiedziała to naszym dzieciom? glupia kurw z autorki tyle w temacie

Gość Mayor of London?
TO ZNOWU TY. MASAKRA